Kasım 2013

Oyyy o btç karışımını ben yaptım bi kavanozda doldurdum hepsini sanki yeyecekmiş gibi ama hepsi çöpe gitti öğüre öğüre bi hal oldum midemin ağrısından yatamadım. bidahada ağzıma sürmedim. Bende başladım araştırmalara 3 haftalık yoğun bi çalışma yapmam lazım neler artırıyomuş. Kociş içinde meyveli ballı bi karışım yazmış biri onu denicem zaten bayılır öle şeylere

At bankaya kasaya kafan rahat olsun bacımmm
karnım ağrıyooo kızlar göğüslerimde offff

evt yaa tarcın yenmiyoo denicem azda olsa napim bu arada bizmlede paylş emi datlumm
At bankaya kasaya kafan rahat olsun bacımmm
karnım ağrıyooo kızlar göğüslerimde offff

oyyy inş hamiş belirtileridirr inşşşşş bacımm

İnşallah canım. burda biri yazmıştı hamile kalmadan önceki ay muz çilek kivi bal ceviz süt filan böle değerli besinleri :)))) blendırdan geçirip içecek hazırlamış kocası onu içince çok istekli oluyomuş filan. Zaten hamile kalmış ondan sonra da.

kızz bizede söyle bizde yapalım

Yenilmesi gerekenler aşağıdadır;

Kereviz: Kadın ve erkekte cinsel faaliyeti çok artırır. Bütün salgı bezlerini çalıştırır.

Soya: Vücudun direncini artırır. Günde 25 gr soğan ve turşu ile yenmeli. Tüm salgı bezlerini çalıştırır.

Havuç: Hanımlarda adetin düzenli olmasını sağlar. Vücudun direncini artırır.

Roka: Cinsel gücü artırır. P ve K vitamini ihtiva eder. Birçok minerale sahiptir. Kansızlığı giderir.

Lahana: Başta E vitamini olmak üzere tam bir vitamin deposudur. Ne kadar çiğ yenirse o kadar etkili olur.

Sarımsak: Bütün salgı bezlerini çalıştırır. Hormonların çalışmasını düzenler. Vücutta dezenfektan olarak görev yapar mikropları öldürür. Düzenli çiğ olarak yendiğinde büyük faydası vardır.

Soğan: Taze ve kurusu ikisi de çiğ olarak yendiğinde vücut için çok faydalıdır. Vücutta bütün hormonları çalıştırır.

Tere: Bol demir ihtiva eder. Vücudu dezenfekte eder. İçeriğinde C vitamini ve mineraller vardır. Vücudun direncini artırır. Hormonları çok çalıştırır.

Karnıbahar: Bol E vitamini protein ve cinsiyet hormonu ihtiva eder. Cinsel gücü artırır.

Armut: Tüm salgı bezlerini çalıştıran çok özel bir meyvedir.

Greyfurt: Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Bol C vitamini ihtiva eder zayıflatır.

Hurma: Fosfor, kalsiyum, demir ve magnezyum ihtiva eder. Vücut direncini artırır.

Mercimek: Bol miktarda B vitamini fosfor ve demir ihtiva eder. Vücudu kuvvetlendirir. Depresyonu önler bol kan yapar. Hamilelerde çocuğun anne karnında güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

Nohut ve Kuru Fasulye: Bol bol vitamin ve protein ihtiva ederler ve vücudun direncini artırırlar.

İngiliz terapistlere göre hamile kalıp kalmadığınızı merak edip, stres yapmak yerine bu süreci olmuş gibi gözünüzün önüne getirip, hayalinizde canlandırmak işe yarayabilir. Yaratıcı imgeleme adı verilen bu tekniği uygulamak için gözlerinizi kapatın ve hamile kaldığınızı, bebeğinizin içinizde sağlıklı şekilde büyüdüğünü hayal edin. Olmuş gibi o sevinci yaşayın ve kesinlikle olumsuz düşünmeyin. Bu spiritüel bakış açısının bilimsel karşılığına bakarsak bu sürecin, endorfin salgılatarak stres hormonlarının etkisini azalttığını görebilirsiniz.

Kaynak Linki : Doğurganlığı artırmanın yolları | Hamilemiyim Moda Sağlık Gebelik Kadın Sitesi - Melekler Mekanı

Birde beni ilgilendiren bişey buldum;
Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalınabilinir mi? Doğum kontrol hapı kullanmış olmanın gelecekteki hamilelik potansiyelinizi olumsuz etkileyeceğine dair herhangi bir bilimsel kanıt yok. Ancak 30 yaşın üstündeyseniz ve 10 yıldan uzun süredir düzenli hap kullanıyorsanız döllenme sürecinin normal seyrine oturması için en az üç ay gerekiyor.

Kaynak Linki : Doğurganlığı artırmanın yolları | Hamilemiyim Moda Sağlık Gebelik Kadın Sitesi - Melekler Mekanı

yaww bacım bide cesmir otu diyolarr :26:

yarın 2. sogan kürüne başlıcam 10 gün devam buarada k.boynuzuda koçişime :))) kescek beni :))) adet olunca bal tarcın ç.otu tadıda berbat yaww napalım denicem

Ben bu ay yapiyorum bal corek otu tarcin cnm. Bugun son gunum. Ben bide kahvaltida ve aksam yemekten sonra 2 ser tane incir yedim. Bakalim netice ne olcak. Ama eger akinti oldugu gun yumurtluyorsam sanirim bu ayda kacti :)

hiç duymadım ben onu ama bu sebzeler filan çok tüketilmeli hem sağlık içinde gerekli bence bu ay dolabımızı bu sebzelerle doldurup bolca yiyelim.

kıııız ben direk 72 yi görünce konuya vakıfım ya günü saati dikkate almamışım bile anlamadım yani

bu arada evet yaa spermler hep hazırolda tetikte olmalı orda o nasılsa uzun süre kalabiliyo ama yumurta en fazla 24 saat miş yani yakaladın yakaladın bende çok panik yapıyorum ya kaçırdıysam ya bitti sanıyorumda ya şimdi başladıysa diye değerlendirmeyince..

gün aşırı en iyisi gerçi benim doktor haftada 2 en fazla 3 dedi ama bilemiyorum :44:

Ne kadar zamandır düşünüyosun pollen karamsar olman için uzun süre geçmiş olması lazım ama benim 10 ay oldu bak umutluyum genede.
Bu arada silkeleme yöntemi denedinizmi hiç ben eşime bahsettim hiç boş çevirmedi hemen işe koyuldu adamcağız ama tutmadı oda ne fayda

Haftada dediği yumurtlama haftasında toputopu 2 defamı o zaman benim şansım var malum bayramda çok çalışma olamadı.

Bu arada memnunmusun doktorundan sana bahsettiğim murat bozkurtu duydunmu

hahaahahaha bacım sizdemi yapıyonuz bizde her ilşkide salı yoo kopuyoz gülmkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…