Kaset testte silik çizgi??

Kaç gün gecikti canım?
Ya ben pko net tanısı konulmadı ama sendromlarını yaşıyorum o yüzden düzensiz biraz ama bugün programa göre 1 hafta oldu idrar testini çarşamba yapmıştım o yüzden bekliyorum ama akıntı dışında bir belirti vs yok

Hıı geçen aylarda da mı gecikirdi?

Evet, reglim gecikmişti 1.5 hafta falan bu testten sonra kanda negatif çıktı sonrada regl oldum
Turunc chemist siz negatif çıktı yazmıştınız hamilemisiniz acaba açtığınız konuda gördüm de regl olduktan sonra mı öğrendiniz ya maşAllah tebrikler çok sevindim

Hıı geçen aylarda da mı gecikirdi?
Yani şöyle söyleyim 16 Ağustos ta oldum 14 Eylül de oldum ekimde olmadım işte geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar iki kez üst üste silik te olsa çizgi var bekle dediler :) sizin var mı bebeğiniz

O ay değil bu ay hamile olduğumu öğrendim üstünden 4 ay kadar geçti sanırım, teşekkür ederim
Yok yok daha yeni yaa cuma günü açmıştım konuyu ben benimde silik çıktı 2 gün üstüste o gün kan verdim negatifti bekliyorum valla bikaç gün sonra tekrar yapacağım regl olmazsam darısı hepimize İnşAllah

İnşallah beklediğim sonucu görürsün

Yani şöyle söyleyim 16 Ağustos ta oldum 14 Eylül de oldum ekimde olmadım işte geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar iki kez üst üste silik te olsa çizgi var bekle dediler :) sizin var mı bebeğiniz
Henüz yok regl gecikti test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum eğer gebeyseö olucak

Henüz yok regl gecikti test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum eğer gebeyseö olucak
Bizimde İnşAllah olursa ilk bebek olacak İnşAllah ikimizde hayırlı sağlıklıca hamileyizdir

Valla regl olacakmışım gibi ağrım da oluyor belim ağrıyor sağ kasığıma batmalar oluyor ama bilmiyorum
Aynıları bende oluyor lavaboya gidiyorum bişi yok ama göğüs hassasiyeti olması gerekiyor bence yaa oda bende yok ama nedense içimden bi ses ikimizinde varmış gibi geliyor

Aynıları bende oluyor lavaboya gidiyorum bişi yok ama göğüs hassasiyeti olması gerekiyor bence yaa oda bende yok ama nedense içimden bi ses ikimizinde varmış gibi geliyor
Kizlar akintiniz var mı benim regl yarın ama akıntıya dair hicbisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…