Kasık agrilariniz nasıldı

Ben de bekliyorum bu ay cok sancılı geçiyor vitamin ve balık yagı kullandım ilk defa bu ay eşimle beraber... Kasıklarım karnımın içi acayip agrıyo afedersiniz 1 gun arayla sabah ishal oldum.. Igne batırrıyolar sanki soluma surekli, basımın belimin ve karnımın agrıdıgı gunde ateşim 37lerde idi üşüttüm demek ki diyorum. Bugun 28.gunm bu adet gunu degisirse hamilelik yakındır düşüncesini ben hiç duymadım 1 bucuk seneye yakın 23 30 gun arası oluyordum regl geçtiğimiz ay 32 oldu bu ornek mdr acaba.. Her ay negatif görmekten ya da kırmızılar görmekten sıkıldım kesin bu ay da regl olucam

Ovulasyon yapmadığım için bu ay bilmiyorum 23,24......32 gunde 1 olabiliyorum
Bugun 28.gunum 33e kadar önü var şu anda belki geçti gunum belki geçmedi hiç bir fikrim yok..

Ya güzel düşünelim güzel olsun bnde de akıntı var ve kasıkta ağrı ama regl belirtilerimde pek olmaz rahat geçiriyorum o yüzden neye yoracagimi bilmiyorum

Akıntı da belirti mı onuda bilmiyorm
Benim canım az once feci tatlı çekti acıktığım için de olabilir ya tatlı cekince geliyo benim regll.. Akıntı beyaz ve sık sık geliyo ise olabiliyor gebelik. Hiç bilmiyorum bu ay da regl olursam pskoljk olarak cok cokucem ona eminim sdce

Ya hiç belli olmuyor regl olmadıkça hep umut var kaç gün var hastalığına ve ne zamandir deniyorsunuz

Umarım bu ay güzel haberler alırız beklemek çok zor. Ya bide bende bugün ilişki sirasinda ciddi kaşık ağrısı oldu ilk kez yasiyrlum
Ben hiç yaşamadım onu bilemiyorum kaç gün var bat'a sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…