- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Shezofren88
-
Bayağı beklemissin canım sen.Zaten biri benden önce hamile kaldı biri de benden birkaç ay sonra.
Öyle şeylere takılmam kuzum ben ya. Ben evlendikten sonra evlenen eltimin 2 çocuğu oldu.
Diğer eltimin 2 çocuğu vardı 2 daha oldu.
Görümcemin de aynı şekilde.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben 8.senemde istemeye başladım çok şükür çok bekletmeden geldi.
İnşallah Allah en hayırlı zamanda sana da sağlıklısından nasip eder.
Bayağı beklemissin canım sen.
Me kadaelık peki şimdi.
Cinsiyetine kız gibi düşünüyorum seninkini.Yoksa erkek mi ayy hayırlıca kucağına al 3 ayın kalmış çarçabuk geçer inşallahEvet canim evlendikten sonra universite falan okudum ben o nedenle bekledik epeyce.
Suan 7. ayin icindeyiz insallah :)
Cinsiyetine kız gibi düşünüyorum seninkini.Yoksa erkek mi ayy hayırlıca kucağına al 3 ayın kalmış çarçabuk geçer inşallah
Amin inşallah canım bebek gördükce daha bi istekleniyorum ya allah yardımcım olsunKız olmasını çok istemiştim ama oğlum olacak :)
İnşallah canım sağlıkla gelsin de.
Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin.
Amin inşallah canım bebek gördükce daha bi istekleniyorum ya allah yardımcım olsun
1.5 yıllık evliyim ben canım 7 ay önce düşüğümü yaşamıştım o zaman iatemiyorduk yani düşünmüyorduk.3aydır istiyorum ben canım hemde çok fazla doktorada gidiyorum işte hiç bir sorunumuz yokSen ne kadarlık evlisin ve ne kadar süredir istiyorsun?
1.5 yıllık evliyim ben canım 7 ay önce düşüğümü yaşamıştım o zaman iatemiyorduk yani düşünmüyorduk.3aydır istiyorum ben canım hemde çok fazla doktorada gidiyorum işte hiç bir sorunumuz yok
Neler denedin canım senAnladim canim ben de 5. denemede hamile kaldim. Insallah sizin de cok bekletmeden gelir.
Neler denedin canım sen
Anladım canım ben bu ay gitmeyeyim bir doktora diyoeum sanırım kanamam adete dönecek ağrılarım yok ama arada bir sırayla kasıklarım da basınç hissediyoeum.Acikcasi pek bir sey denemedim canim.
Tedaviye basladim. Ilk 2 ay kloman kullandik olmadi.
3.ay klomensiz denedim olmadi.
2 ay ara verdik sonra.
2 kere daha klomen denedik ve bu sefer 2.de tuttu.
Anladım canım ben bu ay gitmeyeyim bir doktora diyoeum sanırım kanamam adete dönecek ağrılarım yok ama arada bir sırayla kasıklarım da basınç hissediyoeum.
Sence gideyim mi doktora yada bu ay durayım mı
Fazla stres yaptiriyorsa ara verebilirsin.
Ben mecburi ara vermistim. Ramazan dolayisiyla ve yumurtlamanin bayrama gelmesi dolayisiyla 2 ay ara vermistim ama kafa rahatligi iyi gelmisti.
Ben tam ara vermek istiyoeum sayılmaz soğan kürü yada böğürtlen kürü deneyeyim diyorum.Geri vazgeçiyorum doktora gideyim diyorum
Deme yaa benimde hemen miğdem bulanır kötü şeylerde intihap için sanırım soğan kürü benim o yönlerde sorunum yok ama yinede içimi temizlesin diyerek deneyebilirim deBen sogan kuunu yapamadim berbat otesi bir tadi var. Bir de mide sorunum var icseydim daha kotu olurdu sanirim.
Sabunu yumurtalıklarının üzerine koyuyor yemeniylede bağlıyor.
Yaptırdığım kişilerde akrabamız kimi çektilerse hamile kaldı.
Bende faydası olmadı.
Allah büyüktür canım belkide bizlerin kendiliğinden hamile kalması gerek.Bende aynısını yaptırmıştım sırf meraktan ebe bi akrabamız kadın kime yaptıysa gebe kaldı bende herzamanki gibi ters tepti tabi faydası olmadı
Deme yaa benimde hemen miğdem bulanır kötü şeylerde intihap için sanırım soğan kürü benim o yönlerde sorunum yok ama yinede içimi temizlesin diyerek deneyebilirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?