Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BEN ilk esneda tutar diye düşündüm birazda internetten araştırdım ertesi gün günlük hayata dönüp işe bile başlayabildiğini yazıyordu o hevesle dikkat etmedim.kontrollerde iş yerinden çok izin aldığım için birazda çekiniyor insan.patronun kalbini bilemem ama sağolsun yüz ifadesi hiç değişmedi her izin verdiğinde. dikkat etmeye bu aydan başladım allahım 2. aşılamaya gerek kalmadan bu ay nasip eder inşallah.senin kontrollerin nasıl gidiyor her şey yolundadır inşallah bulantı oluyor mu

İnternette öyle yazıyor evet ama üstün körü yazıyorlar. Ne kadar dikkat edebilirsen dinlenebilirsen o kadar iyi.
Kontrollerde gerçekten öyle oluyor izin alırken. Ben de çekiniyordum artık söylemeye. Ama elden ne gelir mecburen gitmek zorundayız.

Benim kontrollerim iyi şimdilik bir sorun yok. Haftaya yeniden gideceğim. Bulantı kusmam da pek yok.
Tiksindiğim kokular ve yiyecekler var. Az biraz da bulantı o kadarına şükür diyebileceğim bir durumdayım anlayacağın.
İnşallah böyle devam eder. Tüm arkadaşlarımın da tabii ki.

Gerçekten herşeyin bir zamanı var. O zaman dolmadan kendini paralayıp hırpalasan da olmuyor.
Allah'ım inşallah tez zamanda sana ve bebeğini bekleyen herkese yardım eder.
Bir an önce güzel haberlerini alırız inşallah :)

evet haklısın sanırım ne kadar üzülürsem üzüleyim ağlasamda,düşünsemde olmayınca olmuyor.insanın umutları kırılıyor.bi süre sonra yeniden toparlanıyorum hevesleniyorum hayaller kurmaya başlıyorum...Allah büyük elbette bir bildiği vardır her defasında hayırlı zamanda olmasını nasip etmesini diliyorum.

İnşallah normal hamilelik geçiririsin ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almak nasip olurr inşallah :)

merhaba arkadaşlar kafam o kadar karışıkki ne ne test yapabiliyorum nede doktoruma gidebiliyorum durum şu son adet tarihim 30 kasım 16 aralıkta aşılama yapıldı 3 yumurta vardı beklenen adet tarih en geç 31 aralıktı ben evlilik yıldönümümüz olduğu için 28 aralıkta test yapayım çıkarsa mutlu oluruz düşüncesiyle test yaptım negatif çıktı.Diğer bir durum da hala adet olmadım ama hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü 21.gün progesteron değerim çok düşüktü 0,32o an ben ümidimi kesmiştim zaten kendimi takip etmeyi bırakmıştım bugün adetimden sonra geçen 37.günüm ateşime bakayım dedim 2 gündür dün 36,5 bugün 36,7 3 defa çatlatma iğnesi oldum bu zamana kadar en geç 18.gün adet olurdum ama bunda 22 gün oldu kistmi oldu desem önceden de olmuştu ama adetim de gelmişti en iyisi pazartesi doktorla ve gelecek cevapla yüzleşmek sanırım ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…