yap bacıı yap, inşallah yumurta olur sonrada çatlar bebişşş olur[/QUOT
inşşş kuzumm inşşşş senin agzından RABBİMEEE duysun yar edenim inşş balım
evt yaa tarcın yenmiyoo denicem azda olsa napim bu arada bizmlede paylş emi datlummOyyy o btç karışımını ben yaptım bi kavanozda doldurdum hepsini sanki yeyecekmiş gibi ama hepsi çöpe gitti öğüre öğüre bi hal oldum midemin ağrısından yatamadım. bidahada ağzıma sürmedim. Bende başladım araştırmalara 3 haftalık yoğun bi çalışma yapmam lazım neler artırıyomuş. Kociş içinde meyveli ballı bi karışım yazmış biri onu denicem zaten bayılır öle şeylere
At bankaya kasaya kafan rahat olsun bacımmm
karnım ağrıyooo kızlar göğüslerimde offff
Oyyy o btç karışımını ben yaptım bi kavanozda doldurdum hepsini sanki yeyecekmiş gibi ama hepsi çöpe gitti öğüre öğüre bi hal oldum midemin ağrısından yatamadım. bidahada ağzıma sürmedim. Bende başladım araştırmalara 3 haftalık yoğun bi çalışma yapmam lazım neler artırıyomuş. Kociş içinde meyveli ballı bi karışım yazmış biri onu denicem zaten bayılır öle şeylere
İnşallah canım. burda biri yazmıştı hamile kalmadan önceki ay muz çilek kivi bal ceviz süt filan böle değerli besinleri :)))) blendırdan geçirip içecek hazırlamış kocası onu içince çok istekli oluyomuş filan. Zaten hamile kalmış ondan sonra da.
yarın 2. sogan kürüne başlıcam 10 gün devam buarada k.boynuzuda koçişime :))) kescek beni :))) adet olunca bal tarcın ç.otu tadıda berbat yaww napalım denicem
bence bu günlerde çalışın, kaçırmayın derim, yumurtlama olduğunu yada yaklaştığını gösterir...
Calisalim canim calisalim da gun asirimi calisalim. Ben calismadigim gun sanki yumurtluycamda kaccak gibi hissediyorm :)
bence bu günlerde çalışın, kaçırmayın derim, yumurtlama olduğunu yada yaklaştığını gösterir...
Calisalim canim calisalim da gun asirimi calisalim. Ben calismadigim gun sanki yumurtluycamda kaccak gibi hissediyorm :)
yumurta 24-36 saat sperm 72 güne kadar vücutta yaşayabiliyor canım, olacağı varsa haftada 1 yapılan ilişkide bile tutar
yumurta 24-36 saat sperm 72 güne kadar vücutta yaşayabiliyor canım, olacağı varsa haftada 1 yapılan ilişkide bile tutar
72 saat demek istedimm, adama sorarlar ne yaptın hacıı diye yaa pardon
:):) anladim cnm biliyorumda ama iste insan kafayi yiyor . Bide bende hep olumsuz dusunce var siz ne guzel umutlusunuz. Bunu nasil atlaticam hic bilmiorm.
kıııız ben direk 72 yi görünce konuya vakıfım ya günü saati dikkate almamışım bile anlamadım yani
bu arada evet yaa spermler hep hazırolda tetikte olmalı orda o nasılsa uzun süre kalabiliyo ama yumurta en fazla 24 saat miş yani yakaladın yakaladın bende çok panik yapıyorum ya kaçırdıysam ya bitti sanıyorumda ya şimdi başladıysa diye değerlendirmeyince..
Ne kadar zamandır düşünüyosun pollen karamsar olman için uzun süre geçmiş olması lazım ama benim 10 ay oldu bak umutluyum genede.
Bu arada silkeleme yöntemi denedinizmi hiç ben eşime bahsettim hiç boş çevirmedi hemen işe koyuldu adamcağız ama tutmadı oda ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?