Bu testinizde bir yanlışlık var bence, fazla idrar mi damlattınız ya da. Testte sarılık görüyorum eğer fotopraftan değilse. Öyle değişik renklerin olmaması lazım düz temiz beyaz bir arkaplan olması lazım sağlan testteKızlar adetim gecikti ben salı günü kaset test yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yapıyım dedim tekrar çıktı ama silik bayağı akşama acilde kan verdim değer 2 den küçüktür çıktı adete yakın yükselip testte çıkması bu hormonal bi durum mu başına böyle bişi gelen var mı testte silik kanda negatif gören
Evet, reglim gecikmişti 1.5 hafta falan bu testten sonra kanda negatif çıktı sonrada regl oldumKızlar adetim gecikti ben salı günü kaset test yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yapıyım dedim tekrar çıktı ama silik bayağı akşama acilde kan verdim değer 2 den küçüktür çıktı adete yakın yükselip testte çıkması bu hormonal bi durum mu başına böyle bişi gelen var mı testte silik kanda negatif gören
Çok teşekkür ederim adet olmayı bile istiyorum artık yaa belirsizliktenseEvet, reglim gecikmişti 1.5 hafta falan bu testten sonra kanda negatif çıktı sonrada regl oldum
Aslında bembeyaz dı su damlattım akşam kuruma lekesi diye bir gün sonra o sarı leke oluşmuş yaaBu testinizde bir yanlışlık var bence, fazla idrar mi damlattınız ya da. Testte sarılık görüyorum eğer fotopraftan değilse. Öyle değişik renklerin olmaması lazım düz temiz beyaz bir arkaplan olması lazım sağlan testte
Bir süre daha bekle, olmazsan bir doktora görün belki bir sorunun vardırÇok teşekkür ederim adet olmayı bile istiyorum artık yaa belirsizliktense
Valla tatlım ben de çizgi olsa da olmasa da 2 çıkıyor. En son çizgi vardı yine 2 çıktı bence bekle biraz daha.Kızlar adetim gecikti ben salı günü kaset test yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yapıyım dedim tekrar çıktı ama silik bayağı akşama acilde kan verdim değer 2 den küçüktür çıktı adete yakın yükselip testte çıkması bu hormonal bi durum mu başına böyle bişi gelen var mı testte silik kanda negatif gören
O zaman 1 hafta daha bekleyip gideyim doktora bariValla tatlım ben de çizgi olsa da olmasa da 2 çıkıyor. En son çizgi vardı yine 2 çıktı bence bekle biraz daha.
Ne gibi bi sorunlar olabilir yaa hormonlar la mı ilgiliBir süre daha bekle, olmazsan bir doktora görün belki bir sorunun vardır
Aynen bekle bakalım hayırlı haberler alırsın inşallahO zaman 1 hafta daha bekleyip gideyim doktora bari
Yok, yumurtalıkta bazen zararsız kist oluşabiliyorNe gibi bi sorunlar olabilir yaa hormonlar la mı ilgili
Ya bana 20 ekimde ultrasonda baktılar kist yok dediler ilaç falan da vermediler ama adetim bi türlü sökülmüyor son 3 aydır düzensizYok, yumurtalıkta bazen zararsız kist oluşabiliyor
Prolaktin hormonunuza baktırdınız mı hiç bence ona baktırın halk arasında süt hormonuYa bana 20 ekimde ultrasonda baktılar kist yok dediler ilaç falan da vermediler ama adetim bi türlü sökülmüyor son 3 aydır düzensiz
Prolaktin aklıma gelmemişti şimdi sonuca baktım 14 ama yüksek miProlaktin hormonunuza baktırdınız mı hiç bence ona baktırın halk arasında süt hormonu
Hayırlısı yaa Cuma’ya kadar regl olmazsam tekrar test yapayım koyulaşırsa doktora giderim valla bayağı spor yapıyorum +diyet reglim gelsin diye ama stresli biriside değilim kafama da takmıyorum ama nasip kısmet yaa yorumlarınız içinde teşekkürlerYok değil gayet iyi bence
Benim başıma geldi. Bütün belirtileri yaşıyorum diye adetime 2 gün kala test yaptım anında ikinci çizgi çıktı. Kıpkırmızı değildi ama bariz belliydi ikinci çizgi. Direk kan verdim negatif çıktı. Sizinki daha çok kuruma çizgisine benziyor.Kızlar adetim gecikti ben salı günü kaset test yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yapıyım dedim tekrar çıktı ama silik bayağı akşama acilde kan verdim değer 2 den küçüktür çıktı adete yakın yükselip testte çıkması bu hormonal bi durum mu başına böyle bişi gelen var mı testte silik kanda negatif gören
Yok kuruma değil iki gün üstüste sabah yaptım kuruma olsa birinde çıkar çünkü ben bikaç aydır istiyoruz ve test devamlı yapıyorum birgün beklettiğim testlerde bile olmamıştı ya gebelik ya enfeksiyon varsa ikisinden birisidir bunlar sonradan fotosu çekildiği için öyle sarı gibi çıkmış benimde 5 dk içinde çıktı ve halen adet olmadım cuma günü kadın doğuma randevu aldım bakalım İnşAllah ikimizede vardır Hayırlı sağlıklıca evladımızBenim başıma geldi. Bütün belirtileri yaşıyorum diye adetime 2 gün kala test yaptım anında ikinci çizgi çıktı. Kıpkırmızı değildi ama bariz belliydi ikinci çizgi. Direk kan verdim negatif çıktı. Sizinki daha çok kuruma çizgisine benziyor.
İnşaAllah bebiş vardır o zaman sağlıklısıylaYok kuruma değil iki gün üstüste sabah yaptım kuruma olsa birinde çıkar çünkü ben bikaç aydır istiyoruz ve test devamlı yapıyorum birgün beklettiğim testlerde bile olmamıştı ya gebelik ya enfeksiyon varsa ikisinden birisidir bunlar sonradan fotosu çekildiği için öyle sarı gibi çıkmış benimde 5 dk içinde çıktı ve halen adet olmadım cuma günü kadın doğuma randevu aldım bakalım İnşAllah ikimizede vardır Hayırlı sağlıklıca evladımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?