O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten kafa rahat olacak ya hiçbir şey bilmeyeceksin hatta araştırmayacaksın okumayacaksın annem bana hep kızar bu yüzden gerçekten okuya okuya araştıra araştıra kendimde üç ayda olmadık hastalıkları getirdim aaa şuda varmış Buda beni bulur dediğim her şey gerçekten buldu o yüzden çok pişmanım bazı konularda şuan günde 6 ilaç kullanıyorum iki ay olacak kullanalı ama şunu demeliyim ki çocuk düşüncesi ile girilen ilişkiden bile gerçekten zevk alınmıyor ama düşünmeyince o kadar güzel ki zaten otomatik görev olmaktan çıkıp insan hep isteyebiliyor onunda avantajı oluyor bağı kuvvetlendiriyor ve bende bi doktordan şunu duymuştum nice sağlık sorunu oluşta hamile kalan oldu çünkü kafa sorunlu değildi yani kafa rahattı stres yoktu en büyük etkenin stres olduğu da apaçık her hastalığın başı da kesinlikle stres ve beyin öyle yanıltıcı bir şey ki gerçekten ne düşünürseniz onu bedene yaptırıyor o yüzden herkes bence salmalı düşünmemeli hele ki belirti hiç aramamalı zaten o bebek varsa kendini belli ediyor buda tıppen bile doktorların dediği adet gecikmesi en büyük belirti bu inşaAllah hepimiz herkes isteyen herkes hayırlı zamanda hayırlı bebeklere kavuşuruzBelirti diye bişey yoktur. Rahat bırakın kafanızı aadete 5 gün kala da test yapmayın gebelik varda dahi hcg hormonu kişiden kişiye değişir idrarda hemen çıkmaz adetinizi bekleyiniz. Ayrıca adet ağrısı ile hamile kaldığınız ay ağrılar hemen hemen aynı. Belirtiler var demeyin bu yüzden. Adet olursanız o zaman 2 kat hüsrana uğrayavaksınız. Beliti yazanlarıda dinlemeyin. Herkesin bünyesi aynı değil mide bulantısı baş dönmesi bunlar adet öncesi olacak işler değil. Göğüs acısı eğer normalde de göğsünüz acıyorsa hamile kaldığınız ay da açır. Kasık ağrısı kist varda ve adet ile atılacaksa da ağrı yapıyor. Kist oluştuğu ay emin olun aynı sorunları yaşarsınız. Bu yüzden belirti denilen şeyleri okumayın kafanıza takmayın en rahat şekilde ilişkiye girin ve o ayı rahat geçirin. Tıpben kanıtlanmış olan bişey var. Fazla gebeliği düşünmek gebe kalmayı engelliiyor. Beyin ve yumurtlalıklar ortak çalışma içinde. Unutun hamileliği yok kasık ağrısı yok bacak ağrısı bunları da silin kafanızdan. Baş dönmesi ve mide bulantısı psikolojik onalr zaten 5.-6. Haftada başlar. Oda herkeste değil. Benim etrafımda hamile olup midesi bulanan sadece 1 kişi vardı. Herkes mide bulantısız gebelik geçirdi. Rahat olun ve inanmanın belirir aramayı bırakıp sadece normal yaşantınıza baktığınız ay hamile kalacaksınız. Etrafıda hiç kafaya takmayın. Size çocuk sorana bence tersleyin en önemlisi o sizin özel hayatınız. Açıkçası sevişmenizi soruyor. 8 yıl çocuğum olmadı ama kim bana çocuk sorduysa ağzını kapattım. Bu ay kocamla yatmadım bunu soruyorsan diye cevap verdim. O insanların terbiyesizliği bu yüzden öyle sorularıda kişisel haklarınıza saldırı olarak görün üzülmeyin ve size bunu soranı tersleyin. Sizde mi okudum bilmiyorum ama vajinumusmuşsunuz. Bunu kimse bilmez haddi olmayan sorular sorar. Ne güzel hastalığınızı yemişsiniz. Bence şimdi bunun tadını çıkarın eğer başka ciddi problemleminiz yoksa bebeğiniz sizinle olacaktır. Hatta bu topikten çıkın derim kafanızı takıp belirti arayıp yazanlarında belirtilerini kafanıza takıp gebeliğinizi engellersiniz. Çocu psikolojik zaten hamilelik belirtisi diye bişey yok. En rahat hamilelik rahat kafa ile. 8 yıl olmayan bebeğim gayet en rahat kafada asla çocuk düşünmediğim ayda doğal yolla normal yumurtalama günlerini değerlendirip ama çocuk düşüncesini kafamdan komple silerek yaşadığım ay benimle idi. Şimdi 9. Hafta ama risk bitmiyor işte sorun hamile kalmaktan çıkıp acaba sağlıklı büyüyecek mi derdine dönüyor. Bu yüzden şimdi en rahat günlerinizi geçirmeye özen gösterin.
Hayırlı haberlerini bekliyorum o zmn haber ver banadaÖyle mi dersin :) Şimdi artık gidip beklemek için geç olur yarına kalır :) Yarın gidersem aynı gün alabilirim❣
Mutlaka veririm kuzum Rabbim hiç birimize aratmasın herkesin kucağını doldursun inşallahHayırlı haberlerini bekliyorum o zmn haber ver banada
8 yıl çocuk sahibi olmaya çalışırken bence aynı psikopat gibi özellikle bu sayfalara girip bakıyordum. Sonra burada bazı saçma belirtiler okudum yok kaş kirpik karışması yok el kaşınması göz bebeği büyümesi.O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten kafa rahat olacak ya hiçbir şey bilmeyeceksin hatta araştırmayacaksın okumayacaksın annem bana hep kızar bu yüzden gerçekten okuya okuya araştıra araştıra kendimde üç ayda olmadık hastalıkları getirdim aaa şuda varmış Buda beni bulur dediğim her şey gerçekten buldu o yüzden çok pişmanım bazı konularda şuan günde 6 ilaç kullanıyorum iki ay olacak kullanalı ama şunu demeliyim ki çocuk düşüncesi ile girilen ilişkiden bile gerçekten zevk alınmıyor ama düşünmeyince o kadar güzel ki zaten otomatik görev olmaktan çıkıp insan hep isteyebiliyor onunda avantajı oluyor bağı kuvvetlendiriyor ve bende bi doktordan şunu duymuştum nice sağlık sorunu oluşta hamile kalan oldu çünkü kafa sorunlu değildi yani kafa rahattı stres yoktu en büyük etkenin stres olduğu da apaçık her hastalığın başı da kesinlikle stres ve beyin öyle yanıltıcı bir şey ki gerçekten ne düşünürseniz onu bedene yaptırıyor o yüzden herkes bence salmalı düşünmemeli hele ki belirti hiç aramamalı zaten o bebek varsa kendini belli ediyor buda tıppen bile doktorların dediği adet gecikmesi en büyük belirti bu inşaAllah hepimiz herkes isteyen herkes hayırlı zamanda hayırlı bebeklere kavuşuruz
Amin kuzum İnşAllahMutlaka veririm kuzum Rabbim hiç birimize aratmasın herkesin kucağını doldursun inşallah ❣Seninle bat tarihlerimizde yakınmış
23 u kuzum benimAmin kuzum İnşAllahsenin bat kaçtı
Teşekkür ederim yorumunuz içinHayır adet gününe kadar bekleyiniz. Bazen kimsayal gebelik olup testler pozifit oluyor. Önce adetinizi geçirin sonra kan vermeye gidin daha çok erken. Rahat bir şekilde bekleyin lütfen. Sizi çabuk git lan ver diyenlerlere lütfen kulak asmayın değer düşük çıkacak doktorda tam bişey demiyecek daha stresli bir bekleyiş içine gireceksiniz. Ve bu defa burada değerim düşük yükselirmi diye sürekli Stres içinde olup sorular soracaksınız. Sakin olun bekleyin adet günü tekrar test yapın.
Merak ta etmeyin o sizinle olacaksa sizinledir zaten. Normal hayatınıza dönün ve yokmuş gibi davranın. Yok ben hamileyim dinlemem lazım bişey olmasın diye de korkmayın daha rahime bile yeşleşmemiştir. 5. Haftaya kadar gayet rahat olun. Ben bu forma niye üye oldum bilmiyorum okuduklarım karşında şoka giriyorumTeşekkür ederim yorumunuz içinÇok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınizi kesinlikle katılıyorum beklemedeyim merak içinde
Aa evet benimde 2223 u kuzum benim ❣
Aynen canım benimO zaman bebişlere şafağa devam
Evet kesinlikle herkesin bünyesi farklı o yüzden bunu bile anlasak zaten burda okuduklarımız ile kendimizde de bir şeyler var mi diye yoklamayız gerçekten stresli süreçler ama şöyle ki artık sürekli bunu diyorum olacağı varsa nasibimde varsa zamanında gelecek hayırlı zamanda olsun inşaAllah ama yoksa olacağı bi can verilmeyecekse benden istediğim kadar her şeyi deneyeyim zaten olmayacak o yüzden de benim de herkese tavsiyem doktor kontrolü öncelik olsun bi sorunda varsa dikkat etsinler tedavi olsunlar gerisini de Rabbime bıraksınlar inşaAllah olur zaten ya8 yıl çocuk sahibi olmaya çalışırken bence aynı psikopat gibi özellikle bu sayfalara girip bakıyordum. Sonra burada bazı saçma belirtiler okudum yok kaş kirpik karışması yok el kaşınması göz bebeği büyümesi.Kendi kendime dedim ki ne okuyorsun sen bıraktım okumayı. Mesela benim Göğüslerim hiç adet zamanı bile acımaz kasık ağrısı olmaz sadece arada oluşan kistler olduğunda sancılı adet geçirirdim. Günü güne olur ve asla ağrım olmazdı. Ne zaman ki kist oluşuyor ve adet ile atıyordum ozaman ağrım olurdu. Bende hamile kalmak istediğim aylar direk göğüslerime bakardım acıyor mu acımıyormu diye. Kasıklarım ağrıyormu ağırmıyormu diye. Bunlar olmayınca yine değilim derdim olunca da test yapıp negatifti görürdüm meğer kistler yüzünden kasık ağrısı oluyormuş. Hamile kaldığım ay sadece adet öncesi 30 snyelik anlık tek bir tarafa giren bıçak gibi ağrı giriyordu. Ve süt kesiği şeklinde akıntı geldi tek bir sefer
Hatta ben onu mantar sandım ama kaşıntı yanma yoktu birdaha hiç olmadı. Adet günü sadece içimden bişey test yağ dedi ama yine ne kasık ağrısı ne göğüsler hiçbirşey yoktu. Ve pozitif şuan 9 haftalık. Bu yüzden belirti aramayın diyorum o belirti yazanlar saçmalıktan başka bişey değil. Herkesin bünyesi aynı değil her hamilelik aynı değil
O zaman çok iyi canım değerin benim adetim 2 günü ben yapmıştım 59.3 çıktıAdetim henüz geçmedi bata 6 gün var
İnşallah canım şuan var mı kesildi miİnşAllah bende de öyle olur aklım gitti desem inanırmısınyarına belli olur çoğalıp çoğalmadığı yine umut ediyorum ki yerleşme kanamasıdır
Var canım bendede öyle çıkıyorduKizlar bugün bende dayanamayıp test yaptım 2 tane sırasıyla ekliyorum birincisi fulu gibiydi yamuktu bı tane daha yaptım ama kafam çok karışık ikisinde de belli süre geçtikten sonra çizgi belli oldu bat 23 temmuz 7 gün var kan testine de cesaret edemedim kasık agrilarimda devam hala bakabilir misiniz bir rica etsemcok sarı olan sabahtan yaptığım ona 4 damla diğerine 3 damla damlattım
Ay inşallah kuzum yarın ya da diğer gün bir tane daha normal yapıp öyle kan vereyim diyorumVar canım bendede öyle çıkıyordu
Yarın 6 gün kalmış olacak kuzum bilemedimBence direk kan ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?