Aynen benimde krem gibi böyle ama sürekli değil onun haricinde arada kasık ağrısı var biraz başka da bir şeyim yokBenim akıntım var süt beyaz gibi
Yarın regl günü olmazsam hemen ertesi gün yapacamHepimiz aynıyıztest yaptın mı canım
Valla herşeyi düşünüyorum kafam karıştı konu açıyorum ben oraya toplanalımOlabilir canım valla ben artık kafayı yiyecek regl günü yarın ama yedim kendimi
Benim de az önce belim ağrıdı biraz bide sağ kasığımda ağrı girdiAynen benimde krem gibi böyle ama sürekli değil onun haricinde arada kasık ağrısı var biraz başka da bir şeyim yok
Hahaha bekliyoruzValla herşeyi düşünüyorum kafam karıştı konu açıyorum ben oraya toplanalım
Ben test yaptım salı günü sabah silik çizgi çıktı 5 dk içinde çarşamba yine yaptım yine aynı çıktı kanda 2 çıktı negatif geç döllenme olabilir dediler yarın birgün tekrar test yapıp bakacağımYarın regl günü olmazsam hemen ertesi gün yapacamsenin kaç gün var
Var gibi ama kuruma çizgisi gibi de olabilr yarın sabahtan tekrar yapın inşallah vardırSlm kizlar benim bat 4 kasimdi 1kasimda lekelenme şeklinde 3gun süren bir şekilde yaşadım kaset test yaptım bakarmisiniz var mı yok
Eki Görüntüle 3157586
Benimde adetim 10 gün gecikti ama kese görünmedi bugün gittiğimizde ilk testim net çıkmıştı bugün yine yaptım biri silik çıktı ve psikolojim bozulacak az kaldı.Pazartesi kan tahlilerim çıkacakKızlar adetim gecikti ben salı günü kaset test yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yapıyım dedim tekrar çıktı ama silik bayağı akşama acilde kan verdim değer 2 den küçüktür çıktı adete yakın yükselip testte çıkması bu hormonal bi durum mu başına böyle bişi gelen var mı testte silik kanda negatif gören
Var gibi ama henüz çok yeni sanırım benimkide bugün yaptm böyle çıktıSlm kizlar benim bat 4 kasimdi 1kasimda lekelenme şeklinde 3gun süren bir şekilde yaşadım kaset test yaptım bakarmisiniz var mı yok
Eki Görüntüle 3157586
Merhaba diyet ve regl demişsiniz bende aynı durumdayım Adet olayım diye pkoluyum kısaca ama hiç olmadı bizim kaç yıldır evlisiniz acaba?Hayırlısı yaa Cuma’ya kadar regl olmazsam tekrar test yapayım koyulaşırsa doktora giderim valla bayağı spor yapıyorum +diyet reglim gelsin diye ama stresli biriside değilim kafama da takmıyorum ama nasip kısmet yaa yorumlarınız içinde teşekkürler
Bende 3 ay görmedim geçen aydan beri kanamam var polikistik overden dolayı..kilo vs sorun oluyormuş bu yüzden sağlıklı beslenme ve spor şartmışYa bana 20 ekimde ultrasonda baktılar kist yok dediler ilaç falan da vermediler ama adetim bi türlü sökülmüyor son 3 aydır düzensiz
Kese hemen gözükmüyor. 6.haftadan sonra gözüküyorVar gibi ama henüz çok yeni sanırım benimkide bugün yaptm böyle çıktı
Zaten gittim gözükmedi cuma sabahı evde test yaptım 2 çizgi netti. bugün yaptm öğlen silik çıktı doktor da dedi kese gozukmuyorsa hamile olmadığın anlamına gelmez diye kan tahlilerimi bekliyorum pazartesi çıkacak inşallah kötü birsey yoktur olmasından korkuyorumKese hemen gözükmüyor. 6.haftadan sonra gözüküyor
İçini ferah tut o korku bende de oluyor. Bende geçen hafta öğrendim henüz doktora gitmedim. Kan değerimi de bir kez yaptırdım bidaha kontrol etmedim. Bende bugün yükselmiş mi diye özele gideceğim. Allah sonumuzu hayır etsinZaten gittim gözükmedi cuma sabahı evde test yaptım 2 çizgi netti. bugün yaptm öğlen silik çıktı doktor da dedi kese gozukmuyorsa hamile olmadığın anlamına gelmez diye kan tahlilerimi bekliyorum pazartesi çıkacak inşallah kötü birsey yoktur olmasından korkuyorum
Evet canım bende PKo yok cuma günü ultrasonla baktı dr ama yumurtlamada çatlamada bi tembellik olabilir dedi kan verdim negatif çıkarsa adetin 3. Günü gitçem ben Fıtnes gidiyorum ve sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum 1 yıllık evliyim daha yeni yeni istiyoruz bebek daha önce hiç olmadı bebeğim İnşAllah bu ay yada yakın zamanda olur hepimizinBende 3 ay görmedim geçen aydan beri kanamam var polikistik overden dolayı..kilo vs sorun oluyormuş bu yüzden sağlıklı beslenme ve spor şartmış
Senin boyun kilon kaç canım bide göbeğinde mi yağlanma mesela PKO göbek çok önemliymiş benim biraz yağlanmış göbeğim ondan da oluyormuşMerhaba diyet ve regl demişsiniz bende aynı durumdayım Adet olayım diye pkoluyum kısaca ama hiç olmadı bizim kaç yıldır evlisiniz acaba?
İnşallah canım İnşallah seninkide olur
Amin İnşAllah hayırlı sağlıklıca olsun hepimizinki canımİnşallah canım İnşallah seninkide olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?