Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

Çok kolaya benziyor deneyelim bakalımm
gelsin kaloriler,yağlar,kilolar amaaannnn
kaydirigubbakcemile5

Listeme bir tatlı daha eklenmiş oldu amma velakin hindistan cevizi sevmeyenler için ne önerirsiniz. Kakaolu bisküviyi rondodan geçirsem de hindistan cevizi yerine onu bulasam.benneyaptımki

bende bu tatlıyı bayramda yaptım...çokta güzel oldu

yiyen herkes bayıldı...ve hepside tarifini istedi...benimde favori tariflerim arasına girdi

hidennisko canım sanada teşekkür ederim böyle nefis bi tatlı tarifini bizlerle paylaştığın için

ha bu arada ben hindistan cevizlinin yanında birde şam fıstığı ve çikolata kırıklarına batırdım .(hani şu eti pufun üstündekinden)

Haftasonu değişik tatlar keşfetmeyi çok seviyorum,bugün denedim kartopunu.Görünüş itibariyle son derece hoş fakat nedendir bilmem lezzet olarak beni çok tatmin etmedi açıkcası.Uğraşıda epey fazla(buzdolabında beklemesi,şekil vermesi...)Verilen ölçülere ve önerilere harfi harfine uyup uygulasamda sonuç cok başarılı degil,tutturamadım sanırım. :sm_confused:

ben haftasonu yaptım;
içindeki topaklanma ne kadar uraşdıysaysam da geçmedi mikserle çırptım çok uraştım ama hepsi kaybolmadı,
bi de elde yuarlak yapılacak derecee katı olmuyor yani hamur kıvamı gibi olmadı, yuvarlamya zaten kalkmadım ama yuvarlsam elime yapışmaktan başka bişey olmucaktı,
ben de muhallebisini borcama döktüm muz ve ceviz serptim üsütne bide en üste çikolata sosu ve hindistan cevizi ekledim ancak o şekilde tüketebildik
sanırım ben bu tatlıyı yapamadım tarif için teşekkür ederim ama ben yapamadım

hafta sonu yaptım ve çok güzel oldu teşekkür ederim arkadaşım boyle güzel bi tarifi bizimlede paylaştığın için eşimde misafirlerimde bayıldı
ama ben tarife birazda nişasta ekledim çünkü buna yakın bi tarifle tavukgöğsü tatlısı yaptığım için çok koyu olmaz gibi geldi ama bende sanırım nişastayı fazla kaçırdım çok koyu oldu bu defa ama sütle açarak şekil verdim çok hoş oldu

görüntüsü kadar tadıda güzel. komşularımada gönderdim fikir olsun diye hepside tarifini aldı... ellerine sağlık canım teşekkürler tarifin için a.s.

cokacimcoookcokacimcoook

denedim enfes oldu.harika bir tarif opuyorumnanaktan.sadece hamuru düşündüğümden biraz daha yumuşak oldu şekil verirken biraz zorlandım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…