Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

Canim bir de söyle dusun, erkekler biz bayanlar gibi derine inip her konuyu ayri ayri dusunmuyor tartmiyor. Sadece evlilikte degil, uzun sureli iliskilerde bile erkek ilk zamanlarda bir elde etme döneminin icindedir. Bu onlarin dogasinda vardir. Elde etme istegi. Ve gayet de dogaldir.
Elde etme dönemlerinde hic olmadiklari kada romantik olabilirler. Yani caba gösterirler. Cunku önlerinde bir amaclari var.

Hersey rayina oturdugunda biraz rahat davranabilirler. Ve artik elde etmisligin verdigi rahatdan dolayi ayni cabayi göstermez, aksine rahat olurlar. Iste kadin ve erkek arasinda ki fark. Elbette butun erkekler böyle diyemeyiz, yalan olur. Ama maalesef biz bayanlar her daim bize karsi son derece ilgili, romantik ve tatli sözlu erkekler olarak kalmalarini isteriz. Ama iliskileri ilk anda ki gibi olmasada nerdeyse ayni tazelikte kalmasini saglamakta bize kalmis birsey :) Biz kadiniz ve cok akilliyiz.. sadece aklimizi kullanalim, duygusal davranmayalim yeter. Yani küskünlük yok, dir dir yok.

Biz ögretecegiz onlara. Sevgiyi, ilgiyi ki onlarda ögrensin bunun böyle olmasi gerektigini. ögrensinler, anlasinlar ve karsiliginda bizede ayni seyi göstersinler.

O sarilmiyorsa sana sen saril ona. Bak göreceksin hic birsey karsiliksiz kalmayacak. kaydirigubbakcemile5

evet dediğiniz gibi demekki erkekler (bazıları diyeyim) bizim kadar ince düşünceli olamayabiliyorlar. bende bundan sonra herşey istediğim gibi olmuyor diye kendi kendimi yemektense ,ona,bana davranmasını istediğim şekilde davranmaya devam ederek(ki zaten ben hep öyle davranıyorum ama o yapmayınca kızıyordum) öğrenmesini bekleyeceğim olumunekankayizsmile

Iste bu canim! Bak nasil moralin yerine geldi. Cunku bunun uzerine bu kadar dusecek, kendini uzup yipratacak inan ki birsey yok. :umursamaz:

Soguk olma taktigini uyguladiginda fazla da soguk olma. Bu erkegi usandirir ve kendinden iyice uzaklastirirsin. Sadece biraz mesafeli ol bu yetecektir ona. Anlayacaktir sende birsey oldugunu birseylere kafanin takildigini :) Oda anlamak icin caba gösterecek...

Bir de su var, özellikle bizim kulturumuzde kadin erkegi icin herseyi yapar. Fedakarlik desen fedakarlik, annesi bile olunur yeri geldiginde. Herseyini kadin hazirlar önune koyar. Sorun burda. Kadin bu kadar yaptigi zaman maalesef degeri erkegin gözunde ister istemez dusuyor. Cunku "ulasilmaz" kadin olmaktan cikiyor kadin.

Ne kadar sacma aslinda, herkes her zaman birbirinin degerini bilse. Böyle tuyolara gerek kalmasa ama hayat bu canim. Insanlar unutur ve fazla rahat olur. Bunun icin kontrolu elinden cikarma.

En önemli sey insanin kendisini sevmesi, kendisine özen göstermesi (her anlamda) ve kendine saygili olman. O zaman oda bunu farkedecek, oda seni sevecek, sana özen gösterecek ve sayacak.

Hep söyle dusun, ben kendimi saymazsam sevmezsem neden baskasi sayip sevsin ki? bayanssulusmile

Mutluluklar!kaydirigubbakcemile2

erkekler bence kendilerini çok iyi kamufle ediyorlar.. nabza göre şerbet derler yha aynen öyle... o yüzden bence doğru erkeği flört zamanında tanımlamak yanlış... çünkü bu dönemde bizim istediğimiz gibi oluyorlar ve bi güzelde oynuyorlar rollerini.... evlendiğimizde ortaya çıkıyor doğrumu yanlışmı..eee nede olsa nikah kıyıldı artık benim diye düşünüp gösteriyorlar gerçek kişiliklerini...CADIARZU

benim sorunum bıraz değişik.ben nişanlıyım yaklaşık 1,5 senedir ve 2 ay sonrada düğünüm var.benim sorunum şu nişanlım internetten sarışın bayanlara çok fazla bakıyor ve yüz güzelliklerine bu beni fazlasıyla rencide ediyor daha önce facebookumuz vardı tartısmalar netıcesınde kapattık faceyi tanımadığı we poker masasında gorduğu kızları ekleme gıbı huyu wardı genelde bosnalıları sarısın oldukları için onu kapattı bu sefer dırekt googleden arastırmaya basladı scarlet johnson favorisi we daha bunun gibi niceleri engel olamıyorum benim bu durumdan rahatsızz olmam çok mu garip yapma deyincede savunması şu oluyor internette ayıp günah yok ki ne var yapsam diyor faceden de ekleme dediğimde tepkısı su oldu ben konusmadım kı sadece resımlerıne bakmak ıcın eklıyorum diyor ben yapsam hosuna gıder mı bak sen yapınca bende yapıcam dedım artık son care olarak bu seferde e sorun yok o zman dıyor arkadaslar ne olur yardım edın bana evlenınce duzelır mı yoksa ben bu duruma daha fazla dayanamayıp ayrılıcam

ne istediğini bilen akıllı anlayışlı kadınlar çok yanılmaz...zamnla yürümeyen sorun çıkan ilişkide de ciddi bi karaktersizlik söz konusu değilse,şöyle düşünmek lazım ,belkide ben ona göre değilim...

asla anlayamazsınız kızlar asla..... sadece teslimiyet duygusuna dikkat edin yani bir erkek sizin hayatınızın merkezınde olduğunu anlarsa sizi ele geçirdiğini düşünür ve baska avlar peşine düşer. siz bakmayın erkekler güçlü kadınlardan kaçar derler alakası yok. tüm hayatınızı ona endekslemeyin. evlenın cocuk doğurun ama hep aklında o soru işaretini bırakın bu kadın beni terkedebilme ıhtımalı nedir? bide evde oturmayım maddi olarak ona bağimlı olursanız eliniz kolunuz bağlanır. ben hayatta bı tek buna inanıyorum tecrübeylede sabit... asla ona hayatınızın tümünü vermeyin....

onun yaptıklarının aynısını sende ona yap çekinme.Bakalım tepkisi ne olacak.mesela bak faklı adreste kendine facebook aç erkek ismiyle.sonra kendine çiçekler yolla.oda görücek tabi bu durumu bak nasıl kıskanıyor seni.

Bence kendine yedek bi face adresi aç sarışın bi kız resmi koy profile ona bi mesajla yem at bakalım düşüyor mu..

Bence doğru erkekte öncelikli özellik şefkattir. Sonra centilmen olmalı, tabi bunlar doğasında bulunmalı sonraden edinilen huylar istediğini elde ettikleri zaman yok olabilir. Hayvan sevgisi de bulunmalı. Bu özellikler olunca zaten dürüstlük, şiddetten uzak durma ve sadık olmak gibi özellikler kendiliğinden varolur. Ama arkadaşların da dediği gibi bir erkekği tanımak hiç kolay değildir, erkekler istediklerini alana kadar çok güzel rol yapabilirler. Hiç de zor gelmez oynadıkları rol çünkü o an onların da hoşuna gider ama hedefe ulaşıldığı zaman amaç kalmamıştır sıra özüne dönmektir... a.s

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar benim bi sorunum var nişanlımı kendime nasıl daha fazla bağlayabilirim acil yardım bilmiyorumkismile

fazla konuşmaz, başının etini yemezsen

onun dediklerini harfiyle yerine getirirsen

ensene vurduğunda ekmeğini eline verirsen...

onu kendine bağlarsındelikafadulden

o seni niye kendisine bağlamıyorsempatiksalakcinni

Bence en önemlisi saygı duyuyorsa,değer veriyorsa,ne olursa olsun elini sıkıca tutuyorsa,kalbinin sesini yüreğinde hissediyorsan,gözlerini gözlerinden ayırmıyorsa,her fırsatta sevdiğini dile getiriyorsa, ömrüne ömür katacak sevgine sahip çıkacağını hissediyorsan ve bir ömür onunla geçireceğini düşündüğünde için heyecanlanıyor,kalbin çarpıyorsa işte doğru insanı buldun demektir. kiii ben buldum:)

Kumar bu.
doğru kişiyi bulabilmek ve evlenmek.
Şu bir gerçek kimse aklındaki tam uyanı bulamıyor. Peki gerçekten nasıl anlar insan gerçekten sevdiğini ?
Tahammül edemiyorsa,bazen sıkılıyorsa. normal mi yoksa iplik mi tutuyor ?
fisfisfis

ben ilk görüşte aşka inanırım, ilk defa görüp etkilenirsin, onun da senden etkilendiğini hissedersin. ılk başta seninle konuşmaya çalıştığında arkadaş gibi konuşursun yavaş yavaş açılmaya başladığını hissettiğin anda terslemeye başlarsın, "seni seviyorum" dediğinde "ne çabuk aşık oldun sen de" diyip terslersin inatla bu şekilde devam edersin, ne dersen de hala peşini bırakmıyosa, senden vazgeçmiyosa yer yer tavizler veriyosa kendinden "doğru erkek"midir bilmem ama seni seviyodur, daha ilk muhabbete başladığında bi hafta olmadan cinsel muhabbetlere giriyosa derdi bellidir zaten... bence haline şükredebilen, her şeyden önce hayırlısı olsun diyen, kızın elinde oyuncak olmayacak sağlam karakterli ama makul isteklere tahammülü olan, koruyan biri olmalı. ama arada tabiki cinsel bi çekim de olmalı, ben evlenmeden önce böle şeylere karşıyım ama ilerisi için düşündüğünde yani aklından "evlenirsek" diye düşündüğünde bu konuda istekli olduğunu hissediyosan bence bu doğru erkektir...

seni sen oldugun için seviyorsa
yaptığı fedakarlıkları karakteri belirlemişse ve bunlardan gocunmuyorsa (bir çok arkadaşıyla araya mesafe gibi)
yeri geldiğinde ailesini karşısına alabiliyorsa
sana saygılıysa
hayatını kısıtlamak yerine yaptığın her işin altına imzasını atmayı taahüt edebiliyorsa bence doğru erkektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…