Ya inşaallah ikimizde de bebiş vardır peki ne kdar kaldi
Ya bide ben 26gundebir olurdum iki aydır 23-24e döndü arkadaşlarım diyor ki adet songusu degsiirse hamilelik yakındır falan hic duydun mu öyle bişeyBugün bel ağrısından oturamadım bile sürekli yattım normalde adet döneminde oluyordu bu ama öncesinde ilk defa böyle oldu kasikta sürekli sol tarafta sızlama batma şeklinde ağrı değil aslında. Bide bu ay benim vajinamda sızladı normal mi bilmiyorum ama ilk kez oldu bu ve baya 1 hafta falan sürdü.
Inşallah inşallah allah tüm isteyenlere versin yavrusunuYa bide ben 26gundebir olurdum iki aydır 23-24e döndü arkadaşlarım diyor ki adet songusu degsiirse hamilelik yakındır falan hic duydun mu öyle bişey
Valla benim beyaz akıntım var az miktarda herşeyden umutlanir oldum beklemek ayrı zorInşallah inşallah allah tüm isteyenlere versin yavrusunu
Duydum ama inanmıyorum öyle olsaydı ben coktaan hamileydim 10 gün bile geciktiği oluyor bazen bazen de kahve akıntılarla başlıyor 1 hafta sonra adetim başlıyor falan hepsi evlendikten sonra oldu muhtemelen ya hormonlardan yada çok düşündüğümüzden psikolojik oluyor takmamak lazım ama zor işte..
Ya zamanda geçmek bilmiyorBenimde kımyasal gebelık gecırdıgım ay kasık ağrım olmadı 1 gun battı çıktı gıbı oldu, adetlerım de adet olunca 2. Gun bıraz agrır biter zaten. 2 ay gectı benım de bata 1 hafta var,ağrım yok tek bel ve sırt ağrım çok hafıf de grıp gıbıyım bılmıyorum
İlk olcak olursa , kımyasalda hamıle oldugumu hıssetmemıştım belırtılerden anlamıştım ama bu ay hamile hissedıyorum nedenseYa zamanda geçmek bilmiyorilk bebek mı
Ya hadi inşaallah hisleriniz doğru çıkar benimde ilk gebelik olacak adet olacağım zamanda çok ağrım belirtim olmazdı o yüzden şuan hicbisey diyemiyormİlk olcak olursa , kımyasalda hamıle oldugumu hıssetmemıştım belırtılerden anlamıştım ama bu ay hamile hissedıyorum nedense
Benımde ara ara var , ama sırtım belim kopuyo resmen sıcak torbası koyuyorum bir zararı olmaz inşallahYa hadi inşaallah hisleriniz doğru çıkar benimde ilk gebelik olacak adet olacağım zamanda çok ağrım belirtim olmazdı o yüzden şuan hicbisey diyemiyorm
Benim son 4 artık sabırsız bir dekilde bekleyecez. Yaşınız kaç bu aradaBenımde ara ara var , ama sırtım belim kopuyo resmen sıcak torbası koyuyorum bir zararı olmaz inşallah
Bende o niyetle yapmıştımEvet çok istiyorum çalışmıyorum İstanbul'a gelin geldim hiç tanıdığım yok tüm gün evde artık bunaldım çocugum olsa onunla ilgileneyim istiyorm
Ay inşaallah dua edinBende o niyetle yapmıştımzamanla çevre olusuyo ama gerçekten istiyodum da. Güzel haberlerini bekliyorum
26 sizinBenim son 4 artık sabırsız bir dekilde bekleyecez. Yaşınız kaç bu arada
27:)26 sizin
Belirtiler devam ediyor muAy sen eşittir ben resmen 4 gün var benimde ama aşırı bel agrisi kasik agrisi ve halsizligim var uzun zamandır böyle olmuyordu bende hamilelige yoruyorum insallah oyledir.
Kasik ağrılarım bitti gibi midem bulaniyo sanki hafif hafif akıntılarda devam ediyor ama sanki adet olacakmışım gibime geliyorBelirtiler devam ediyor mu
Hala umut var kötü düşünmeyin hamileyizdir inşaallah benimde akıntım azaldı ama kaşık ve karın ağrım var test yapmamak için zor duruyorumKasik ağrılarım bitti gibi midem bulaniyo sanki hafif hafif akıntılarda devam ediyor ama sanki adet olacakmışım gibime geliyor
Elinizde varsa yapın ya çok düsünmeyin benceHala umut var kötü düşünmeyin hamileyizdir inşaallah benimde akıntım azaldı ama kaşık ve karın ağrım var test yapmamak için zor duruyorum
Test yok elimde içim içimi yiyor beklemek zor ciddenElinizde varsa yapın ya çok düsünmeyin benceben uzulmeyi bıraktım umuda bağlamıyorum kendimi negatif gördüğümde de üzülmüyorum simdi negatifi görmezseniz üç beş gün sonra zaten adet olacaksınız pozitifi görürseniz zaten ne ala
Test yok elimde içim içimi yiyor beklemek zor ciddenben istesem hemen alabilirim aslında ama almıyorum verdiğim paraya yazık hep negatif hep negatif
Benim aslinda yakinimda alsam alirim ama bosa masraf diyorum artik hep negatif hep negatifTest yok elimde içim içimi yiyor beklemek zor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?