- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.961
hayırlı olsun canm hamile olduğunu hissetmiştim sabretmekten başka çare yok bende hala hastanedeyim 8 lt sıvı alındı ama karnım hala şiş o yetmiyomuş gibi benm alt kısmımda şişik 15 gündür sonda takılı bizde hala bebeğimize sevinemedik buda bi imtihan ben öyle düşünüyorum Rabbim bu acıların mükafatını elbet vericektir
canım ilk aşılamam bir hafta oldu benim aralık 4 te doktora gidicem
burada okuduğum kadarıyla arkadaşlarda cok ağrılar oluyormuş ama acıkcası bende cok olağanustu agrılarım olmuyor bıraz göğüslerim sızlıyo bıde sol kasıgım ara ara yanıyor inan hiçbirşey anlamadım normal olan hangisi diycem ama herkesin anatomisi farklı neticede vücutarımız farklı tepki veriyor demekki
senin kacıncı aşılama
canım yaa bnmde bi kaç gndr alt tarafım şişti sölemedimde doktora sonda tahriş yaptı 3 gün takıldı anca vajinal bölgenin şişmesi çokmu kötü bi durummuş bide bebişin kaç haftalık bnm 3 gün önce beta 136 dıydı şimdi kaç bilmiom kaç haftalık onuda bilmiom inş iyileşlriz en kısa zamanda çok yoruldum artık bebişimizde hep bizle olur inş Rabbim herkesin evlat özlemini gdersn
vajinal bölge sondadan değil tatlım karındaki şişkinlikten dolayı sıvı kaçağı oluyo ondan şişiyo yani benim öyle..10 gündür bakmaya korkuyorduk şükür bugün inmeye başladı sanırım bi haftaya normale döner..bebeğim 4-5 haftalık olmuş daha dün minnacık bi kese göründü 136 daha erken benimde yavaş yavaş arttı sonra 2550 lere çıktı ve kese göründü sabretçez başka yolu yok başı acı oldu sonu güzel olur inşallah hamilelik rahat olur
İns antaycım sen hangi sehirdeydin canim bide bn jel kullaniom sanada verdilermi
aynen canım bende öyleyim şuan kolumda albümim var hatta. Bide plazma veriolar dediğin su çekilmesi berbat bişimiş yaa bide ben idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım çok şükür atlattım evimi o kadar çok özledimki artık Rabbim inş bu sıkıntıların karşılığında evlatlarımızın sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini kucağımıza almamızı nasip eder bu arada bende ankaradayım. Bide alt tarafı şişiği sordum olması normal dedi buzla bişi yapcaklrmışdiyarbakırdayım canım ve özel memorial hastanesinde yatıyorum evet aşılama olduğunda jel verildi çok kullanamadım hastaneye yattığmdan beri vajinal bölgem şiş diye uygulayamadık progestan tablet alıyorum sabah akşam bebek tutunsun diye sanırım...bu yaşadıklarımızın sıvı alımının ilaçlarn falan bebeğe zararı yokmuş korkma çünkü bebeğin hala seninle bi bağlantısı yok bana sürekli albümin takıyolar protein takviyesi diye,izotonik ve antibiyotik o da sıvı alımlarından dolayı enfeksiyon kapmıyım diye çok zor yaşadıklarımız ben çok ağır atlatıyorum çok yoruldum sürekli kan alınıyo damar yolu açılıyo zaten çok ince damarlar kollar delik deşik oldu sıvı alımındaki acının zaten tarifi yok..acıya o kadar dayanıksızdım ki şuan halime bakıyorum Rabbim sabrınıda veriyo demek
aynen canım bende öyleyim şuan kolumda albümim var hatta. Bide plazma veriolar dediğin su çekilmesi berbat bişimiş yaa bide ben idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım çok şükür atlattım evimi o kadar çok özledimki artık Rabbim inş bu sıkıntıların karşılığında evlatlarımızın sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini kucağımıza almamızı nasip eder bu arada bende ankaradayım. Bide alt tarafı şişiği sordum olması normal dedi buzla bişi yapcaklrmış
benm bi türlü inmiyodu çok şey denedik sonra doktorum istanbuldaki hocasını aradı voltaren jel önerdiler ve onu sürdükten sonra inmeye başladı bi beş dk kadar yanıyo önce ama geçiyo sonra acısı ben asla inmez sanıyodum ama çok iyi geldi hala var şişkinlik ama çok şükür oturabliyorum artk eşim eczacı içeriği hem ödem alıcı hem ağrı kesiciymiş istersen bi öner doktoruna
slm antay bugün hastaneden çıktım maalesef bebişimiz tutunamadı baya üzgünüm umarım sen iisindir
kızlar en başından okumaya başladım ve içinizde güzel haberleri alanları,heyecanlı bekleyişleri bu bekleyiş sonundaki olumlu sonuçları okudukça gözyaşlarımı tutamadım.Dün ilk aşılamam yapıldı tek sorunumuz pko 3 klomen tedavisi sonucunda doktorumdan benim isteğimle aşılamamı yaptık ve şuan zaman geçmiyor 3 gün iznimde var evde olduğum için hiç geçmiyor gibi geliyor 12 gün sonra 5.evlilik yıldönümümüz aşılamamın 13.günü olmuş olucak ve ben o gün tahlilimi yaptırıcam olumlu ya da olumsuz hazırladım kendimi her ikisine de olmazsa ocakta yine denemek istiyorum aşılamayı ALLAH'ım bebek bekleyenleri sağ salim kavuştursun bebeklerine
İnşallah olumlu bir sonuç alırsınız eslem. Dualarımız sen ve heyecanla gün sayan diğer arkadaşlarımızla beraber.
Benim 3 gündür yüksek ateş boğaz enfeksiyonu rahatsızlığım vardı. Dr dün itibariyle gebelikte tehlike yaratabilir diye
hastaneye yatırdı.5gün burdayım.
güzelim de bende pcoyum.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin ins.ben yeniyim de.geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.bikere daha denesem mi yoksa başarı sansı düşük mü?tüp bebek mi denesem direk?ne tavsiye edersiniz.benim rapor hakkımda yok.bi oğlum var 7 yasında
çok üzüldüm canım benim ya kese mi oluşmadı noldu öyle((( bende p.tesi taburcu oldum ama karnım hala şiş sürekli kontrol altında olucam
kanamam oldu cnm beta değerim normalden az artmaya başladı pzt 638 di dün 708 geldi normalde daha yüksek gelmesi gerekiodu ara ara kanamam oluo doktor yarın yine çağırdı bnmde karnım şiş felaket şekilde nolcak bilmem baya kötüyüm
belki bişey olmaz bebeğe sen umudunu kaybetme canım yaben evde de sürekli idrar takibi yapıyorum içtiğimle çıkanı karşılaştırıyoruz başabaş gidiyorum çıkış daha fazla olsa mükemmel olurduda işte ne biliyim çok sıkıldım bu halimden şişlik aşağıya doğru indi şimdide belime vuruyo ağrı hep adet olacakmışım gibi bi sancı var hep korkuyorum bişey olacak diye sana dua ediyorum inş Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz
bnde idrar takibi yapıom cnm bnmde başabaş karnım iice şişti sabahtan beri yarın gtcem doktora beta bakılcak ultrasona grcem hayırlısı artık iileşmek istiom inan sürekli aklımdasın ikimizde iileşirz inş en kısa zamanda
aynen canım çok yoruldum evimi özledim babamlarda kalıyorum evde yalnız kalmıyım diye evime gidemiyorumzaten 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum karnım belim kopacak gibi oluyo habire kontrol ediyorum kan var mı diye iyice psikolojim bozuldu bu şişkinlik beni çok korkutuyo sanki herşeye engel olacakmış gibi bi tedirginlik var içimde inş ikimiz içinde sonu güzel olur
Canim beni tekrar hastaneye yatirdilar dün beta 1686 cikti dr biraz keseyi grdüm gbi dedi ama tam belli degil düşükte olblr dış gebelkte saglikli hamilelikte olblr dedi pzt belli olck hayirlisi artik dun yine 2.5lt su cektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?