Kasım 2013

sizler daha yeni evli sayılırsınız benim 4senem bitti 2düşüğüm var üstelik Allah hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman nasip etsin zamanı var demek ki canım bu da bizim imtihanımız üzülme nolur :26:

edıyım ıcıne bendekı sansın zaten nerde guldukıı yuzune lanet okuyacam olmucak sımdı tobe tobe

Uzulme bosver hayirlisi demesi kolay. Ama gel de bide kendine laf anlat degil mi. Ama elimizden ne geliyor canim uzuldugun yanina kar. Adetin bitince yine umutla bekliyorsun yeni ayi. İnsallah bu ay olur napalim elden bisi gelmez.

üzülmeyinnnn bende dün adet oldum ama ilk defa üzülmedim çünkü benim bebeklerim olacak inanıyorum geç olsunda güç olmasın ben sabreder beklerim valla hiçte üzülmem :))))

kızlar bu arada ben haftaya aranızda olamayacağım ancak akşam 7 den sonra girebilirim :26:

kendımden nefret eder oldum vala billa bu ne arkadas mıllet ıstemez olur pat gıder aldırır bız bole yırtınıorz ne bu adaletmı yanı baslarım bole ısın ıcıne su saaten sonra ıster gel ıster gelme gıtmıorm doktora falanda esımle kopma noktasına geldık her ay heray yeter beee

ne desem bilemiyorum canım ya, az biraz sakinleş istersen önce

bacımm ne olurr üzülmee benim kide bıktı dr gidiyom diye sanki çok gidiyomdaa şükürr de yasın genc olabilirr ALLAHIM çok büyükk bak ben gec kaldım

cennetcim sinirden söylediğin laflar yüüznden ilerde pişman olacaksın.bunlar allaha isyandır sen benden daha iyi bilirsin bunları.allah ister verir ister alır buna ne sen ne de ben karışamayız.eşinle kopma noktasınada gelsen bunları söylemek bizim gibi kullara yakışmaz..bence git biraz kafanı dinle sen...

bacımm ne olurr üzülmee benim kide bıktı dr gidiyom diye sanki çok gidiyomdaa şükürr de yasın genc olabilirr ALLAHIM çok büyükk bak ben gec kaldım

yav Allah askına soleyın yapmadıgım sey kalmadı 14 aydr bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle nereye kadar ya nıe bukadar uzun bu iş yav mıllette ne şansı var bılmııorm kımsenın kedısıne kış demıorm bu ne ezıyet yaa valla tükendim içim çıktı

Allah ın iradesını yargılamıorm ben Allaha isyan edıo olsam neden bukadar dua edeyıım ben kaderıme sansıma kızıorum yasadıklarıma kızıyorm Allah ın hikmetinden bir kez olsun ne şüpheye düştüm nede isyankar oldum ettiğim laflar asla Rabbıme deıl kalbımı zaten bılıor Allah ım

bacımm estafurla de yinede şükür bak testleriniz temiz cıktı şükür yaşınnız genç şükür bide bu iyi yönden bak ya ALLAH korusun yumurtan olmasaydı eşinin spermleri olmasaydı bakk ne güzell esf cekk bacımm zamanı var üzülmee balımmmmm hersey güzel olcak balımm

eğer içini rahatlatacaksa ben bir şey söyleyeyim ben 5 seneden sonra olmuşum, kardeşimde benden 5 sene sonra oldu, umudunu yitirme canım , Rabbimin vermeye gönlü varsa verir , herkesin bir imtihanı var bu dünyada...

bence daha dikkatli olmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…