Gölge gibi görünüyor, hangi marka yaptınız?Merhabalar lütfen yardımcı olun küçük bir ilçede yaşıyorum elimde sadece kaset test vardı ve onu yaptım adetim 1 gün gecikti ama ben ayın 23 ünde çatlama oldu yumurta yani 8. Gün oluyor galiba bakarken gözüm kör oluyordu ama ben çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3599372
Laboquick gibi birşeydi adıGölge gibi görünüyor, hangi marka yaptınız?
Buda benim testim, 2 saat önce yaptım, artı med olduğu için güvenemedim.Maalesef buraya atınca kalite düşüyo fotoğraf ta
Çatlamanın 8.günü ise adetiniz nasıl gecikiyorMerhabalar lütfen yardımcı olun küçük bir ilçede yaşıyorum elimde sadece kaset test vardı ve onu yaptım adetim 1 gün gecikti ama ben ayın 23 ünde çatlama oldu yumurta yani 8. Gün oluyor galiba bakarken gözüm kör oluyordu ama ben çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3599372
Bu marka güvenilirdi galiba, kan verin bence şüpheniz varsaLaboquick gibi birşeydi adı
Ben geç çatladım bu ay o yüzden daha doğrusu ben adetin 21. Günü çatlıyorum hep pcos varÇatlamanın 8.günü ise adetiniz nasıl gecikiyor
Hesaplarınızda yanlışlık var.
Çatlama sonrası 14 gün geçince adet olunur
Tamam geç çatlama geç adet olacaksınız demektirBen geç çatladım bu ay o yüzden daha doğrusu ben adetin 21. Günü çatlıyorum hep
Bi kere daha denemek istiyorum pazartesi ondan sonra kan düşünücemBu marka güvenilirdi galiba, kan verin bence şüpheniz varsa
Peki siz birşey görebildiniz mi acaba kaset test olduğu için mi böyle olduTamam geç çatlama geç adet olacaksınız demektir
Geç döllenme dedikleri de böyle oluyor
Baktım ama göremedim açıkçasıPeki siz birşey görebildiniz mi acaba kaset test olduğu için mi böyle oldu
Hayırlısı olsun sizin içinBi kere daha denemek istiyorum pazartesi ondan sonra kan düşünücem
Canım gayet görünüyor çizgi , bu markada ben yalancı pozitif duymadım inşallah gebesindir
Bende duymadım inşallah vardır ya pembe duruyor çünkü ışıkta bakınca gölge gibi değil inşallah senden de güzel haberleri alırızCanım gayet görünüyor çizgi , bu markada ben yalancı pozitif duymadım inşallah gebesindir
Bende testimi atmıştım onada bakar mısınızCanım gayet görünüyor çizgi , bu markada ben yalancı pozitif duymadım inşallah gebesindir
Bu zamana kadar çok yalancı gördüm erken gebelik testinde o yüzden böyle yaptım birde bu ay rahim filmi çekildim belki o da şansı arttırmıştır ama inşallah vardırBaktım ama göremedim açıkçası
Çatlamanın 11.günü bir daha test yapın ilk idrarla erken gebelik testi. Ben öyle öğrendim
Balım test biraz bozuk gibi bir de artımedi anlatmaya gerek yok biliyorsun yaşanan hayal kırıklıklarınıBuda benim testim, 2 saat önce yaptım, artı med olduğu için güvenemedim.
Testin kırmızılığının geçtiği hali var mı birde ben bu zamana kadar hep artımed erken gebelik testinde yalancı çizgi gördüm ama kaseti denememiştim birde şimdiki halini atar mısınBuda benim testim, 2 saat önce yaptım, artı med olduğu için güvenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?