Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten kafa rahat olacak ya hiçbir şey bilmeyeceksin hatta araştırmayacaksın okumayacaksın annem bana hep kızar bu yüzden gerçekten okuya okuya araştıra araştıra kendimde üç ayda olmadık hastalıkları getirdim aaa şuda varmış Buda beni bulur dediğim her şey gerçekten buldu o yüzden çok pişmanım bazı konularda şuan günde 6 ilaç kullanıyorum iki ay olacak kullanalı ama şunu demeliyim ki çocuk düşüncesi ile girilen ilişkiden bile gerçekten zevk alınmıyor ama düşünmeyince o kadar güzel ki zaten otomatik görev olmaktan çıkıp insan hep isteyebiliyor onunda avantajı oluyor bağı kuvvetlendiriyor ve bende bi doktordan şunu duymuştum nice sağlık sorunu oluşta hamile kalan oldu çünkü kafa sorunlu değildi yani kafa rahattı stres yoktu en büyük etkenin stres olduğu da apaçık her hastalığın başı da kesinlikle stres ve beyin öyle yanıltıcı bir şey ki gerçekten ne düşünürseniz onu bedene yaptırıyor o yüzden herkes bence salmalı düşünmemeli hele ki belirti hiç aramamalı zaten o bebek varsa kendini belli ediyor buda tıppen bile doktorların dediği adet gecikmesi en büyük belirti bu inşaAllah hepimiz herkes isteyen herkes hayırlı zamanda hayırlı bebeklere kavuşuruz

8 yıl çocuk sahibi olmaya çalışırken bence aynı psikopat gibi özellikle bu sayfalara girip bakıyordum. Sonra burada bazı saçma belirtiler okudum yok kaş kirpik karışması yok el kaşınması göz bebeği büyümesi. Kendi kendime dedim ki ne okuyorsun sen bıraktım okumayı. Mesela benim Göğüslerim hiç adet zamanı bile acımaz kasık ağrısı olmaz sadece arada oluşan kistler olduğunda sancılı adet geçirirdim. Günü güne olur ve asla ağrım olmazdı. Ne zaman ki kist oluşuyor ve adet ile atıyordum ozaman ağrım olurdu. Bende hamile kalmak istediğim aylar direk göğüslerime bakardım acıyor mu acımıyormu diye. Kasıklarım ağrıyormu ağırmıyormu diye. Bunlar olmayınca yine değilim derdim olunca da test yapıp negatifti görürdüm meğer kistler yüzünden kasık ağrısı oluyormuş. Hamile kaldığım ay sadece adet öncesi 30 snyelik anlık tek bir tarafa giren bıçak gibi ağrı giriyordu. Ve süt kesiği şeklinde akıntı geldi tek bir sefer
Hatta ben onu mantar sandım ama kaşıntı yanma yoktu birdaha hiç olmadı. Adet günü sadece içimden bişey test yağ dedi ama yine ne kasık ağrısı ne göğüsler hiçbirşey yoktu. Ve pozitif şuan 9 haftalık. Bu yüzden belirti aramayın diyorum o belirti yazanlar saçmalıktan başka bişey değil. Herkesin bünyesi aynı değil her hamilelik aynı değil

Hayır adet gününe kadar bekleyiniz. Bazen kimsayal gebelik olup testler pozifit oluyor. Önce adetinizi geçirin sonra kan vermeye gidin daha çok erken. Rahat bir şekilde bekleyin lütfen. Sizi çabuk git lan ver diyenlerlere lütfen kulak asmayın değer düşük çıkacak doktorda tam bişey demiyecek daha stresli bir bekleyiş içine gireceksiniz. Ve bu defa burada değerim düşük yükselirmi diye sürekli Stres içinde olup sorular soracaksınız. Sakin olun bekleyin adet günü tekrar test yapın.

Teşekkür ederim yorumunuz için Çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınizi kesinlikle katılıyorum beklemedeyim merak içinde

Teşekkür ederim yorumunuz için Çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınizi kesinlikle katılıyorum beklemedeyim merak içinde
Merak ta etmeyin o sizinle olacaksa sizinledir zaten. Normal hayatınıza dönün ve yokmuş gibi davranın. Yok ben hamileyim dinlemem lazım bişey olmasın diye de korkmayın daha rahime bile yeşleşmemiştir. 5. Haftaya kadar gayet rahat olun. Ben bu forma niye üye oldum bilmiyorum okuduklarım karşında şoka giriyorum gözbebeklerim büyüdü kesin hamileyim test yaptım negatif adet oldum ama üstüne gördüm kesin diyen insanları okudukça şaşırıyorum. Lütfen bekleyin hiç stres ve merakla günlerinizi yemeyin. Çünkü asıl sıkıntı bebeği öğrendikten sonra başlıyor hissetmiyorsunıçuz 15 16 haftaya kadar acaba oradamı bişey oldumu bebek iyimi sürekli sorular. İnanın hamile kalmak bebeği 9 ay beklemekten daha kolay

Evet kesinlikle herkesin bünyesi farklı o yüzden bunu bile anlasak zaten burda okuduklarımız ile kendimizde de bir şeyler var mi diye yoklamayız gerçekten stresli süreçler ama şöyle ki artık sürekli bunu diyorum olacağı varsa nasibimde varsa zamanında gelecek hayırlı zamanda olsun inşaAllah ama yoksa olacağı bi can verilmeyecekse benden istediğim kadar her şeyi deneyeyim zaten olmayacak o yüzden de benim de herkese tavsiyem doktor kontrolü öncelik olsun bi sorunda varsa dikkat etsinler tedavi olsunlar gerisini de Rabbime bıraksınlar inşaAllah olur zaten ya

Var canım bendede öyle çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…