Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merveeaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.380
283
123
Kızlar ilk aşılama sonucum olumsuz 1 ay ara verdim şimdi 2.için merional iğne verdi doktor.adetimi bekliyorum.haftasonu gibi olurum.yeni

umutlar kapıda.ben çok umutsuzum tüp raporu için yaptıracağım 2.aşılamayı.ekim 2014 de evliliğimin 3 yılı dolacak ancak o zaman tüp

raporunu alabilirim.bu seferde olmazsa 1 sene daha kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz. hepimizin hakkında hayırlısı.

Son düzenleme:

merhaba canım,
bende tam böyle bir konu açmak istiyordum baktım sen açmışsın bile.
Bende kasım ayında ilk aşılamamı olacağım.Ama aşılama ile ılgili sayfaları okudukça umudum zedeleniyor.Aşılaması tutan çok az.

inşallah kasım ayındaki aşılamanda tutar ve tüp bebeğe falan ihtiyaç kalmaz.
Bende 12 kasımda olacak adetimi bekliyorum sonra işlemler başlayacak.İnşallah tutar kasımda hamile kalmayı çoook istiyorum.Eğer kasımda hamile kalırsam bebeğimin evlilik yıldönümümüzde doğma ihtimali var.
Sen birinci aşılamayı olmuşsun nasıl bir işlem aşamaları neler,doktora kaç defa gitmek gerekiyor.Biz merkeze uzak bir yerde oturuyoruz ve doktora gitmek için işten izin almamız gerekiyor.
Bu bile beni strese sokuyor?

Hadi kasımda aşılama olacak arkadaşlar buyrun destek olalım birbirimize.

bizim sorunumuz sperm sayı ve hareket azlığı. bu sebepten dolayı çok umudum yoktu ilkinde fakat yine de çok heyecan yaptım.aşılama olduktan sonra 2 hafta bana eziyet gibi geldi.zaman geçmek bilmedi aklımdan çıkmadı kendimi çok yıprattım.ama içimde hiç olacağına dair bir umut yoktu.aşılamadan sonraki 14.gün kan verdim betahcg 0(sıfır) çıktı.çok sarsılmadım çünkü içimde ümit yoktu.

hepimiz hakkında hayırlısı Allah ım hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun yeter ki

öncelikle korkulacak bir işlem değil sakın korkma.adetin 2.günü gidiyorsun ultrasonla yumurtalarının boyutlarına bakıyorlar.sonra doktor ona göre doz ayarlıyor ve göbekten iğnenin nasıl yapılacağını anlatıyor. her akşam aynı saatte iğneni yapıyorsun.iğne de acıtmıyor seni korkutmasın.geçen sefer kendim vurmaya cesaret edemedim ama bu sefer kendim vuracağım. 2-3 günde bir çağırıp yumurtaların boyutlarına bakıyor 18mm yaklaştığı zaman çatlatma iğnesini ne zaman vuracağını söylüyor. iğneden 36 saat sonra da muayene koltuğunda aşılamanı yapıyorlar.2-3dk süren bir işlem ağrısız.aşılamadan önce idrara sıkışık olman gerekiyor.ardından 15-20 dk yatıp kalkıp tuvalete gidebilirsin.iğneyi ben 9 gün kullandım.

aşılamadan sonra eve git uzan dinlen. bikaç gün kasık ağrın olabilir dert etme. doktor vermiyordu ama ben işe yarar diye crinone jel kullanmıştım.gebelik oluşursa rahime tutunsun diye.ama doktor gerek olmadığını söylemişti.ben olursa diye garantiye almak istedim.ama bu aşılama da kullanmayacağım.

benden sana tavsiye 14.gün gidip kan verme.olumsuz sonuç alınca insan daha çok üzülüyor.bu sefer ben adetimi bekleyeceğim.eğer adetim gecikirse gidip kan testi yaptıracağım.

herşeyi anlattım canım aklına takılan bişey olursa yazarsın.seve seve cevap veririm

canım bende 1 kasım da olacam bir aksilik olmazsa inşallah bende merional iğne vuruluyorum suan bakalım rabbim büyük ama çok sıkıntı yapmayalım düşünmemeye çalışın

canım bende 1 kasım da olacam bir aksilik olmazsa inşallah bende merional iğne vuruluyorum suan bakalım rabbim büyük ama çok sıkıntı yapmayalım düşünmemeye çalışın

ilkinde çok düşünmüştüm stres yapıştım ama şuan çok rahatım Allah a hep yalvarıyorum ne olursa olsun sabır ver diye Rabbime şükürler olsun ki sabrını veriyor. olursa olur olmazsa da olması gerektiği zaman olacak hepimizin hakkında hayırlısı kızlar.

sen benden önce olacaksın.ben 2-3 gün içinde adet olacağım daha başlamadım iğnelere

ben de kasımda ikinci aşılamamı olacağım
ilki tutmadı maalesef zaten olmadığını da hissetmiştim nedense ama üzülmek yok.
durmadan deneyeceğiz bakalım Allahım ne zaman nasip edecek.
sorun bende pkoluyum be bu aşılamadan çok umutluyum
3-4 kasım gibi adet olurum sanırım sonra 3. günü doktoruma gideceğim..
ben ilkinde 5 gün klomen kullandım, 3 gün de pregon iğne yaptım göbekten.
çok şükür ki iki tane yumurtam büyüdü.
bakalım bu ay ne olacak:26:

aynen öyle canım zaten aşılama da normal ilişki gibi birşey şansımız yüzde15-20 arası.
Allah yazmışsa olacaktır zaten, kafaya takıp stres yapmanın lüzumu yok

. Canım ağzına sağlık merak ettiğim sorulara ne güzel cevab vermişsin çok sağol.Allah en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah

Canım hayırlı olsun sen hepimizden önce olacaksın aşılamanı inşallah tutar.benim aşılama için ilaç kullanmaya başlayacağım zamanlarda senin sonuç belli olacak. İnşallah hamile haberlerini alırız da bize de umut olursun

Canım hayırlı ve son olsun bu aşılaman. Allah kucağını bebeklerde doldursun. Sende benden önce olacaksın aşılamanı. Ben Kasım'ın sonunda olacağım . Sizleri gördükçe heyecanlanıyorum bir an önce adet olsam da başlasam diye. Bende pko lu yüm . Iyi düşün iyi olsun inşallah

Kızlar bence kendimizi tanıtalım tanıyalım birbirimizi. Ben 26 yaşındayım.14 aylık evliyim.8 aydır deniyoruz. 4ay klomen kullandım 1 ay çatlatma iğnesi oldum . Rahim filmi çekildim temiz çıktı.tüm testlerim iyi, eşimin testleri de iyi. Tek sorun pko . İşte Kasım ayında da aşılama olacağım inşallah isteyen ve hak eden herkese Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Hadi kızlar sizde anlatın bakalım

Canlar telden giriyorum hepinizi alıntı yapamadım direk cevap yazayım dedim teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ben aslında geçen ay başladım ama iğne vurulurken kanamam oldu aşılama iptal oldu bu ay tekrar başladık bakalım bugün 4. Gün iğne vuruluyorum salı günü son çarşamba bakılacak yumurtalara eğerki aşılamaya uygun görülürse aşılama olacak bakalım nasip adetin 6. Günü yumurtam 13 mm di geçen ay büyütememistik yumurtaları 4 tane vardı 11 mm yukarı çıkaramadık nasip diyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

bende 24 yaşındayim 5 buçuk senelik evliyim bende de polikistikover var çok tedavi gördüm nasip olmadı en son 4 klomenle yumurtalar istenilen dereceye geliyordu ama olmadı bende artık aşılama vakti geldi dedim ve başladım bakalım nasibimde varsa ben elimden geleni yapıyorum

canım çok beklemişsin umarım bu ay son olur hamile haberini verirsin bize.2013 kasımın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.Yaşın küçük daha rahat ol.olacak inşallah.

canım çok beklemişsin umarım bu ay son olur hamile haberini verirsin bize.2013 kasımın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.Yaşın küçük daha rahat ol.olacak inşallah.

amin inşallah canım sen de inşallah hamile kalirsin ve rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…