canım benimde kaşlarım siyah sacım bakır kuaförüm ilk boyattığımda kaşımı sacımdan aldığı boyayla boyadı max 10 dk bekletti bayağı farketti rengi artık ben de evde öyle yapıyorum hç bir sorun olmuyor.sürekli boyamana da gerek yok çıkan yeni kaşlar kayboluyor diğerlerinin arasında zaten.
ben saçımı boyadığım boyadan kaşıma da sürüyorum senelerdir.hiç de birşey olmadı :)
keşke ne kadar beklettiğini de yazsaydın bilmiyorumkismile
az önce boyadım canım 6 7 dk bekledi
peki hangi markayla boyuyosun canım ? ben de denemek istiyorum da.
ya böyle silik görünümü vermek iin nasıl yapıcaz ?? benim saçlar siyah kaşlarımda siyah.. rengini açmayı düşünüyorum daha yumuşak bi ifade vermesi açısından ne tavsiye edersiniz ??
canım ben şimdi boyadım. en fazla 5-6 dk bekledim ve pamukla sildim. benimki de simsiyahtı ve şu an hafif koyu kahve duruyo kaydirigubbakcemile2 bi dahaki sefere 10 dk bekleticem. ilk olduğu için ancak bu kadar cesaret edebildim.
saçların ten rengin falan ne renk canım peki?? bir de nasıl bir boya kullandın? saç boyası ise marka ve numara söyleyebilirsen çok iyi olur.. gamyoncuiremsu
ama ben açık buğday tenliyim ve saçlarım da siyah... nasıl olur ki?? açayım mı ?? yoksa böyle iyi midir?? hani hepsi grubu var ay cemre var orda onunki gibi istiyorum saçlaırmda öyle zaten ten rengim ondan daha açık.. kaşlarının rengi çok güzel onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?