Canım sakin ol çok zor biliyorum bekleyiş ama yaşın daha çok genç umudunu yitirme sabret
sonuç negatııf kızlaryok gene yok yok yok yokyoykyokyoykoykyyokjhoyjhmgopjmnghobjmvklmö öcvç
edıyım ıcıne bendekı sansın zaten nerde guldukıı yuzune lanet okuyacam olmucak sımdı tobe tobe
ne oldu kız ne çıktı
0,10 cıktı negatıf cnm ben kendımı ıyı hıseetmıorm az cıkayım gorurusrz ıns
kız ben hasta oldum nasıl okuyacammmmmmmmmmmmmmmmmmhatibulut agustos72 ben sosyal sorumsuz azapcıcegı okuyoruz 120 tamamı
sonuç negatııf kızlaryok gene yok yok yok yokyoykyokyoykoykyyokjhoyjhmgopjmnghobjmvklmö öcvç
kendımden nefret eder oldum vala billa bu ne arkadas mıllet ıstemez olur pat gıder aldırır bız bole yırtınıorz ne bu adaletmı yanı baslarım bole ısın ıcıne su saaten sonra ıster gel ıster gelme gıtmıorm doktora falanda esımle kopma noktasına geldık her ay heray yeter beee
kendımden nefret eder oldum vala billa bu ne arkadas mıllet ıstemez olur pat gıder aldırır bız bole yırtınıorz ne bu adaletmı yanı baslarım bole ısın ıcıne su saaten sonra ıster gel ıster gelme gıtmıorm doktora falanda esımle kopma noktasına geldık her ay heray yeter beee
bacımm ne olurr üzülmee benim kide bıktı dr gidiyom diye sanki çok gidiyomdaa şükürr de yasın genc olabilirr ALLAHIM çok büyükk bak ben gec kaldım
cennetcim sinirden söylediğin laflar yüüznden ilerde pişman olacaksın.bunlar allaha isyandır sen benden daha iyi bilirsin bunları.allah ister verir ister alır buna ne sen ne de ben karışamayız.eşinle kopma noktasınada gelsen bunları söylemek bizim gibi kullara yakışmaz..bence git biraz kafanı dinle sen...
yav Allah askına soleyın yapmadıgım sey kalmadı 14 aydr bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle nereye kadar ya nıe bukadar uzun bu iş yav mıllette ne şansı var bılmııorm kımsenın kedısıne kış demıorm bu ne ezıyet yaa valla tükendim içim çıktı
yav Allah askına soleyın yapmadıgım sey kalmadı 14 aydr bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle nereye kadar ya nıe bukadar uzun bu iş yav mıllette ne şansı var bılmııorm kımsenın kedısıne kış demıorm bu ne ezıyet yaa valla tükendim içim çıktı
Allah ın iradesını yargılamıorm ben Allaha isyan edıo olsam neden bukadar dua edeyıım ben kaderıme sansıma kızıorum yasadıklarıma kızıyorm Allah ın hikmetinden bir kez olsun ne şüpheye düştüm nede isyankar oldum ettiğim laflar asla Rabbıme deıl kalbımı zaten bılıor Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?