Kaset testte silik çizgi??

Senin boyun kilon kaç canım bide göbeğinde mi yağlanma mesela PKO göbek çok önemliymiş benim biraz yağlanmış göbeğim ondan da oluyormuş
Evet canım göbek ve bel cevresi doğal olarak yüzümde baya tombiş oldu hele hısımdan nefret ediyorum göğüsler afedersin sarkti büyüdü eskiden 36 beden oldu 42 çok kötüyüm.. boyum 1.53kısayım bide kilo 66 şuan

Sıkma canını bende 65 kiloyum bide üstüne hamile kaldım bi 80e yolum var

Normalde bugün özele gidip ultrasona girmek istiyorum. Ancak bir sonraki hafta gidip kalp atışını da duyabilmek için beklemeye zorluyorum kendimi
Bencede bekle o zaman daha iyi olur sağlıklı beslenmeye özen göster canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim Darısı bana da dua et

Bencede bekle o zaman daha iyi olur sağlıklı beslenmeye özen göster canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim Darısı bana da dua et
Olabildiğince dikkat ediyorum çok teşekkür ederim inşallah darısı başına en kısa sürede rabbim sana da versin

Merhaba canım benimde 3 gündür yaptığım testler hepsi silik çizgi en alttaki de yeni yaptığım oda silik koyulaşma yok kimyasal gecelik mi acaba bata 3 gün var sizce nedir emin olmadan kan vermek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum 3 günde daha koyulaşması gerekmez mi regle 3 gün var şuan.

Canım benim seninkinden bile netti koyuydu bayağı sonra ertesi gün daha da koyulaştı iki gün sonra mavili testi yaptım tamamen silikti diğer ikisi ilk yaptıklarım kimyasal oldu bak şöyleydi bugün kan verdim negatif de bikaç güne kanaman gelir dedi yani bana herkes hamilesin diye tebrik etti o kadar netti yakından bugün kanda 1.20 çıktı

Eklentiler

• AFB60C0D-2A15-4CC9-918C-234E5675704D.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 03122F59-C7A9-4D7D-830E-B1FE86E4C41F.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 58514D7D-EFF0-4D4E-B3A6-FF51C50BC6AA.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 118
Benim tavsiyem kan verme bekle bakalım adetin gecikecek mi çünkü adet gecikince net çıkar benim gecikme vardı bayağı o yüzden kan verdim ama üzülme yaa elbet birgün bizimde olur hayırlıca

Umudunu yitirme ben regl geçtikten sonra kanda öğrendim benimde reglden 4 gün öncesine kadar silikti. En son en soldaki gibi koyu çıkınca kan verdim 157 çıktı

Eklentiler

• IMG_20221105_162041.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 156
Testten testte de farkediyor bence. Mesela beyazlar daha silik diğer maviler daha belirgin. Mavi olan testleri nerden aldıysan bence onlardan yap devam et.
İnşAllah vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…