Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım değerler hakkında bir bilgim yok ama Allah ol deyince olmazları olduruyor merve'nin dediği gibi.Yine Merve'nin dediği gibi en büyük silahımız sabır.Allah en kısa zamanda bebeklerimizi göndersin inşallah.

inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

yaş 27. trabzonluyum

Canım bu arada kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, kaç yıldır bebek istiyordunuz,testleriniz normal mi, memleket neresi. Çok soru sordum demi ama ne yapayım tanımak istiyorum kader arkadaşlarımı:)

27 yaşındayım canım.
3 yıllık evliyim altta da günü falan yazıyor
biz yeni çıktık bu yola temmuzdan itibaren uğraşıyoruz.
ben de pko olduğu için kendimiz denemedik direk tedaviye başladık.
eşiminkiler mükemmelmiş doktor çok beğendi onda bir sıkıntı yok yani.
ben de ilk tedavide yumurtladım çok şükür 2 tane yumyum olmuştu hemen aşılandım ama olmadı maalesef.
memleket de nevşehir

aşılama olan kızlar aşılama öncesinde rahim filmi-hsg çekildi mi sizlere?

canım daha yeni başlamışsınız çok yeni belki kendiliğinden bile olurdu.
Ne güzel eşinde problem yok sende de yumurta oluşuyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Bende kayseri çok yakınız birbirimize:)
Bu arada sürekli aşılama ile ilgili araştırma yapıyorum ilk aşılamada şans düşükmüş ikinci aşılamada şans çok yükseliyormuş.
Yani umudumuzu kaybetmek yok şansın arttı bu sefer olacak Allah ın izniyle.

aşılama olan kızlar aşılama öncesinde rahim filmi-hsg çekildi mi sizlere?

canım ben 3 ay klomen kullandım gebelik oluşmayınca doktorum aşılamaya geçmeden rahim filmi istedi eğer tüpler tıkalıysa aşılama yapmanın bir anlamı yok boşa gider dedi.
Ama bazı doktorlar 1.aşılamadan sonra istiyorlarmış.

kendiliğinden olması çok zordu canım pkoluyum ben ilaçsız adet de olmuyorum ve dolayısıyla yumurtlayamıyorum.
o yüzden bebeğe karar verince ocakta dk hapını bıraktım doktora gittik işte temmuzda da aşılama yaptık.

evet 2.aşılamada anne adayı daha rahat olduğu için genelde başarı oranı yüksekmiş, bakalım görcez.
doktorum bana bu konuda bieşey demedi ama ilk aşılama tutmadı.
gel ikinciyi yapalım dedi ama bu sefer sorucam tüplerde bir sıkıntı olabilir mi diye.

kızlar benim dr tüplerle ilgili en ufak bir şey demiyor. aslında ilk iş tıkalımı değil mi bakılması gerekmez mi?

ilk aşılamada tutması çok mu zormuş =// ben zaten hiç hissetmiyorum kendimi hamile kalabilirmiş gibi. şimdiden negatifim. hep negatifim galiba zaten. uyku muyku da tutmuo artık çok stres yaptım =(

mrb arkadaşlar..bende hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum..29 yasındayım 17 yasında evlendim..2 sene cocuğum olmadı ve bu 2 sene sürec içersinde tabki doktorlara gittim ama bir türlü gebe kalamadım.. adetlerim düzensizdi 20 günde adet oluodum yani erken.. sonra klomen falan kullanmıstım o doktorlara gittiğim süreçte..o adet döngümü 30 güne çıkardı adetlerim düzeltikten 5 ay sonra hamile kaldım..3 aylık olana kadar sıkntı yoktu ama sonrasında kanamalar aciller falan filan derken 4 bucuk aylıkken suyunun bittiğini yaşamasının imkansız olduğunu ve almaları gerektiğini söyledi doktorlar... suni sancı ile doğum yaptım.. sonrasında olmadı bebeğim tam 6 sene.. düzenli hastaneye gitmesemde aralıklı aylarda gittiğimde klomen aşılama falan ama yine olmadı.. klomenin 5. ayındaydım. ve doktor bana yumurtamın gelişmediğini diğer ay iğneye geçebilceğini söyledi.. ama ben o ay hamile kaldım beklemediğim anda yine..oda 7 haftalikken kanamayla düştü.. ve sonrasında yine olmadı ve yine adetler düzensiz... sonrasında allah yollarımızı ayırdı ve biz boşandık.. ve tekrar 2. evliliğimi yaptım cokta mutluyum şükürler olsun..2. evliliğimde 8 ay yine olmadı doktora gittim adet söktürücü verdi.. adet söktürücünü içtim adet oldum.. gittim kendi kafama göre klomen aldım ve soğan kürü yaptım aynı anda ve o ay hamile kaldım..oda 7 haftalıken düştü..artık neden düşüo die doktora gitmenin zamanı gelmişti..bütün tahliller normal çıktı hiç bi sorun bulunamadı..ve suan 2. bucuk senelik evliyim hala bebek yok..klomen kullandım yine soğan kürü falan yaptım ama olmadı sanırım o bikerelik bi şanstı bana:) yaşım geçiyor artık dierektende tekrar hastaneye başladım şuan iğne kullanıyorum iğnemin bugün 6. günü ve allah nasip ederse aşılama olucak. yani şimdi bana ( senin enazından oluo hamile kalabiliosun) dieceksiniz ama zaten tedavi ile uzun yıllar sonra oluo oda düşüo okadar zor bi durumki anlatamam size..düştükten sonra arkasına hemen gebe kalamıyorumki(yani sizinle aynı durumdayım bende.. banada dua edin nolur tez zamanda bebeğime kavuşayım

kızlar benim dr tüplerle ilgili en ufak bir şey demiyor. aslında ilk iş tıkalımı değil mi bakılması gerekmez mi?

Canım benim doktor da bahsetmedi hic tuplerden.
Genel muayenemi falan yapti ama tuplerden bahsetmedi.
Ilk asilamam negatif simdi ikinci icin hazirlaniyorum.
Doktorun bir bildiği vardir herhalde.
Şüpheli bir durum gorseydi isterdi filMi herhalde.

merhaba kızlar bizde 2,5 yıllk evliyiz eşimde varikosel vardı ameliyt oldu 1 sene önce şimdiki değerler biraz iyi biraz kötü .. 2 ay önce rahim filmi çekldim herşey temiz bende bu ayda klomen ovitrelle tedavisi oldum ama yine olmadı zaten ben kendiliğimden de yumurta oluşuıluo ama buayda öyle deneyelim dedi doktorum olmadı..şimdi adetim bitti bugün ama bu ay boş geçircem adetlerm çok düzenli hep 28 günde olduğum için 22 Kasımda adet olurum tekrar ve o zaman bende başlıcam aşılamaya... Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah kasım ayında..

özlemcim hikayen gerçekten çok üzdü beni.
okurken en az kendim kdr senin de hamile kalmanı isterken buldum kendimi..
moralini yüksek tut. umarım en kısa zamanda alırsın bebeklerini kucagına.

benim aşılama yapılmadan çekildi rahim filmi bence çekilmeli kızlar bi sorun isterseniz

Son düzenleme:
bu arada bugün iğneye başlıyorum 2.aşılama için.ama malesef kalçadan vurulacakmış her akşam hastane yolları göründü bana

hakkımızda hayırlısı kızlar

Mrb arkadaşlar.bende buay ilk aşılamamı yaptırıcm we bu gun ilk ignemi gobekten olucm.bu ayda olmuck diye cok korkuyorum.allah hepimizin yardmcısı olsun.isteyen dileyen herkeze anneligi,eşlerimizede baba olmayı nasib etsn allahm!

Mrb canım.şupheli bir durum gorseydi isterdi filmi diye birsey olamaz.cunku bebek tedawisine başlamadn önce kesinlikle rahim filminin cekilmesi we doktorun onu gormesi gerekir.cunku tuplerinin kapalı olma ihtimalide war ki umarım kapalı degldr.we doktor filmin sonucuna gore tedawiye yon werir.nasl istemedi anlamadım.eger secme sansn warsa doktorunu dgştr bence.cunku bebek tedawisinde doktoruna guwenmek we tedawiyi anlamak cok önemli.allah yardmcn olsun canım

ikinci aşılamayıda mı rahim filmi çekmeden yaptıracaksın canım bence kesinlikle önce rahim filmi çektir sonra aşılamanı yap.İnşallah tüpler kapalı değildir ama kapalıysa boşa çaba harcıyorsun.Hem madden hemde manevi açıdan çok yıpranıyor insan.Bence rahim filmi çektir kesinlikle.

evet canım kesinlikle tüplere bakılması lazım.Eğer bir sorun varsa tüplerde aşılama hiçbir işe yaramıyor.Bence aşılamadan önce çekilmesi lazım.Benim içim rahat çektirdim kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…