Kaset test silik çizgi bakar mısınızz

Tugba23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
198
35
13
21
Merhabalar lütfen yardımcı olun küçük bir ilçede yaşıyorum elimde sadece kaset test vardı ve onu yaptım adetim 1 gün gecikti ama ben ayın 23 ünde çatlama oldu yumurta yani 8. Gün oluyor galiba bakarken gözüm kör oluyordu ama ben çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• MVIMG_20250531_170112.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 92
Gölge gibi görünüyor, hangi marka yaptınız?

Çatlamanın 8.günü ise adetiniz nasıl gecikiyor
Hesaplarınızda yanlışlık var.
Çatlama sonrası 14 gün geçince adet olunur

Peki siz birşey görebildiniz mi acaba kaset test olduğu için mi böyle oldu
Baktım ama göremedim açıkçası
Çatlamanın 11.günü bir daha test yapın ilk idrarla erken gebelik testi. Ben öyle öğrendim

Canım gayet görünüyor çizgi , bu markada ben yalancı pozitif duymadım inşallah gebesindir
Bende duymadım inşallah vardır ya pembe duruyor çünkü ışıkta bakınca gölge gibi değil inşallah senden de güzel haberleri alırız

Baktım ama göremedim açıkçası
Çatlamanın 11.günü bir daha test yapın ilk idrarla erken gebelik testi. Ben öyle öğrendim
Bu zamana kadar çok yalancı gördüm erken gebelik testinde o yüzden böyle yaptım birde bu ay rahim filmi çekildim belki o da şansı arttırmıştır ama inşallah vardır

Buda benim testim, 2 saat önce yaptım, artı med olduğu için güvenemedim.
Balım test biraz bozuk gibi bir de artımedi anlatmaya gerek yok biliyorsun yaşanan hayal kırıklıklarını inşallah vardır bebeğin yeniden bir test yapsan ona baksak

Buda benim testim, 2 saat önce yaptım, artı med olduğu için güvenemedim.
Testin kırmızılığının geçtiği hali var mı birde ben bu zamana kadar hep artımed erken gebelik testinde yalancı çizgi gördüm ama kaseti denememiştim birde şimdiki halini atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…