• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasikta batma

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.428
28.828
798
Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim? Lutfen acil cevap verin korkuyorum

Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim? Lutfen acil cevap verin korkuyorum
Canım konuya vakıf değilim ama şu saatten sonra olumsuz düşünceler seni daha çok yorar lütfen kötü düşünme
Kasıkta batma tutunma adına bir belirti bence
yukarı mi yükseldin saçlarını yıkamak için mesela tam olarak ne yaptın

Pozitif ol seni takip ediyorum 5 6 günlük transferin sanırım şu anda zaten tutunma olmuştur eğer allah nasip ettiyse ne olur pozitif ol bebeğini sev karnını okşa ordasın biliyorum de ne bileyim doktor şu durumunda hiçbirşey diyemez bence o yüzden kendini strese sokma

Canım benim de sol kasigimda batma oluyor sağ tarafta da oluyor ama soldaki kadar değil ve hamile miyim bilmiyorum yarın adet günüm bakalım ne olacak inşallah olur

Kızlar bir şey sorcam geçen ay 21 nde hastaneye gittim ve kist teşhisi konuldu sonra tekrar doktora gittim ilaç verdi kullandım tekrar doktora gittim kist Yok dedi ilaç verdiği gün yani 24 nde adet oldum onunla birlikte ilaç sayesinde yok olmus sizce bu ay hamile olabilir miyim bunu merak ediyorum bu ilaçlardan sonra

Canım konuya vakıf değilim ama şu saatten sonra olumsuz düşünceler seni daha çok yorar lütfen kötü düşünme
Kasıkta batma tutunma adına bir belirti bence
yukarı mi yükseldin saçlarını yıkamak için mesela tam olarak ne yaptın

Pozitif ol seni takip ediyorum 5 6 günlük transferin sanırım şu anda zaten tutunma olmuştur eğer allah nasip ettiyse ne olur pozitif ol bebeğini sev karnını okşa ordasın biliyorum de ne bileyim doktor şu durumunda hiçbirşey diyemez bence o yüzden kendini strese sokma
dogru diyorsun canim. Bedenimi yikarken oldu yani uzanmadim cok ani bisey yapmadim aslinda ama sular soguga yakindi biraz malum embriyolar etkilenmesin diye, hizli hizli isimi bitirmek istedim oyle oldu yattim sonra nefes alirken batmalar oldu. Simdi ayaga kalksam uine olacakmis gibi gecti ama.6.gunum bitti bugun cok sukur yarin dr.u arayayim

ara ara kndiliginden batiyor mu ? bn o batma icin doktora gorunmustum hamile oldugumu ogrenmistim ama bnmki cok fena batiyrdu :)
yok canim ani hareketle batma oldi

Canım yatakta sağa sola aniden dönünce oluyordu benim hala da oluyor ani hareketlerimde.
Evet benimde saga dogru donerken oldu ayaktayken
Canım benim de sol kasigimda batma oluyor sağ tarafta da oluyor ama soldaki kadar değil ve hamile miyim bilmiyorum yarın adet günüm bakalım ne olacak inşallah olur
insallah iyi sonuclar alirsin canim

Kızlar bir şey sorcam geçen ay 21 nde hastaneye gittim ve kist teşhisi konuldu sonra tekrar doktora gittim ilaç verdi kullandım tekrar doktora gittim kist Yok dedi ilaç verdiği gün yani 24 nde adet oldum onunla birlikte ilaç sayesinde yok olmus sizce bu ay hamile olabilir miyim bunu merak ediyorum bu ilaçlardan sonra
dr.un oalbilrisin dediyse olursun canim

Konu sahibi ne durumdasin #limonlutarcinlikek
canim merak etmissin cok sagol. Ama iyiyim cok sukur gece bisey olmadi kanama da olmadi sabahta ayni sekilde devam etseydi acile gidecektim. Simdi esimle kisa mesafe bi yere gidiyoruz gezmeye cok sukur bisey yok simdilik ilgin icin tesekkurler

canim merak etmissin cok sagol. Ama iyiyim cok sukur gece bisey olmadi kanama da olmadi sabahta ayni sekilde devam etseydi acile gidecektim. Simdi esimle kisa mesafe bi yere gidiyoruz gezmeye cok sukur bisey yok simdilik ilgin icin tesekkurler
Iyi olduguna sevindim
Masallah cok geziyorsun ;) benim 3. Gun ve evden dışarı cikmadim

Iyi olduguna sevindim
Masallah cok geziyorsun :KK66: benim 3. Gun ve evden dışarı cikmadim
sagol canim.biz tatil planlamistik dr.da izin verdi ama ben riske atmak istemedim iptal ettim o yuzden yasadigimiz ilin cevresindeki kisa mesafelere gidiyoruz. Yoksa evde cok bunaliyorum surekli kuruyorum. Bende ilk 3 gun cikmadim 4. Gun ciktim ama sadece gittigim yerde oturdum. Sende cikarsin biraz yuruyus falan yaparsin insan evde skliyor

Arkadaşlar benimde kasıkta batma var sağ tarafta iki gundür basladi hafif sertlikte var dokununca acio ama adetime daha 2 hafta var neyden olabilir acaba

Arkadaşlar merhaba, pazardan beri kasıklarımda ağrı ve sağ kasığımda batma oluyor bacağıma vuruyor ağrısı. Normalde 18. gün yumurtlamam oludu fakat klomen kullanmıştım 15.gün yumurtladım erken yumurtlamadan dolayı ağrımı olmuştur. Hamilelik şüphesi hemen elirti vermez diye düşünüyorum hemde ümitlenmek istemiyorum.

Back
X