Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

öncelikle ellerine sağlık
ben tarifini akşam yaptım. 7-8 saat beklet dediğinden öğlende eve gidip son halini yaptım
tek zorluğu şekil vermek oldu ellerime çook yapıştı ama vakitsizlikten biraz aceleye geldi
birde çalıştığım için işe tekrar yetişmek için koştur koştur yaptım. tadına bakamadım. eşim çok beğendi cokacimcoook
akşamda kardeşime götürücem bakalım nediyecekler :uhm:
resim çekebilirsem ekliycem
tekrar çooook teşekkürler alkisalkisalkis

--
tatlı bitti çok güzel oldu yuvarlamasında sorun çıktı sadece, ama tadı çok güzel

Son düzenleme:
tarifin için teşekkür ederim.ne zamandır aklımda yapacaktım bugüne nasip oldu
ve süsleyerek akşam eşim gelince ona tattırdım.çok beğendi .tekrar yapabilirsin dedi.:lepi:
çok mutlu oldum.az önce bende tattım hafif çok güsel bir tatlı oldu.
bende topaklanma olmadı yanlız o yüzden blenderdan geçirmeye gerek kalmadı.
denemek için yarım kilo sütten yaptım diğer malzemeleride ona göre azalttım
tek sorun biraz yumuşak oldu.ama ben 3 saat beklettim merakımdan denemelik yapayım diyekaydirigubbakcemile3bu haliyle bile çok lezzetli oldu.hamurumdan kaldı 8 saat dolunca geri kalanını yapacam belkim daha da katılaşır:)ellerine sağlık yapanların

ben bu tatliyi gecenlerde yapmistim tadi gercekten cok güzel oldu ama bir problem yasadim tarifi aynen uygulamama ragmen birtürlü sekil veremedim bende kaselere koyup servis yaptim...neden olmus olabilirki acaba üstelik tam 10 dak mikserle cirptimdabilmiyorumkismile

Islatarak şekil vermen gerekiyordu canım
Bende yaptım bunu ve tadan herkes çok beğendi.. Artık zevkle yapacağım tariflerim arasında.. Ama ben içindeki bazı malzemeleri değiştirerek farklı görünümler ve tatlar yakalamayı düşünüyorum bayanssulusmile

bu tarifi yazmistim daha once aslinda ramazandan evvel bi denesem ii olacak misafirlere extra tatli olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…