- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Shezofren88
-
Çalışıyomusun yoksa? Canım adettin bittikden sonra çektirirsen daha iyi yumurtalıkların xaten adetten sonra açık bir durumda oluyor birde çektirirsen belki tam tutar senin.Ozaman bu haftasonu ayarlamam lazım yarın bitiyor ama anca cumartesi gidebilirim
Hmm iyi o zaman.Paralı çektirmiceksin diğmi ?Evet canım çalışıyorum çarşamba bitecek cumartesi en erken gidebilirim 3. Gün oluyor
Vallahi dikkat et derim emin olduğun birine yaptır sonra yanlış birşey olmasınValla bilmiyorum almaz dediler ama gidince gorucez
Allah büyüktür canım belkide bizlerin kendiliğinden hamile kalması gerek.
Rabbim her evlat iateyeni görür umutlarımızı yitirmiyelim tek
Hmm anladım canım iyi bakalım inş işe yararYasliymis kadın yapmıyomus artık zaten tanıdık sorunca yaparım demiş tedirginim hiç yaptirmadigim icin
ALLAH(c.c)'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH(c.c)..Allah büyüktür canım belkide bizlerin kendiliğinden hamile kalması gerek.
Rabbim her evlat iateyeni görür umutlarımızı yitirmiyelim tek
Bende yapsam mı dedim geri vaz geçtim zaten hsg çekimi yaptırdığımda sıktıklrı ilaç içimi temizledi.ALLAH(c.c)'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH(c.c)..
Ben soğan kürünü hamile kalmadan 2 ay önce yaptım etkisi var mı bilmem... Ama içini temizlediğine inanıyorum doğru yapıldığında
inşaALLAH(c.c)...Bende yapsam mı dedim geri vaz geçtim zaten hsg çekimi yaptırdığımda sıktıklrı ilaç içimi temizledi.
Allah büyük bakalım bi belli olsun hamişolduğum.Birşeyler almaya başlarımm
Evet kan verdim bugün yarın öğlene belli olacak bakalım.inşaALLAH(c.c)...
Hamilelik şüphen mi var...
Ayyy hadi ALLAH(c.c)'ım gönlüne göre versin inşaALLAH(c.c)...Evet kan verdim bugün yarın öğlene belli olacak bakalım.
Senin yerleşmen kanaman nasıl oldu belirtilerin neydi canım ?Ayyy hadi ALLAH(c.c)'ım gönlüne göre versin inşaALLAH(c.c)...
Canım ben yerleşme kanaması yaşamadım yani hamilelik belirtisi bile yaşamadım desem yeridir. Tek belirtim adetimin 9 gün geçmesi oldu. Sadece uyku hali ve halsizlik vardı.Senin yerleşmen kanaman nasıl oldu belirtilerin neydi canım ?
Ben bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum uykum var ama uykuya dalamıyorum.Canım ben yerleşme kanaması yaşamadım yani hamilelik belirtisi bile yaşamadım desem yeridir. Tek belirtim adetimin 9 gün geçmesi oldu. Sadece uyku hali ve halsizlik vardı.
Bende de oyleydi uyumak istiyordum ama uyuyamıyordum uyuduğumda ise tedirgin uyuyordum.Zaten çevremdekiler aklıma soktu hamilesin sen sanki diye...Ben bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum uykum var ama uykuya dalamıyorum.
Normalde öğlen 1-2 kadar bile uyurum
İyi ki çevrendekiler söylemiş.Bende de oyleydi uyumak istiyordum ama uyuyamıyordum uyuduğumda ise tedirgin uyuyordum.Zaten çevremdekiler aklıma soktu hamilesin sen sanki diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?