Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım konuya vakıf değilim ama şu saatten sonra olumsuz düşünceler seni daha çok yorar lütfen kötü düşünmeKizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim? Lutfen acil cevap verin korkuyorum
ara ara kndiliginden batiyor mu ? bn o batma icin doktora gorunmustum hamile oldugumu ogrenmistim ama bnmki cok fena batiyrdu :)Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim? Lutfen acil cevap verin korkuyorum
Canım yatakta sağa sola aniden dönünce oluyordu benim hala da oluyor ani hareketlerimde.Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim? Lutfen acil cevap verin korkuyorum
dogru diyorsun canim. Bedenimi yikarken oldu yani uzanmadim cok ani bisey yapmadim aslinda ama sular soguga yakindi biraz malum embriyolar etkilenmesin diye, hizli hizli isimi bitirmek istedim oyle oldu yattim sonra nefes alirken batmalar oldu. Simdi ayaga kalksam uine olacakmis gibi gecti ama.6.gunum bitti bugun cok sukur yarin dr.u arayayimCanım konuya vakıf değilim ama şu saatten sonra olumsuz düşünceler seni daha çok yorar lütfen kötü düşünme
Kasıkta batma tutunma adına bir belirti bence
yukarı mi yükseldin saçlarını yıkamak için mesela tam olarak ne yaptın
Pozitif ol seni takip ediyorum 5 6 günlük transferin sanırım şu anda zaten tutunma olmuştur eğer allah nasip ettiyse ne olur pozitif ol bebeğini sev karnını okşa ordasın biliyorum de ne bileyim doktor şu durumunda hiçbirşey diyemez bence o yüzden kendini strese sokma
yok canim ani hareketle batma oldiara ara kndiliginden batiyor mu ? bn o batma icin doktora gorunmustum hamile oldugumu ogrenmistim ama bnmki cok fena batiyrdu :)
Evet benimde saga dogru donerken oldu ayaktaykenCanım yatakta sağa sola aniden dönünce oluyordu benim hala da oluyor ani hareketlerimde.
insallah iyi sonuclar alirsin canimCanım benim de sol kasigimda batma oluyor sağ tarafta da oluyor ama soldaki kadar değil ve hamile miyim bilmiyorum yarın adet günüm bakalım ne olacak inşallah olur
dr.un oalbilrisin dediyse olursun canimKızlar bir şey sorcam geçen ay 21 nde hastaneye gittim ve kist teşhisi konuldu sonra tekrar doktora gittim ilaç verdi kullandım tekrar doktora gittim kist Yok dedi ilaç verdiği gün yani 24 nde adet oldum onunla birlikte ilaç sayesinde yok olmus sizce bu ay hamile olabilir miyim bunu merak ediyorum bu ilaçlardan sonra
canim merak etmissin cok sagol. Ama iyiyim cok sukur gece bisey olmadi kanama da olmadi sabahta ayni sekilde devam etseydi acile gidecektim. Simdi esimle kisa mesafe bi yere gidiyoruz gezmeye cok sukur bisey yok simdilik ilgin icin tesekkurlerKonu sahibi ne durumdasin #limonlutarcinlikek
hayirlisi olsun canim uzme kendiniYok kanamam başladı kızlar![]()
Iyi olduguna sevindimcanim merak etmissin cok sagol. Ama iyiyim cok sukur gece bisey olmadi kanama da olmadi sabahta ayni sekilde devam etseydi acile gidecektim. Simdi esimle kisa mesafe bi yere gidiyoruz gezmeye cok sukur bisey yok simdilik ilgin icin tesekkurler
sagol canim.biz tatil planlamistik dr.da izin verdi ama ben riske atmak istemedim iptal ettim o yuzden yasadigimiz ilin cevresindeki kisa mesafelere gidiyoruz. Yoksa evde cok bunaliyorum surekli kuruyorum. Bende ilk 3 gun cikmadim 4. Gun ciktim ama sadece gittigim yerde oturdum. Sende cikarsin biraz yuruyus falan yaparsin insan evde skliyorIyi olduguna sevindim
Masallah cok geziyorsunbenim 3. Gun ve evden dışarı cikmadim