Kaç gün kaldı canım adete?Göguslerim de bugun cok agrıyor..
Ya güzel düşünelim güzel olsunBen de bekliyorum bu ay cok sancılı geçiyor vitamin ve balık yagı kullandım ilk defa bu ay eşimle beraber... Kasıklarım karnımın içi acayip agrıyo afedersiniz 1 gun arayla sabah ishal oldum.. Igne batırrıyolar sanki soluma surekli, basımın belimin ve karnımın agrıdıgı gunde ateşim 37lerde idi üşüttüm demek ki diyorum. Bugun 28.gunm bu adet gunu degisirse hamilelik yakındır düşüncesini ben hiç duymadım 1 bucuk seneye yakın 23 30 gun arası oluyordum regl geçtiğimiz ay 32 oldu bu ornek mdr acaba.. Her ay negatif görmekten ya da kırmızılar görmekten sıkıldım kesin bu ay da regl olucam
Bende akıntı yok çok sanırım yaYa güzel düşünelim güzel olsunbnde de akıntı var ve kasıkta ağrı ama regl belirtilerimde pek olmaz rahat geçiriyorum o yüzden neye yoracagimi bilmiyorum
Akıntı da belirti mı onuda bilmiyormBende akıntı yok çok sanırım ya
Neuse az kaldı bekleyecezBenim aslinda yakinimda alsam alirim ama bosa masraf diyorum artik hep negatif hep negatif
Benim canım az once feci tatlı çekti acıktığım için de olabilir yaAkıntı da belirti mı onuda bilmiyorm
Ya hiç belli olmuyor regl olmadıkça hep umut var kaç gün var hastalığına ve ne zamandir deniyorsunuzBenim canım az once feci tatlı çekti acıktığım için de olabilir yatatlı cekince geliyo benim regll.. Akıntı beyaz ve sık sık geliyo ise olabiliyor gebelik. Hiç bilmiyorum bu ay da regl olursam pskoljk olarak cok cokucem ona eminim sdce
Akıntı da belirti mı onuda bilmiyorm
9 aydır deniyoruz, ovulasyon yapmadığım için bilmiyorum hiç 28.gunum bugun geçen ay 33.gunde adet oldum bekliyorum bakalımYa hiç belli olmuyor regl olmadıkça hep umut var kaç gün var hastalığına ve ne zamandir deniyorsunuz
Bende 8 Kasım'da ama günler geçmiyor insalallah regl olmayız ya güzel haberler alırız9 aydır deniyoruz, ovulasyon yapmadığım için bilmiyorum hiç 28.gunum bugun geçen ay 33.gunde adet oldum bekliyorum bakalım
İnşaallahhhhBende 8 Kasım'da ama günler geçmiyor insalallah regl olmayız ya güzel haberler alırız
Harfi harfiyen aynı. Kendimi okudum yazdıklarınızda resmennnnn takipteyim.Bende 8 Kasım'da ama günler geçmiyor insalallah regl olmayız ya güzel haberler alırız
Nasıl hissediyorsunuz peki umutlu musunuzHarfi harfiyen aynı. Kendimi okudum yazdıklarınızda resmennnnn takipteyim.
Umudum her ay kırılıyor ama öbür aya yine yükleniyorNasıl hissediyorsunuz peki umutlu musunuz
Ne zamandır deniyorsunuz yaş kaç.Umudum her ay kırılıyor ama öbür aya yine yükleniyorkarmakarışık haldeyim
28 yaş. 1buçuk sene olduNe zamandır deniyorsunuz yaş kaç.
Umarım bu ay güzel haberler alırız beklemek çok zor. Ya bide bende bugün ilişki sirasinda ciddi kaşık ağrısı oldu ilk kez yasiyrlum28 yaş. 1buçuk sene oldu
Ben hiç yaşamadım onu bilemiyorum kaç gün var bat'a sizinUmarım bu ay güzel haberler alırız beklemek çok zor. Ya bide bende bugün ilişki sirasinda ciddi kaşık ağrısı oldu ilk kez yasiyrlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?