- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Evet,dediğiniz gibi,bende soğuk davranma taktiğini uyguluyorum bazen.o zaman hatasını anlayıp benle ilgilenmeye başlıyor.yaaa illede taktik mi uygulamak lazım bu erkek milletine....?ama zaten ben eşimin yukarda şikayet ettiğim özelliklerini evlenmeden öncede biliyordum.yani aynıydı.aslında bazen abarttğımıda düşünmüyor değilim.off,ne bileyim,karışık işler bu işler.aşkının bitmesi konusuna gelince,böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum
Canim bir de söyle dusun, erkekler biz bayanlar gibi derine inip her konuyu ayri ayri dusunmuyor tartmiyor. Sadece evlilikte degil, uzun sureli iliskilerde bile erkek ilk zamanlarda bir elde etme döneminin icindedir. Bu onlarin dogasinda vardir. Elde etme istegi. Ve gayet de dogaldir.
Elde etme dönemlerinde hic olmadiklari kada romantik olabilirler. Yani caba gösterirler. Cunku önlerinde bir amaclari var.
Hersey rayina oturdugunda biraz rahat davranabilirler. Ve artik elde etmisligin verdigi rahatdan dolayi ayni cabayi göstermez, aksine rahat olurlar. Iste kadin ve erkek arasinda ki fark. Elbette butun erkekler böyle diyemeyiz, yalan olur. Ama maalesef biz bayanlar her daim bize karsi son derece ilgili, romantik ve tatli sözlu erkekler olarak kalmalarini isteriz. Ama iliskileri ilk anda ki gibi olmasada nerdeyse ayni tazelikte kalmasini saglamakta bize kalmis birsey :) Biz kadiniz ve cok akilliyiz.. sadece aklimizi kullanalim, duygusal davranmayalim yeter. Yani küskünlük yok, dir dir yok.
Biz ögretecegiz onlara. Sevgiyi, ilgiyi ki onlarda ögrensin bunun böyle olmasi gerektigini. ögrensinler, anlasinlar ve karsiliginda bizede ayni seyi göstersinler.
O sarilmiyorsa sana sen saril ona. Bak göreceksin hic birsey karsiliksiz kalmayacak. kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis:içelim:doğru erkek diye bir tip YOK.maalesef.Sadece sizin hayattan ve ilişkinizden beklentilerinize en yakın kişilikteki erkek var.Buda sizin kendinizi iyi tanımanızdan geçiyor.Kişi ne istediğini bilirse doğru kişiyi bulacaktır.
canım güzel bir konuya değinmişsiniz....
nasıl bir doğru kadın yoksa doğru bir erkekte yoktur.
herkesin ufak tefek hataları vardır.buyuk hatalar yapmadığı müddetce kabul edilebilrliği önemlidir..
benden ufak bir tavsiye........
1-Haline şükreden ,
2-elindekilerle yetinmesini bilen...
3-gözü doymuş
4-görmüş geçirmiş
5-aile terbiyesi almış
6-ahlaklı ve vicdanı olan biri dogru erkek diyebilirim
arkadaşlar benim bi sorunum var nişanlımı kendime nasıl daha fazla bağlayabilirim acil yardım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?