Y
y.inci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
valla sürekli yemin ettirmek lazım allah korkusu varsa tabi
nasıl başlasam ki!!!
ben sevgilimin doğru erkek olduğunu düşünüyorum çünkü;
aynı frekansta aynı lisan ile aynı şeyleri konuşuyoruz,
hiçbir zorluk onu yıldırmıyor istediği olmazsa yapana kadar sınırları zorluyor,
Saygımız ilk gün ki gibi devam ediyor,
ailemi benimsiyor,aynn bende onun ailesini benimsiyorum,
borcuna sadık,
tam bir aile babası olacak birçok özelliği mevcut...
vs. vs. vs.
bunları daha önce kimsede görmedim ve fazlasınıda...
Rabbim yanıltmasın inşallah....:Saruboceq:
birbirimiz için hayırlı insanlar ise bir ömrü beraber geçirmeyi nasip etsin....opuyorumnanaktan
Çünkü sevgilim benim doğru eş tercihim olduğuna inanıyorum
Vallahi o an doğru gelebilir,doğrulur.Her doğrunun yanlış olma ihtimali de var.O doğru birgün gelir yamulur...Artık o bir yamuktur
hehehe ne güsel söylemişsin canım yaaa.
ne alakası var canım sevgiyle bunların
sevmese neden evlensin seninle ?
onun da bir kişiliği, istekleri var senin gibi. senin de bazı davranışların ona eksik geliyordur mutlaka
evlilikte önemli olan bu kişisel farklılıklara saygı duymak, orta yolu bulmak değil mi ?
sevgisini böyle küçük şeylere bağlayıp, diğer büyük sevgi göstergelerini hiçe sayarsan yazık edersin bence...
Bende 3 aylık evliyim.Eşimle severek evlendim.Ama bazı hareketleri sinirlerimi bozuyor.Şikayet edincede bütün erkeklerin aynı olduğu bahanesini sunuyor bana.Mesela yemek yaptığımda övnesini istiyorum,sadece ellerine sağlık demesi yetmiyor.Yada evde değişiklik yaptığımda çok güzel ollmuş filan demesini istiyoırum.Ayrıca yatarkende bana sarılarak yatmasını istiyorum ama o şekilde yatınca uyuyamadığını söylüyor.Ancak ben ısrar edince dediğimi yapıyor.Halbuki konu ilişkiye gelince,hergün olsa hayır demeyecek.Sizce eşim beni sevmiyor mu?
valla canım sana dürüst olayım eğer daha önce bunları yapıyor ama şimdi istemiyorsa bence aşk falan kalmamış. sen de taktik yap soğuk davran (ama ölçülü tabii) aynı onun yaptığı gibi. ayrıca ilişkiye hayır demiyo diyosun işte maalesef bu çok kötü ne kadar eşleri de olsak onların kimse bizi kullanamaz eminim ki bazıları diyecek insan eşini kullanmaz falan diye ama üzgünüm eğer beni bütün gün görmezden gelip sonra da ilişkiye gelince bi anda ilgileniyorsa bence bunun adı kullanmaktır. lütfen ona ne kadar hoş, meziyetli ve özel olduğunu göster:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?