Doğuma Hazırlık karyola beşik mi? park yatak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bhrb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bhrb

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
37
1
16
Isparta
şimdiden düşünmeye başladım.. ben kiracıyım herkes bu yüzden park yatak öneriyor kullanmassan katlayıp kaldırırsın diye.. ama bende görünümü hoş olsun uzun süre kullanabileyim ve rahat olsun istiyorum bu yüzden karyola yatak düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? sizce hangisi?

Karyola yatak alsanızda bir müddet aynı oda da olacaksınız emzirme vs...Park yatak bu dönemde sizin yatak odanızda kolay yer bulur.
Daha sonra karyola yatağa geçersiniz.

ev sobalı ve doğum kışa denk gelicek mecbur oturma odasında olucaz yani sizce park yatakmı ?

Hamileyken bende sizin gibi çok düşündüm çok araştırdım
son kararım park yatak oldu
şuan kızım 12.ayının içinde ve iyiki park yatak almışım diyorum
çünkü büyüdükçe oturmaya başladığında ayağa kalkmaya çalışıp düşme ihtimali ortaya çıktı
park yatağın kademesini alta indirip yataktan düşme riskini sıfıra indirdik
şimdi boyuda uzadı ve kenarlarına tutunup ayağa kalkmaya başladı
ve yatağın kenarları ayakta dururken bile omuz hizasında
bir fikir olmuştur umarım

cok teşekkür ederim evet anlattığınız kadarıyla güvenli ve kullanışılı markası neydi peki görünüşüde hoş olsun istiyorum malum oturma odasında durucak

cok teşekkür ederim evet anlattığınız kadarıyla güvenli ve kullanışılı markası neydi peki görünüşüde hoş olsun istiyorum malum oturma odasında durucak

rica ederim
bizimki işte bu
Baby Max Banana Oyun Parkı 70*110 cm-K-Kırmızı - Ürün Kategorileri
markası için değilde çok canlı renkleri sevmediğim için seçtim bunu

birde 60/120 yerine 70/110cm ebatlarında olanı tercih ettim dönmeye başladığında da rahat olsun diye
ama ebatları yer durumuna göre de seçebilirsiniz 10 cm ne enden nede boydan çok birşey farkettirmiyor aslında

evet güzel tabi ileride kullanışlı olması için genişliği önemli oturma odam geniş zaten de bunlarda kıyafetlerini koymak için ayrı bi şifonyer mi almak lazım?

evet güzel tabi ileride kullanışlı olması için genişliği önemli oturma odam geniş zaten de bunlarda kıyafetlerini koymak için ayrı bi şifonyer mi almak lazım?
ben şimdilik 1 adet komidinimi kızıma tahsis ettim
zaten park yatağıda yatak odamızda
ayrıca kendi gardrobuma kızım için dolap içi raflardan aldım 5 gözlü
şimdilik idare ediyoruz
ileride kendi odasını hazırladığımızda şifonyer vs oda takımının içerisinde olur zaten
ama ne zaman yanımdan ayırabilirim kuzumu bilemiyorum

:) eminim kıyamıyosundur ayırmaya bende kavussam kızıma bi an önce ben neolucam bilmiyorum :) sağol cnm buarada ilgin için bizim evde bu sene soba yanıcak ve ben oturma odasından kıpırdayamıyorum. sifonyeri içeri getirsem olmaz hatta hepsi beraber sığmaz plazmalık zaten cok yer kaplıyor.. sanırım karyolaya kalıcam ben yine ama seninde dediğin gibi ayarlanabilir olanları tercih etmeliyim asansörlü olanlardan

alternatif olarak eşyalarını farklı odaya da koyabilirsin
üzerini değiştireceğin zaman giydireceğin kıyafeti alıp sobanın borusunda az ısıtabilirsin
tabi son karar senin
allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin

amin teşekkür ederim, park yatagıda düşünücem artık hangisi uygun olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…