Ya aslında 10,Kasım ama son iki aydır iki gün öne atmaya başladı o yüzden 8nde bekliyormBen hiç yaşamadım onu bilemiyorum kaç gün var bat'a sizin
En hayırlı güzel haberleri alalım inşallah. Belirtilerimiz aynı. Benim bat da 10uYa aslında 10,Kasım ama son iki aydır iki gün öne atmaya başladı o yüzden 8nde bekliyorm
İnşaallah yaEn hayırlı güzel haberleri alalım inşallah. Belirtilerimiz aynı. Benim bat da 10u
Belirtileriniz ne durumda devam ediyor muayy 1 saat önce yaşadıgım durum.. bata 4gün var ve bi anda sanki kasıklarıma bişey indi. zaten bağırsaklar sürekli aktif hiç durmuyo bide adet sancısı gibi bi anda indi şimdi yok.. biraz araştırdım ama adet sancısıyla bi farkı yok maalesef testte görene kadar emin olamıcaz galiba
12.gündeyim biraz önce ki testim net negatif çıktı. belirti hiç yokBelirtileriniz ne durumda devam ediyor mu
12.gündeyim biraz önce ki testim net negatif çıktı. belirti hiç yok
Gecikmenin 12.gunu mu yoksa bata mı on iki gün var anlamadım12.gündeyim biraz önce ki testim net negatif çıktı. belirti hiç yok
Çatlatma iğnesinin 12.günü :))Gecikmenin 12.gunu mu yoksa bata mı on iki gün var anlamadım
Benim olmadı malasef bu ayda sende durum ne acabaTest yok elimde içim içimi yiyor beklemek zor cidden
Hadi ya sağlık olsun inşaallah bu son regliniz olurBenim olmadı malasef bu ayda sende durum ne acaba
Ya hadi hayırlısı güzel haberler alırsınız umarımÇatlatma iğnesinin 12.günü :))
Bende mide bulantısı ve karın ağrısı var ama reglyde az kaldıEn hayırlı güzel haberleri alalım inşallah. Belirtilerimiz aynı. Benim bat da 10u
hayatımda hiç pozitif bişey olmadıgı gibi bugun 14.gün ve gene negatif. hayallerin suya düşmesinden bıktımBenim olmadı malasef bu ayda sende durum ne acaba
Bende bugün 3.testimi yaptım negatif gormekten yoruldum bir kaç korunmaya karar verdim. Olmuyor demekki yani zamanı değil demekkihayatımda hiç pozitif bişey olmadıgı gibi bugun 14.gün ve gene negatif. hayallerin suya düşmesinden bıktım
Bir kaç ayBende bugün 3.testimi yaptım negatif gormekten yoruldum bir kaç korunmaya karar verdim. Olmuyor demekki yani zamanı değil demekki
ben onu 2buçuk senede çok denedim işe yaramıyo. olmuyosa olmuyodur zamanı falan olduguna inanmıyom artıkBende bugün 3.testimi yaptım negatif gormekten yoruldum bir kaç korunmaya karar verdim. Olmuyor demekki yani zamanı değil demekki
Merhaba bir gelişme var mıHarfi harfiyen aynı. Kendimi okudum yazdıklarınızda resmennnnn takipteyim.
Merhaba bir gelişme var mı
Yarın regl günüm ama reglye dair de gebeliğe dairde en ufak bir belirti yokYok tatlım aynı. Akıntı sağ kasık batması gözde nemlilik idrarda tortu ve bulutumsu görüntü. Bunlar var ve aynen devam. Bel ağrıları vs önceden de olan bir şey o yüzden dikkate almadım. Sen nasılsın
Yalniz değilsin, napalim nasip deyip geçiyoruz elden birşey gelmiyo..hayatımda hiç pozitif bişey olmadıgı gibi bugun 14.gün ve gene negatif. hayallerin suya düşmesinden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?