Enfeksiyon da olabilir yaa hayırlısı amin İnşAllahİnşaAllah bebiş vardır o zaman sağlıklısıylaGönlünüzce olsun
Kaç gün gecikti canım?Enfeksiyon da olabilir yaa hayırlısı amin İnşAllah
Ya ben pko net tanısı konulmadı ama sendromlarını yaşıyorum o yüzden düzensiz biraz ama bugün programa göre 1 hafta oldu idrar testini çarşamba yapmıştım o yüzden bekliyorum ama akıntı dışında bir belirti vs yokKaç gün gecikti canım?
Hıı geçen aylarda da mı gecikirdi?Ya ben pko net tanısı konulmadı ama sendromlarını yaşıyorum o yüzden düzensiz biraz ama bugün programa göre 1 hafta oldu idrar testini çarşamba yapmıştım o yüzden bekliyorum ama akıntı dışında bir belirti vs yok
Evet, reglim gecikmişti 1.5 hafta falan bu testten sonra kanda negatif çıktı sonrada regl oldum
Yani şöyle söyleyim 16 Ağustos ta oldum 14 Eylül de oldum ekimde olmadım işte geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar iki kez üst üste silik te olsa çizgi var bekle dediler :) sizin var mı bebeğinizHıı geçen aylarda da mı gecikirdi?
O ay değil bu ay hamile olduğumu öğrendim üstünden 4 ay kadar geçti sanırım, teşekkür ederimTurunc chemist siz negatif çıktı yazmıştınız hamilemisiniz acaba açtığınız konuda gördüm de regl olduktan sonra mı öğrendiniz ya maşAllah tebrikler çok sevindim
Yok yok daha yeni yaa cuma günü açmıştım konuyu ben benimde silik çıktı 2 gün üstüste o gün kan verdim negatifti bekliyorum valla bikaç gün sonra tekrar yapacağım regl olmazsam darısı hepimize İnşAllahO ay değil bu ay hamile olduğumu öğrendim üstünden 4 ay kadar geçti sanırım, teşekkür ederim
İnşallah beklediğim sonucu görürsünYok yok daha yeni yaa cuma günü açmıştım konuyu ben benimde silik çıktı 2 gün üstüste o gün kan verdim negatifti bekliyorum valla bikaç gün sonra tekrar yapacağım regl olmazsam darısı hepimize İnşAllah
Henüz yok regl gecikti test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum eğer gebeyseö olucakYani şöyle söyleyim 16 Ağustos ta oldum 14 Eylül de oldum ekimde olmadım işte geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar iki kez üst üste silik te olsa çizgi var bekle dediler :) sizin var mı bebeğiniz
Bizimde İnşAllah olursa ilk bebek olacak İnşAllah ikimizde hayırlı sağlıklıca hamileyizdirHenüz yok regl gecikti test yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorum eğer gebeyseö olucak
Valla regl olacakmışım gibi ağrım da oluyor belim ağrıyor sağ kasığıma batmalar oluyor ama bilmiyorumBizimde İnşAllah olursa ilk bebek olacak İnşAllah ikimizde hayırlı sağlıklıca hamileyizdir
Aynıları bende oluyor lavaboya gidiyorum bişi yokValla regl olacakmışım gibi ağrım da oluyor belim ağrıyor sağ kasığıma batmalar oluyor ama bilmiyorum
Kizlar akintiniz var mı benim regl yarın ama akıntıya dair hicbisey yokAynıları bende oluyor lavaboya gidiyorum bişi yokama göğüs hassasiyeti olması gerekiyor bence yaa oda bende yok ama nedense içimden bi ses ikimizinde varmış gibi geliyor
Valla bende gögüs hassasiyeti de yokAynıları bende oluyor lavaboya gidiyorum bişi yokama göğüs hassasiyeti olması gerekiyor bence yaa oda bende yok ama nedense içimden bi ses ikimizinde varmış gibi geliyor
Benim akıntım var süt beyaz gibiKizlar akintiniz var mı benim regl yarın ama akıntıya dair hicbisey yok
Ya gebelik belirtisi olabilir işte bende hicbirsey yok bel ağrısı göğüs yani hicbirseyBenim akıntım var süt beyaz gibi
Bilmiyorum ki acaba diyorum geç döllenme mi?Ya gebelik belirtisi olabilir işte bende hicbirsey yok bel ağrısı göğüs yani hicbirsey
Olabilir canım valla ben artık kafayı yiyecek regl günü yarın ama yedim kendimiBilmiyorum ki acaba diyorum geç döllenme mi?
Hepimiz aynıyızOlabilir canım valla ben artık kafayı yiyecek regl günü yarın ama yedim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?