Kasık agrilariniz nasıldı

Belirtileriniz ne durumda devam ediyor mu

hayatımda hiç pozitif bişey olmadıgı gibi bugun 14.gün ve gene negatif. hayallerin suya düşmesinden bıktım
Bende bugün 3.testimi yaptım negatif gormekten yoruldum bir kaç korunmaya karar verdim. Olmuyor demekki yani zamanı değil demekki

Bende bugün 3.testimi yaptım negatif gormekten yoruldum bir kaç korunmaya karar verdim. Olmuyor demekki yani zamanı değil demekki
ben onu 2buçuk senede çok denedim işe yaramıyo. olmuyosa olmuyodur zamanı falan olduguna inanmıyom artık

Yok tatlım aynı. Akıntı sağ kasık batması gözde nemlilik idrarda tortu ve bulutumsu görüntü. Bunlar var ve aynen devam. Bel ağrıları vs önceden de olan bir şey o yüzden dikkate almadım. Sen nasılsın
Merhaba bir gelişme var mı

Yarın regl günüm ama reglye dair de gebeliğe dairde en ufak bir belirti yok

Kızlar merhaba,
Benim 2-3 ay önce yumurta kistim vardı regli ile temizlendi ve o süreçten sonra doktor duphaston adlı bir ilaç verdi ve geçen ay doktor ilacı bırakmamı söyledi,bıraktım. Bu ay ise adetim 7 gün gecikti test yapmaya korkuyorum negatif görmemek için. Bu gecikme esnasında özellikle eşimle ilişki yaşadığımız an kasıklarımda şiddetli ağrı,acı hissediyorum. Hamilelik olabilir mi sizce fikir verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…