Kasık çektirme...

Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bi işe yaramadı 3 gün gecikmeli adet oldum arkadaşım bayadir söylüyor kasık çektirelim diye nasıl olduğuna guvenemedim ama yorumlar iyi gibi belki bu ay yaptirabilirim Teşekkürler yorumlarınız için. ..

Dene canm ama işinin ehli olana git ne olur ne olmaz.

İyi diyorlar gidecegimiz kişiye ama hayırlısı nede olsa öyle kaldırıp bişeyler yapmiyolarmis ovma falan bişey olmaz heralde

Kasık çektiren var mı acaba aranızda ? Nasil yapiliyor? Bi zarari var mi ?Arkadaşım sanada yaptiralim falan diyor 11 aydır hamile kalamiyorum .
Ben çektirdim sabun bağladı kadın akşama kadar sabunla dolaştım sonra su teresi diye bir ottan yakı yaptılar sabaha kadar yakıyla kaldım o ay birde böğürtlen kökü kürü yapmıştım annemin ısrarıyla Rabbim lütfetti o ay hamile olduğumu öğrendim Rabbine şükürler olsun

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu böğürtlen kürü nasıl oluyor canım

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu böğürtlen kürü nasıl oluyor canım
Teşekkür ederim cnm sağol isteyen herkese Rabbim nasip etsin bizlere kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .kür cnm aktardan 2 kutu böğürtlen kökü aldım 1+1 haftalık yaptım 25 bardak sıcak suya 1.kutuyu boşaltım 5 dk falan kaynattim 1 hafta boyunca sabah akşam ictim eşimede içirdim günde 1 bardak ben dolapta sakladım şişelere koydum 2 kutuyuda aynı şekilde yaptım adetin 2.günü başladım 15 gün ictim bıraktım böyle cnm inşallah anlatabilmisimdir aktar günlük taze taze yapabilirsin demişti ama ben böyle yaptım

Hmm peki bu kürü kullandıpın aymı hamile kaldın canım bunu kullanırken birşeylerde kullandınmı.

Yan erkisi felan yok diğmi bunun

Herkezde işe yaramıyor canım zaten usta olan işi iyi bilen birilerine yaptırmıştım bende dw yaramamıştı

Ben de aynı şekilde işi iyi bilen birine yaptırdım.
Hatta o kadar bahsedilmişti ki yaptırıp hamile kalmayan yok diye.
Acaba bir ben miyim demiştim
Sonra eltilerimde de aynısı olunca tek değilim demiştim.

Eltilerin
Ben de aynı şekilde işi iyi bilen birine yaptırdım.
Hatta o kadar bahsedilmişti ki yaptırıp hamile kalmayan yok diye.
Acaba bir ben miyim demiştim
Sonra eltilerimde de aynısı olunca tek değilim demiştim.
o ara hamile kalsaydı ay kensini nasıl hissederdin kimbilir.

Allahım şimdiki bebeğini hayırlıca kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olur

Eltilerin

o ara hamile kalsaydı ay kensini nasıl hissederdin kimbilir.

Allahım şimdiki bebeğini hayırlıca kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olur

Zaten biri benden önce hamile kaldı biri de benden birkaç ay sonra.
Öyle şeylere takılmam kuzum ben ya. Ben evlendikten sonra evlenen eltimin 2 çocuğu oldu.
Diğer eltimin 2 çocuğu vardı 2 daha oldu.
Görümcemin de aynı şekilde.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben 8.senemde istemeye başladım çok şükür çok bekletmeden geldi.

İnşallah Allah en hayırlı zamanda sana da sağlıklısından nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…