Kasım 2013 de doğum yapacak ANNE adayları !!!

bende 8 haftalık hamıleyım kasım 14 gıbı gorunuyo doğum.yalnız bu hafta aşırı mıde bulantılarım baslaı bısey yıyemıyorum

en son ne zaman gittin cnm dr kalp atışlarını duydunuz mu ? buarada mide bulantısı olayı sıkıntı Allah yardımcın olsun o biraz zor geçiyo diye biliyorum

gebelik takibi için hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz? ben 10 haftalık hamileyim hala doktor ve hastaneye karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim :)

gebelik takibi için hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz? ben 10 haftalık hamileyim hala doktor ve hastaneye karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim :)

hangi ilden katılıyosun canım ben avrasya hospital gamze hanıma gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim eğer istanbuldaysanız

hangi ilden katılıyosun canım ben avrasya hospital gamze hanıma gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim eğer istanbuldaysanız

Ankaradayım ben aslında özel bi hastaneye gittim ama pek içime sinmedi cok ilgilenmediler gibi geldi ya da ben cok ilgi bekledim :)
acaba üniversite hastaneleri nasıl oluyor iyi mi ?

Ankaradayım ben aslında özel bi hastaneye gittim ama pek içime sinmedi cok ilgilenmediler gibi geldi ya da ben cok ilgi bekledim :)
acaba üniversite hastaneleri nasıl oluyor iyi mi ?

canım hastaneden çok dr önemli iyi bi dr bulman lazım tavsiye üzerine git bence etrafında araştır çünkü doktorun yönlendirmesi ilgisi verdiği bilgiler önemli ilk gebelik mi?

canım hastaneden çok dr önemli iyi bi dr bulman lazım tavsiye üzerine git bence etrafında araştır çünkü doktorun yönlendirmesi ilgisi verdiği bilgiler önemli ilk gebelik mi?

evet ilk gebelik bu yüzden de çok endişeliyim galiba doktor ve hastane konsuunda çevremde hamile olan ya da yeni doğum yapmış kimse de yok fikir alabileceğim

Kızlar bu dönemler ne gibi rahatsızlıklarınız var bulantınız dışında ???

ben gribe yakalanmıştım ama şükür atlattım biraz öksürük kaldı sadece bugünlerde ise aşırı mide yanması oluyor ve baş dönmesi. onun dısında benim bulantılarım 2 gün olmuyorsa 2 gün sonra aşırı şekilde oluyorr

Bende 8.hafta içindeyim ilk bebişim ama şu sıralar çooook bulantım oluyor ve hiç bir şey yiyemiyorum (((((

Amin inşallah hepimizinkini.. Benim çok ciddi bir sıkıntım yok içim bulanıyor genelin tersine akşamları:) pek fazla et ve türevleri yiyemiyorum, birden çok acıkıyorum günlerdir yemek yememişim gibi. Sonra bir iki lokma atıştırdıktan sonra geçiyor. Arada midemde yanma oluyor.

merhaba bayanlar bende 2. çocuğuma hamileyim çarşamba günü ğrendim daha doktoragitmedimm 1 hafta beklemeyi düşlünüyorumm...allah devamını gösteriri inşallahh.. bu arada diyarbakırda olan varmıı

bende kasım annesi olucam allah nasip ederse kasım 3 geliyor bebeğimin doğumu 11 haftanın içindeyim 7 yıl sonunda hasretle beklediğim bir bebek rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Aminnn cümlemizin bebekleri hayırlısıyla sağlıklı kusursuz doğsun inş. bende 9. haftamdayım akşamları rahatsızlanıyorum midem sanki ağzımda ne yesem tıkanıyorum hemen sanki dünyaları yemişim bi huzursuzluk midede gaz şişkinlik oluyo sormayın gitsin (

merhaba arkadaşlar ben 9 buçuk haftalık hamileyim. 2. bebeğim olacak kısmetse. oğlum 5,5 yaşında. ilk hamileliğimde hamileliğimi bile unutuyordum tek 1 kere 1 belirti yaşamadım son güne kadar gezdim inanılmaz yemek yedim vs. fakat bu defa çok farklı midem bulanıyor, akşamları hazımsızlık yaşıyorum karnım şişiyor ve hiç halim yok yediğim yemeklerden tat almıyorum. çok zor geçiyor doktorla paylaştım ancak kilo kaybı yoksa normal dedi ve ilaç vermedi. 11-12. haftada geçer dedi. gün sayıyorum resmen inşallah geçer...

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyimm...ilk bebişimiz olacağından heyecan dorukta.hep araştırma içindeyimm birsürü testler olacakmış. inşşaAllah hepsinden sağlıklı çıkarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…