Karyotip Tayini ve Trombofili Paneli (12li) Testleri

Denizzz08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
169
112
33
İlk tüp bebek denememiz negatif olunca doktorum bu testleri istedi. İzmirde devlette yaptıranlar ne kadar sürede sonuç aldınız?

Ben dokuz Eylül üni de yaptırdım karyotip 2ayda çıktı trombofili paneli hala çıkmadı 5ay oldu
Tepeciğe gitmiştim trombofili paneli 12 li istemişti doktorum orada 2 li bakılıyormuş sadece beklemek istemediğim için mecburen özelde yaptırdım. Süre olarak bu kadar uzun sürmesini anlamıyorum

Tepeciğe gitmiştim trombofili paneli 12 li istemişti doktorum orada 2 li bakılıyormuş sadece beklemek istemediğim için mecburen özelde yaptırdım. Süre olarak bu kadar uzun sürmesini anlamıyorum
Bence sallıyorlar rahatlıktan böyle uzun sürüyor bizi önemseyen yokki sağlık sektöründe ben o sırada ikinci transferimi yapcam mesela ama sonuç yok elimde

Bence sallıyorlar rahatlıktan böyle uzun sürüyor bizi önemseyen yokki sağlık sektöründe ben o sırada ikinci transferimi yapcam mesela ama sonuç yok elimde
Doktorum sonuçları görmeden 2. Transferi yapmam dedi bana. Üstelik öncesinde bir de histereskopi olucam. 2019 kasımdan beri o kadar vakit kaybettik ki gücüm kalmadı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tepecikte mi trombofili paneli 2li bakılıyormuş ben de dokuz Eylülde yapturdum 2li bakmışlar yetersiz mi dersiniz ben sordum en önemli bu ikisi falan dediler

Tepecikte mi trombofili paneli 2li bakılıyormuş ben de dokuz Eylülde yapturdum 2li bakmışlar yetersiz mi dersiniz ben sordum en önemli bu ikisi falan dediler
Merhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acaba

Merhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acaba
Merhaba ben dokuz Eylül Üniversitesinde yaptırdım ege ve tepecikte yapılıyor diye biliyorum bnm düşüğüm bile yok sadece bir kimyasal gebelik var yaptılar eşimle gittik ikimize genetik testi yapıldı ama dr um yazı yazdı onu yanımızda götürdük ve bn de genetik sorun çıktı

Çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabın için demek öyle de yapıyorlar testi şansımı deneyeyim ben de... Nasıl bir problem çıkabiliyor genetik olarak ki acaba

Evet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorum

Tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsunuz ama dediğim gibi bazı doktorlar 2liyi kabul etmiyor

Evet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorum
Tepecikte dokuz Eylülde 2li yapıyorsa yeterlidir belki o kadarı diye düşünüyorum ama inşallah öyledir ben şimdi hamileyim 2li temiz çıktı o yüzden kan sulandırıcu kullanmıyorum

Tepecikte dokuz Eylülde 2li yapıyorsa yeterlidir belki o kadarı diye düşünüyorum ama inşallah öyledir ben şimdi hamileyim 2li temiz çıktı o yüzden kan sulandırıcu kullanmıyorum
Hamile misiniz? Gerçekten çok sevindim.Sizi translokasyon sayfasından hatırlıyorum. Tüp bebek mi yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…