- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
Kaç gün geçti canımDaha olmadım adet heyecanla bekliyorum bakalım
Bir gün geçti canımKaç gün geçti canım
Kan testi falan verdin miBir gün geçti canım
3gün önce verdim negatif çıktıKan testi falan verdin mi
Ama yeni geçmiş umudunu kaybetme biraz daha bekle bi kaç gün daha geçerse Bidaha ver bence belirtilerin devam ediyor mu peki3gün önce verdim negatif çıktı
Evet canım kasıklarım ağrıyor inşallah adet ağrısı değildirAma yeni geçmiş umudunu kaybetme biraz daha bekle bi kaç gün daha geçerse Bidaha ver bence belirtilerin devam ediyor mu peki
Akıntın var mı , benimde göğüslerim çok acıyor midem de garip bir bulantı gibi bişey varEvet canım kasıklarım ağrıyor inşallah adet ağrısı değildir2 gün içinde olmazsam bi daha kan vereceğim
İnşAllah canımCanım bende de aynı belirtiler oldu sırtım falan çok ağrıdı dediğin gibi yanmada oluyor inşAllah enfeksiyon değildir inşAllah hamileyizdir
Akıntım var göğüslerim o kadar acımıyor midem bulanmıyorda tatlara karşı bi duyarlılık var hafiften inşallah kendimi dinleniyorumdurAkıntın var mı , benimde göğüslerim çok acıyor midem de garip bir bulantı gibi bişey var
Kendimi dinlemiyorumdur umarım çünkü belirtileri okuyup okuyup aa bende böyleyim diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorumAkıntım var göğüslerim o kadar acımıyor midem bulanmıyorda tatlara karşı bi duyarlılık var hafiften inşallah kendimi dinleniyorumdur
Aynı bende ama adet olucakmışım gibi heran güzel sonuçlar alırız inşAllahKendimi dinlemiyorumdur umarım çünkü belirtileri okuyup okuyup aa bende böyleyim diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum
Ben hiç yapmadım kuzum o yüzden de bilmiyorumKızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyorbu ağrılarım o yüzden mi
Kuzum bende hiç yapmadım adetine kaç gün var kiKızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyorbu ağrılarım o yüzden mi
7 gün var canımKuzum bende hiç yapmadım adetine kaç gün var ki
Bu ay 4. Ayima girdim ilk cocuk ewet cnm inslh hamilesindir .Canım kaç yıllık evlisin ilk çocuğun mu , bende 3 gün kala test yaptım negatif çıktı ama belim falan çok ağrıyor inşAllah bende de dediğin gibi olur
İnşAllah canım , hayırlı olsunBu ay 4. Ayima girdim ilk cocuk ewet cnm inslh hamilesindir .
bnm inslh oyledir ama bence oyleBenimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır
7 gün var canım
Yaa İnşAllahCnm
bnm inslh oyledir ama bence oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?