Kasık ağrısı sarı akıntı hamilelik belirtisi midir

Sesveriyorumbirki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
46
14
3
Kızlar merhaba
Regl me 9 gün var ovulasyon testı kullanarak eyleme geçtik 2 gün üst üste belirgin çizgiler vardı denedik (2 kere de oncesindede denendi)
Şuan 3-4 gündür ince kasık ağrım var geçmiyor bide sarı akıntım oluyor ya bunları yaşayıp hamile kalanlar var mı ? Test de yapmak ıstemıyorum çok erken biri bana yardımcı olsa

Ama ovulasyon gununu gectım regl e 9 gün kaldı yumurta çatlama kalmamıştır ki ama ayy ne bileyim yaaa hamilelik belirtisi istiyor insan ama iste malesef yok

Benim yumurtlama akıntımdan sonra sol kasığımda bişey üst üstte geliyo gibi bi ağrım vardı regl bittikten sonra beyaz ve yumurtlamadan sonrada ara ara sarı ve çoğunlukla beyaz akıntım oldu herkezin ki farklı seyrediyo ama tabi

Ama ovulasyon gununu gectım regl e 9 gün kaldı yumurta çatlama kalmamıştır ki ama ayy ne bileyim yaaa hamilelik belirtisi istiyor insan ama iste malesef yok
Ben çarlamba doktora gittim yumurtalar oluşmuş bi kaç gune çatlar dedi yani ondan dedim yumurtlama gunumuz farklı olabilir tabi. Olur ya hayırlısı olsun. Ben bu ay incir havuç suyu içtim. 3 tane yumurta oluşmuş daha da oluşuyor dedi doktor cok şaşırdım. Her ay 1 tane zannediyorum ben.

Hadi yaaa a ben bilmiyordum test var ovulasyom bir yapayim yarın belkı ondan ağrım vardır cok saol. Peki siz hangi günler denediniz ? Doktora yakın zamandamı gittin buarada

Buarada incir ve havuç suyu marketten mi aldım bunu da ilk defa duydum yumurta olusumuna mı destek oluyormuş Ama aklımada takıldı e bu ovulasyon günü bu mantıkla alaşağı oluyor yani 6 günlük bir dönemimiz var sonucta sen acaba o tarıhler arasında mısın

Hadi yaaa a ben bilmiyordum test var ovulasyom bir yapayim yarın belkı ondan ağrım vardır cok saol. Peki siz hangi günler denediniz ? Doktora yakın zamandamı gittin buarada
Her gunu degerlendirdik biz canım. Bu çarşamba gittim doktora.evert incir yumurta büyütüyor cogaltıyır havuç ta çatlatıyor. Benim çatlamada sorun var. Klomen kullandım 3 ay once onda da 3 yumurta oluştu çatlatm ignesi ile çatlamadı. Bende bu ayda boyle deneyim dedim. Doktor tedavi yapmayız demişti 50 gun gecikmeli adet oldum çünkü. Yumurtlama zamanı onemli ben 13. Gun gittim doktora yumurtaların oluşmuş guzrl dedi yani 2 güne çatlar dedi. Dostineks verdi almadım havuç çatlatsın dedim bakalım bayram tatili bitsin yine giderim

Kendim yaptım ayrı ayrı kaynatıp birleştirip içtim İbrahim saracoglu nun kürü.

Canım yumurta oluşundan değil çatlayınca dollenme oluyor ya. Benim 13. Gun yumurtlamışım zaten olgunluga ulaşması çatlaması da 2 3 gunu buluyor benim bi kaç gune çatlamış olacak yani. Herkesin farklı ya adete yakın yumurtlayan da oluyor mesela sen daha iyi bilirsin ovü testi kullanıyormuşsun

ANladım hayırlısı olsun canım buraya yaz ınsallah hamılesındır Umutla beklıyor ınsan her seyın zAmanı var ama işte insan bekliyo

Ay dayanamadım demin testi yaptım yumurtlama cıkmadı buarada

ANladım hayırlısı olsun canım buraya yaz ınsallah hamılesındır Umutla beklıyor ınsan her seyın zAmanı var ama işte insan bekliyo
Ay dayanamadım demin testi yaptım yumurtlama cıkmadı buarada

Çatlamış belki dölleniyor yeni yeni. Bakalım nasip günlerimiz aynı hemen hemen. 1 bucuk senedir istiyorum artık saldım ya düşünmüyorum eskisi kadar. Bişey sorcam bu ovulasyon testinde çatladıgı da gözüküyormu genelde kist olarak kalıyo brnde sonra eriyormuş.

Ya biz yenı basladık ama ıste ınsan hemen olsun istıo canım valla catlama vs gostermiyordur heralde ya ben flo diye bir uygulama takıp edıyorum onunla birebir cıktı yani aynı gösterdıgı gunde test çift çizgi çıktı bizde o günlerde denedik hep bence çatlamıştır ki gösteriyor diye düşünüyorum ben

Ya inşallah olur ikimizinde buay yazarım ben sonucu.Sende al bu testlerden gitti gidiyordan aldım30 lu laboquik marka

Hmm araştırmak lazım. Nasip olur bende çok stres yaptım oldu olmadı saçma sapan sebepleri hamilelik sandım agladım sızladım. Ama nafile herşeyin zamanı var sonradan anladım. Artık eşimle ilişkimi etkilemeye başlamıştı çünkü aman oyle yap ama boyle olsun şimdi akışına bıraktım düşünmüyorum düşünüyorsamda yatak odasının onunde bırakıyorum

Haklısın takmamak lazımda işte zor yaaaa hadi hakkımızda hayırlısı sen de yaz buraya inş güzel haberlerini alırım

Şüphen varsa gitkan testi ver bende dün öğrendim hamile oldugumu ve yumurtlama gününden itibaren adetsancisi gibi ağrılar yasadim oldum olucam derken dedim yaptirayim ve pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…