Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş dediğin gbi olur cnm bnmde şişliğim indi şuan en azından rahatsız etmio bnmde karnımda ve belimde ağrı var özellikle sağ tarafımda yarın belki taburcu olurum dua et banada yarın inş güzel şeyler ikimiz içinde

slm kızlar ben hata mı yaptım acaba...ilk aşılamı yaptırdıktan 3gün sonra ateşim 38 e yükseldi ciğerlerimi üşüttüm birazda yorulmuştum koşuşturmadan üç gün hasta gezdim çalıştığım için bir gün dinlenebildim aşılamadan sonrada 10.gün adetim erken geldi oysa 12.gün test yapmamı istemişti doktorum.çok üzüldüm önce ümit ettim hamileyim üzerine görüyorumdur diye düşündüm sonrada hayal oldu.kızgınlığıma dr.mu aradım aşılamaya bir ay ara verdiğmi söyelemek istedim ve ara verdim hiç ara vermeseydim ki sizce

antaycım bn çıktım hastaneden sabah kese net grüldü tam hastaneden çıkarken kanamam oldu ufak bi parça geldi dr kanamam devam etmedği için düşük değildir dedi ama kasıklarım çok ağrıo düşükte kanama çok oluomuş perş kontrolüm var sen naptın

Kendini, kafanı toplamak açısından iyi yapmışsın arkadaşım.
Bilmiyorum sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun ama ben de uzun denemelerden sonra
ilk aşılamam başarısız olunca sinirlendim yorulduğumu hissettim ve 1 ay ara verdim.
"Bu ay olacak mı?" diye streslere girmedim.
Sonraki ay 2. aşılamamı oldum ve Allah'ıma binlerce şükür ki hamileyim şimdi.
İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz sağ salim

inş bebeğin tutunur bian önce kalp sesinide duyarsanız canım...benimde karnımdaki su baya azalmış ama bebekler üçüz olmuş (( üçününde kalp atışı var üzgünüm çünkü doktor 3. aya kadar biri kendiliğinden sonlanmazsa biz sonlandırıcaz seni ve bebekleri tehlikeye atamayız bünyen 3 taneyi asla kaldırmaz dedi napıcağımı şaşırdım hani sağlıkla hepsi doğsa bundan daha güzeli olamazdı ama kesin bitanesi sonlancak dedi ve o kendiliğinden değilde biz sonlandırırsak naparım bilmiyorum şimdiden içim burkuluyo karar bize kalırsa naparız biz ya :'(((

canım yaa kıyamam sevinç hüzün bir arada kalp atışını duymanız gzl ama işte ne biliyim Rabbim yardımcımız olsun bnm hala sıvı varmış inş kanamam olmaz dua et banada her zaman aklımdasın dualarımdasın üzülme ne olur herşey yoluna grcek bnmde nolcağı bellideğil düştü düşecek die tuvalete gtmeye korkuom inan

korkma inş bişey olmaz içini ferah tut bthcg nin yükseleceğinede inanmıyodun bak şimdi keseyi gördün Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben okadar şaşkınımki sevinç üzüntü birbirine karıştı insan nasıl bebeğine kıyar ya eğer o aşamaya gelirsek vicdan azabından ölürüm heralde inş öyle bi durumla karşı karşıya kalmam ((

inş canım benim inş karşı karşıya kalmazsın o durumla çok dua edelim perş günü bende nelerle karşılaşcam bakalım hayırlısı artık elimizden geleni yaptık

sende aynı benim gibi düşünmüşsün yoruldum yıprandım istemiyorum olmassa olmaz dedim biraz kafam rahat bu ay.o ilaçları aldıkça her açıdan kendini sorumlu hissediyor.senin adına çoook sevindim bana yeniden umut oldun allahım sağlıklı şekilde kucağına aldırmak nasip etsin inşallah ikinci aşılamada yapıldıkdan sonra ne kadar bekletti doktorun ve ekstradan birşey yaptın mı hiç

Amin inşallah allah hepimize nasip etsin.
Aşılamadan sonra bacağımın birini diğerinin üzerine koydurdu. Ayak ayak üzerine atıp da yatarmış gibi.
Tabi doğum sandalyesindeydim ayaklarım yukarıdaydı. Bu şekilde 15-20 dk yat dedi.
Ama hemşireler istediğin kadar yatablirsin dediler ben de 1 saat hiç kalkmadım.
Zaten pazar günü 12'deydi işlemim gelen giden olup da acele ettirilmedim.
O günden sonra 1 hafta rapor alıp evde yatıp dinlendim.İlk günler ayağımın altına yastıklar koyuyordu kayınvalidem.
Sonraki günlerde yattım ama daha çok uzandım diyelim.Dışarıya çıkmadım gezmedim hiç bir iş yapmadım.
Çook sıkıcıydı ama Allahıma çok şükür sonucunu aldım.

içini ferah tut ve bol bol dua et...benm ilk aşılamamdı tuttu çok ağır şeyler yaşadım ohss oldun şiştim hastanede yattım günlerce ve şimdi bebeklerim 6 haftalık üstelik üçüz tehlikeli ama Rabbimin takdiri yapıcak bişey yok..aşılama anında sürekli dua ettim nas ve felak surelerini okudum çok ani oldu aşılamam aklımızda yoktu sonrasında herkes tutmaz dedi ilk aşılama zor dedi benimde umudum yoktu ama tuttu herşey takdiri ilahi "ol der ve olur..." bu arada doktorum çay kahve kola baharat hepsini yasaklamıştı Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inş

canım allah razı olsun verdiğin cevaplar için herşey gönlüne göre olsun inşallah.bende bir hafta alamazsam da bir kaç gün izin alıcam bu defa.birincide pek dikkat edemedim merkeze uzaktayız ertesi günde işe başladım biraz da rahatsız etmişti yeterki tutsun katlanırım herşeye dedim.Bir daha ki aya nasip olur inşallah bu defa dikkat edicem.

Amin inlşallah...öncelikle çok geçmiş olsun allah şifalar versin sana ve bebişlerine.Durumuna çok üzüldüm allah yoluna koymuştur birşeyleri elbette.hakkında hayırlısı neyse onu versin senin adına da dua edicem canım.aşılama yapılırken elham ile ihlas surelerini okumuştum bende.doktorum aşılamadan sonra hiç bir uyarıda bulunmadı ilgilenmedi bile.çayı çok severim bundan sonra biraz o konuda dikkat etmeliyimm sanırım.

antaycım nasıl oldun sağlığın nasıl bnde yarın doktora gtcem öğleden sonra ya duruo ya düştü yarın görcez bakalım içimde değişik duygular var

antaycım nasıl oldun sağlığın nasıl bnde yarın doktora gtcem öğleden sonra ya duruo ya düştü yarın görcez bakalım içimde değişik duygular var

daha iyiyim çok şükür ama karmakarışığım bebekler ne olcak diye düşünüyorum sürekli...eğer 3.ayda hepsi sağlıklıysa ankaraya gelebilirim başka doktorlara danışmaya sonlandırma fikri fazlasıyla canımı yakıyo aklımın ucundan bile geçsin istemiyorum...sen de rahat ol canm bence bebeğin seninle umarım yarın güzel haberler verirsin

canım yaa kıyamam inş bi sorun çıkmadan 3 ü de sağ salim doğar benm bebişde inş benmledir ama ne biliyim kanamalar cnmı sıkıo hastaneden sonra kanamam olmadı ama her an korkuyla yaşıom nasıl olcak böle bilmem

Benim işimin en sıkı olduğu dönemlerdendi. İzin almaktan felan rahatsız olabileceğim zamanlardı yani. Ama dedim ki
"benim bebeğime kavuşmamdan daha mı önemli?" Doktora dedim pazar günüydü benim aşılama günüm.
Pazartesiden cumaya 5 gün rapor yazdırdım. Sen de aşılama olduğun güne göre en az 5 gün rapor al. Hiç tereddüt etme canım.

antay cnm taburcu oldun sanırım geçmiş olsun demek üçüz geliyor harika birşey bu inşallah sorunsuz geçer hamileliğin umarım üçünüde sağlıkla kucağına alırsın bizlerede dua et emi...

antay cnm taburcu oldun sanırım geçmiş olsun demek üçüz geliyor harika birşey bu inşallah sorunsuz geçer hamileliğin umarım üçünüde sağlıkla kucağına alırsın bizlerede dua et emi...

evet canm taburcu oldum ama bebekler şimdiden zorluyo beni sabah doktora gittim kasık ağrılarım çok fazlaydı yatış dedi kabul etmedim serum falan yazdı evde tedavi olcam hızlı büyüdükleri için kasılmalar oluyomuş keşke üçüde doğsa sağlıkla ama dr eğer 3.aya kadar bitanesi kendiliinden sonlanmazsa biz sonlandırcaz yoksa hepsini tehlikeye atarz dedi Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş çok zor günler yaşadım sonu iyi olur inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…