valla sürmeli aynı şey bazen bana da oluyo ben onu hep bebiş bi yerini dayadı falan diye düşünüyorum.hatta kafasını dayadığı yer diye düşünüyorum çünkü biraz oraya bastırsam tepiği yiyorum.ama bazı arkadaşlar da bu konudan yakınmışlar onlara kasılma dediler bende şaşırdım hatta benim kasılmalırım bi kaç kere gece oldu karnım bööle top gibi olup sertleşti ama bence kasılma tek taraflı olmamalı yani bütün rahim aynı anda kasılmalı ama tam emin diilim bende
canım benim doktorum tek bir yerde olan kasılmanın normal olduğunu söylemişti ben tam midemin olduğu yerde karnımın üstünde sertleşme hisssediyordum doktor ultarosonda baktığında bebeğin başınının orda olduğunu söyledi ve tek bölgede olan kasılma normal edi.26.haftadan sonra tüm karın kasılması da normalmiş rahim doğuma hazırlanıyormuş ama saatte 3 -4 ü geçerse tehlikeli oluyormuş.bunu muşlu anlatıyorum çünkü nette okudum:)) ayrıca kalça bölgesinde sancı için de leğen kemikleri genişliyor diyorlar :))) bunlar benim bildiklerim ne kadar doğrudur bilmiyorum ...doktorların yalancısıyız ama çok dakulaktan dolma değil yani :)))
sürmeli,dr una rahim ağzı uzunluğunu ölçtür muhakkak..rahim ağzının kısalığı erken doğuma neden oluyor..kasılmalar varsa bu doğumu hızlandırıyor..rahim ağzın kısaysa kendini yorma,hiç iş yapma,hep yat hayatım..hatta erken doğum sözkonusuysa ciğer geliştirici iğneyi sor dr una...
cnm gecn dr elinde mezro ile rahmimi olctu iyi dedi
senin dedigin miydi ki acaba
yinede soyliyecegim kasilmalarimi cunku baya cok oluyor
rahim ağzı uzunluğu mezure ile ölçülmüyor canım..ultrasonla ölçülüyor..kasılmaların çoksa muhakkak dr una söyle..nst teye bağlasınlar..kasılmaların şiddetini görsünler...
öyle mi ayy acemilik iste
sagol canim soyliyecegim druma erken dogumdan korkuyorum ama bi an oncede kurtulmak kizimi kucagima almak istiyorum canim yaniyor cunku
ilgin ve alakan icin cok tsk ederim
bebegini saglikli buyut cnm darisi insallah bana :)
ayy sonradan farkettim canim ne guzel :)amin canım sağolasın.ikiz benimkiler..ebeler bilmezler pek..riskli gebelik uzmanları bilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?