Ben dokuz Eylül üni de yaptırdım karyotip 2ayda çıktı trombofili paneli hala çıkmadı 5ay olduİlk tüp bebek denememiz negatif olunca doktorum bu testleri istedi. İzmirde devlette yaptıranlar ne kadar sürede sonuç aldınız?
Tepeciğe gitmiştim trombofili paneli 12 li istemişti doktorum orada 2 li bakılıyormuş sadece beklemek istemediğim için mecburen özelde yaptırdım. Süre olarak bu kadar uzun sürmesini anlamıyorumBen dokuz Eylül üni de yaptırdım karyotip 2ayda çıktı trombofili paneli hala çıkmadı 5ay oldu
Bence sallıyorlar rahatlıktan böyle uzun sürüyor bizi önemseyen yokki sağlık sektöründe ben o sırada ikinci transferimi yapcam mesela ama sonuç yok elimdeTepeciğe gitmiştim trombofili paneli 12 li istemişti doktorum orada 2 li bakılıyormuş sadece beklemek istemediğim için mecburen özelde yaptırdım. Süre olarak bu kadar uzun sürmesini anlamıyorum
Doktorum sonuçları görmeden 2. Transferi yapmam dedi bana. Üstelik öncesinde bir de histereskopi olucam. 2019 kasımdan beri o kadar vakit kaybettik ki gücüm kalmadı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsunBence sallıyorlar rahatlıktan böyle uzun sürüyor bizi önemseyen yokki sağlık sektöründe ben o sırada ikinci transferimi yapcam mesela ama sonuç yok elimde
Tepecikte mi trombofili paneli 2li bakılıyormuş ben de dokuz Eylülde yapturdum 2li bakmışlar yetersiz mi dersiniz ben sordum en önemli bu ikisi falan dedilerTepeciğe gitmiştim trombofili paneli 12 li istemişti doktorum orada 2 li bakılıyormuş sadece beklemek istemediğim için mecburen özelde yaptırdım. Süre olarak bu kadar uzun sürmesini anlamıyorum
Merhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acabaTepecikte mi trombofili paneli 2li bakılıyormuş ben de dokuz Eylülde yapturdum 2li bakmışlar yetersiz mi dersiniz ben sordum en önemli bu ikisi falan dediler
Merhaba ben dokuz Eylül Üniversitesinde yaptırdım ege ve tepecikte yapılıyor diye biliyorum bnm düşüğüm bile yok sadece bir kimyasal gebelik var yaptılar eşimle gittik ikimize genetik testi yapıldı ama dr um yazı yazdı onu yanımızda götürdük ve bn de genetik sorun çıktıMerhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acaba
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabın içinMerhaba ben dokuz Eylül Üniversitesinde yaptırdım ege ve tepecikte yapılıyor diye biliyorum bnm düşüğüm bile yok sadece bir kimyasal gebelik var yaptılar eşimle gittik ikimize genetik testi yapıldı ama dr um yazı yazdı onu yanımızda götürdük ve bn de genetik sorun çıktı
Evet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorumTepecikte mi trombofili paneli 2li bakılıyormuş ben de dokuz Eylülde yapturdum 2li bakmışlar yetersiz mi dersiniz ben sordum en önemli bu ikisi falan dediler
Tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsunuz ama dediğim gibi bazı doktorlar 2liyi kabul etmiyorMerhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acaba
Tepecikte dokuz Eylülde 2li yapıyorsa yeterlidir belki o kadarı diye düşünüyorum ama inşallah öyledir ben şimdi hamileyim 2li temiz çıktı o yüzden kan sulandırıcu kullanmıyorumEvet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorum
Kromozomlarımda sorun varmış koparak yer değiştirme bana bir etkisi yokmuş ama embriyoyu etkiliyormuşÇok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabın içindemek öyle de yapıyorlar testi şansımı deneyeyim ben de... Nasıl bir problem çıkabiliyor genetik olarak ki acaba
Çözümü neymiş peki ? Benimde bir kromozomumda sıkıntı var gibiKromozomlarımda sorun varmış koparak yer değiştirme bana bir etkisi yokmuş ama embriyoyu etkiliyormuş
Çözüm yok maalesef değiştirelecek bir durum değil ama pgt li tüp bebek öneriyorlarÇözümü neymiş peki ? Benimde bir kromozomumda sıkıntı var gibi
Bende yarın fish testi vereceğim, genetik doktoru ile görüşeceğimÇözüm yok maalesef değiştirelecek bir durum değil ama pgt li tüp bebek öneriyorlar
Hamile misiniz? Gerçekten çok sevindim.Sizi translokasyon sayfasından hatırlıyorum. Tüp bebek mi yaptırdınız?Tepecikte dokuz Eylülde 2li yapıyorsa yeterlidir belki o kadarı diye düşünüyorum ama inşallah öyledir ben şimdi hamileyim 2li temiz çıktı o yüzden kan sulandırıcu kullanmıyorum
Çok teşekkür ederim evet sizinle de konuşmuştuk ben tüp bebek tedavisi için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım ilk defaHamile misiniz? Gerçekten çok sevindim.Sizi translokasyon sayfasından hatırlıyorum. Tüp bebek mi yaptırdınız?
Hayırlısı olsun inşallah sizin de genetik sorun mu vardıBende yarın fish testi vereceğim, genetik doktoru ile görüşeceğim
Varmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.Hayırlısı olsun inşallah sizin de genetik sorun mu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?