Evet canım göbek ve bel cevresi doğal olarak yüzümde baya tombiş oldu hele hısımdan nefret ediyorumSenin boyun kilon kaç canım bide göbeğinde mi yağlanma mesela PKO göbek çok önemliymiş benim biraz yağlanmış göbeğim ondan da oluyormuş
Sıkma canını bende 65 kiloyum bide üstüne hamile kaldım bi 80e yolum varEvet canım göbek ve bel cevresi doğal olarak yüzümde baya tombiş oldu hele hısımdan nefret ediyorumgöğüsler afedersin sarkti büyüdü eskiden 36 beden oldu 42 çok kötüyüm.. boyum 1.53kısayım bide kilo 66 şuan
harika maşAllah muhteşem bin kere maşAllahKanım geçen cumartesi 157ydi bugünde 3789 çıktı normal mi bu
Çok teşekkür ederim. Bu değerde kese gözüküyor diyorlar ama korkuyorum. 10 binleri bekleyeceğim sanırımharika maşAllah muhteşem bin kere maşAllah
Bence gayet iyi canım kaç haftalık?Kanım geçen cumartesi 157ydi bugünde 3789 çıktı normal mi bu
Nasıl hamile kaldın canım Allah hayırlı etsinSıkma canını bende 65 kiloyum bide üstüne hamile kaldım bi 80e yolum var
Yok gözükür hiç korkma ablamın 1500 ken gözükmüştüÇok teşekkür ederim. Bu değerde kese gözüküyor diyorlar ama korkuyorum. 10 binleri bekleyeceğim sanırım
Sanırım 5.haftanın son günleri 6 olacakBence gayet iyi canım kaç haftalık?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNasıl hamile kaldın canım Allah hayırlı etsinbanada dua edermisin? 3yıldır istiyoruz pkodan olmuyor
Çok normal ozaman canım bence iyiSanırım 5.haftanın son günleri 6 olacak
Normalde bugün özele gidip ultrasona girmek istiyorum. Ancak bir sonraki hafta gidip kalp atışını da duyabilmek için beklemeye zorluyorum kendimiYok gözükür hiç korkma ablamın 1500 ken gözükmüştü
Bencede bekle o zaman daha iyi olur sağlıklı beslenmeye özen göster canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin RabbimNormalde bugün özele gidip ultrasona girmek istiyorum. Ancak bir sonraki hafta gidip kalp atışını da duyabilmek için beklemeye zorluyorum kendimi
Olabildiğince dikkat ediyorum çok teşekkür ederim inşallah darısı başına en kısa sürede rabbim sana da versinBencede bekle o zaman daha iyi olur sağlıklı beslenmeye özen göster canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin RabbimDarısı bana da dua et
Canım benim seninkinden bile netti koyuydu bayağı sonra ertesi gün daha da koyulaştı iki gün sonra mavili testi yaptım tamamen silikti diğer ikisi ilk yaptıklarım kimyasal oldu bak şöyleydi bugün kan verdim negatif de bikaç güne kanaman gelir dedi yani bana herkes hamilesin diye tebrik etti o kadar netti yakından bugün kanda 1.20 çıktıMerhaba canım benimde 3 gündür yaptığım testler hepsi silik çizgi en alttaki de yeni yaptığım oda silik koyulaşma yok kimyasal gecelik mi acaba bata 3 gün var sizce nedir emin olmadan kan vermek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum 3 günde daha koyulaşması gerekmez mi regle 3 gün var şuan.
Eki Görüntüle 3160646 Eki Görüntüle 3160648
Benim tavsiyem kan verme bekle bakalım adetin gecikecek mi çünkü adet gecikince net çıkar benim gecikme vardı bayağı o yüzden kan verdim ama üzülme yaa elbet birgün bizimde olur hayırlıcaMerhaba canım benimde 3 gündür yaptığım testler hepsi silik çizgi en alttaki de yeni yaptığım oda silik koyulaşma yok kimyasal gecelik mi acaba bata 3 gün var sizce nedir emin olmadan kan vermek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum 3 günde daha koyulaşması gerekmez mi regle 3 gün var şuan.
Umudunu yitirmeMerhaba canım benimde 3 gündür yaptığım testler hepsi silik çizgi en alttaki de yeni yaptığım oda silik koyulaşma yok kimyasal gecelik mi acaba bata 3 gün var sizce nedir emin olmadan kan vermek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum 3 günde daha koyulaşması gerekmez mi regle 3 gün var şuan.
Testten testte de farkediyor bence. Mesela beyazlar daha silik diğer maviler daha belirgin. Mavi olan testleri nerden aldıysan bence onlardan yap devam et.Merhaba canım benimde 3 gündür yaptığım testler hepsi silik çizgi en alttaki de yeni yaptığım oda silik koyulaşma yok kimyasal gecelik mi acaba bata 3 gün var sizce nedir emin olmadan kan vermek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum 3 günde daha koyulaşması gerekmez mi regle 3 gün var şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?