Kasık agrilariniz nasıldı

Ya inşaallah ikimizde de bebiş vardır peki ne kdar kaldi

Ya bide ben 26gundebir olurdum iki aydır 23-24e döndü arkadaşlarım diyor ki adet songusu degsiirse hamilelik yakındır falan hic duydun mu öyle bişey

Benimde kımyasal gebelık gecırdıgım ay kasık ağrım olmadı 1 gun battı çıktı gıbı oldu, adetlerım de adet olunca 2. Gun bıraz agrır biter zaten. 2 ay gectı benım de bata 1 hafta var,ağrım yok tek bel ve sırt ağrım çok hafıf de grıp gıbıyım bılmıyorum

Ya bide ben 26gundebir olurdum iki aydır 23-24e döndü arkadaşlarım diyor ki adet songusu degsiirse hamilelik yakındır falan hic duydun mu öyle bişey
Inşallah inşallah allah tüm isteyenlere versin yavrusunu
Duydum ama inanmıyorum öyle olsaydı ben coktaan hamileydim 10 gün bile geciktiği oluyor bazen bazen de kahve akıntılarla başlıyor 1 hafta sonra adetim başlıyor falan hepsi evlendikten sonra oldu muhtemelen ya hormonlardan yada çok düşündüğümüzden psikolojik oluyor takmamak lazım ama zor işte..

Valla benim beyaz akıntım var az miktarda herşeyden umutlanir oldum beklemek ayrı zor

Ya zamanda geçmek bilmiyor ilk bebek mı

İlk olcak olursa , kımyasalda hamıle oldugumu hıssetmemıştım belırtılerden anlamıştım ama bu ay hamile hissedıyorum nedense
Ya hadi inşaallah hisleriniz doğru çıkar benimde ilk gebelik olacak adet olacağım zamanda çok ağrım belirtim olmazdı o yüzden şuan hicbisey diyemiyorm

Ya hadi inşaallah hisleriniz doğru çıkar benimde ilk gebelik olacak adet olacağım zamanda çok ağrım belirtim olmazdı o yüzden şuan hicbisey diyemiyorm
Benımde ara ara var , ama sırtım belim kopuyo resmen sıcak torbası koyuyorum bir zararı olmaz inşallah

Evet çok istiyorum çalışmıyorum İstanbul'a gelin geldim hiç tanıdığım yok tüm gün evde artık bunaldım çocugum olsa onunla ilgileneyim istiyorm
Bende o niyetle yapmıştım zamanla çevre olusuyo ama gerçekten istiyodum da. Güzel haberlerini bekliyorum

Kasik ağrılarım bitti gibi midem bulaniyo sanki hafif hafif akıntılarda devam ediyor ama sanki adet olacakmışım gibime geliyor
Hala umut var kötü düşünmeyin hamileyizdir inşaallah benimde akıntım azaldı ama kaşık ve karın ağrım var test yapmamak için zor duruyorum

Hala umut var kötü düşünmeyin hamileyizdir inşaallah benimde akıntım azaldı ama kaşık ve karın ağrım var test yapmamak için zor duruyorum
Elinizde varsa yapın ya çok düsünmeyin bence ben uzulmeyi bıraktım umuda bağlamıyorum kendimi negatif gördüğümde de üzülmüyorum simdi negatifi görmezseniz üç beş gün sonra zaten adet olacaksınız pozitifi görürseniz zaten ne ala

Test yok elimde içim içimi yiyor beklemek zor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…