Kasım 2013

bence daha dikkatli olmalıyız.

suan o konusmayı yanında yapıyor olsam bu sekılde dusunmezdın emın ol yazarak ıfade etmek ıstedıklerım ıcımdekılerı asla tutamamz ben kac haftadır burdayım ve asla ıstersen her yerdekı yazılarımı oku kesınlıkle Allah aisyan şirk ne bılım abuk sabuk bırsey konusmadım benm ıcım cok rahat Allah bılıyor

cennete biraz zaman verelim, bi sakinleşsin, 14 ay beklemek kolay değil kızlar

cennet bebişim ben seni yargılamıyorum, haddimede değil zaten, az biraz sakinleş olur mu kuzum sonra sakin kafayla tekrar konuşuruz, dualarımdasın canım benim

ben doğduktan sonra kardeşim 10sene sonra olmuş istemelerine rağmen ne dr ne hocalar kalmış annemlerin gitmedikleri sonradan bakmışlar olmuyo salmışlar gitmişler ki annem hamile kalmış var demek ki herşeyin zamanı canım üzülme bak ben olmuşum ama kardeşim 10sene olmadı

Son düzenleme:

Allah razı olsun canm kac aydır yasadıkalrım gercekten psıkolojımı bozdu bız bırbımızı anlamazsak kım anlarkı zaten ben ısyankar bırı deılım bırkere daha soyleyım dusunmek ısteyen nasıl dusunurse dusunsun benm rabbıme guvenım sonsuzzzz tek kızgınlıgım kendıme beceremıyorm olmuo tükenıorm bıtıyorm kımse anlamıo kımseyle konusamıorm ymın ederm aglaya aglaya yazıorm bu yazdıklarımı tek derdım kendımle kımseyle bı alıp veremedıgım hıc bıseyı sorguladıgım yok

sende yanlıs anlama benı yazdıklarımı tekrar tekrar okudm bende senın gıbı dusunurdum ama dedıgım gıbı asla ole bı nıyetle yazılms seyler deıl

ben önemli değilim sinirle söylediğinide biliyorum tabiki allah içimizi biliyor ama ne bilim sen ben gbi dua ağızlı olanlar daha çok dikkatli olmalıyz ddm kızma :)

kızlar bırdaha gırmeyecegım buraya tek ıstegım basladıgımz duayı tmaamlayın okuduklarımda helalı hos olsun hoscakalın ...

haklısın üzülüyosun ama pişman olcan daha çok üzülcen şeyler söyleme benim isyanım Allaha değil kendime beceremiyorum diyosun olması senin elinde değilki Allah istemedikten sonra nasıl becerebilceksin

haklısın üzülüyosun ama pişman olcan daha çok üzülcen şeyler söyleme benim isyanım Allaha değil kendime beceremiyorum diyosun olması senin elinde değilki Allah istemedikten sonra nasıl becerebilceksin

beceremıyorum dedıgım sabırlı olmayı hep yanlıs anlasılmalar ben kımımkı bı sudan bır can yapayım demek ıstedıgım o degıl

kızlar bırdaha gırmeyecegım buraya tek ıstegım basladıgımz duayı tmaamlayın okuduklarımda helalı hos olsun hoscakalın ...

ne kadar çabuk pes ediyorsun sen??? Sadece çocuk istiyorsun öyle mi?? Ben evlendiğim gün adet oldum 90 gün bitmedi.kistim olduğunu öğrendim.martta ameliyat oldum aşılama oldum histeroskopi oldum.hala olmuyor param yok bu ay tüp bebk yaptırcam.oda tutarmı meçhul..sen bunların birini yaşadın mı??? Ve benden çok uğraşanlar var birini yaşadın mı ?? Sana hiç yakıştıramıyorum gerçekten..

beceremıyorum dedıgım sabırlı olmayı hep yanlıs anlasılmalar ben kımımkı bı sudan bır can yapayım demek ıstedıgım o degıl

kızgınlıkla yazdığın için belkide yanlış anlıyoruz bizde dediklerini kusura bakma Allahım inşallah bu üzüntüleri unutturucak bi bebek veriri hayırlısıyla

ben burda bırseylerı duzeltmeye calıstım sana yazdım ona yazdım herkes teker teker cıkıp gıdınce demekkı konusmak ıstemıyolar dedım pes etmek deıl kı bu ben pes etcek olsam bebegımı kaybettıgımde pes ederdm sadece benı yanls anlamaya programlanmıs gıbı herkes usutme geldı bende yazddıkklarımın yanls oldugunu ama asla dusuncemın o olmadıgını belırttım herkes bı anda gıttı pes ettıgım sadece kımsenın gercekten benı anlamaaya calısmadıgı kac zamandır konusuoruz burda tek bı sefer kımseye yanls bısı ne soledm ne yazdım kendıme kızgınlıgımı belırtınce konu nerelere cekıldı

kızgınlıkla yazdığın için belkide yanlış anlıyoruz bizde dediklerini kusura bakma Allahım inşallah bu üzüntüleri unutturucak bi bebek veriri hayırlısıyla

herkes haklı ben soledım tekrar tekrar okuuyunca yanls gorundugunu soledım hepımıze ıns verırde bu psıkolojıden kurtulurz

senın yasadıklarında agır seyler bısey demıorm senın yasadıklarına Allah ım tez zamanda saglıkla bebegını kcagını almayı nasıp etsın sana bende ıkı sefer umutla hamılelıgımı ılan ettım ıkısınıde avuclarımın ıcınde kaybettım bebeklerımı bunlar kolay seyler mı sence avuclarımın ıcınde bebegımın kanlarını optüm kımse kımsenın ne yasadıgını anlayamaz

cennet eski sayfalara bakarsan eğer.sabah girdim ve adet olduğumu yazdım sosyal sorumsuz dışında hiçbir kimse teselli bile etmedi.ben zaten böyle internet arkadaşlıklarına inanmıyorum.ama kimsenin bu konu başlığı altında desteğinide görmedim.ben yazdıktan sonra millet geldi muhabbet haha hihi yaptı müjdeli haber olunca sevinmek isteyen arkadaşlarım bana tek kelime yazmadılar.bende seni kırdıysam özür dilerim.bende buraya yazmıycam bidaha.kolay gelsn...

Kızlar sakin olun sabırlı olun birbirinizi üzmeyin. Cennetcan senin yazdıkların anlık sinirlisin üzgünsün içinden geldiği gibi yazmışsın ama yaşına veriyom ben bak ben 30 yaşımı bitiriyom 1 ay sonra 31 imde anne olacağım bile meçhul ama ne yapayım bu şekilde davranırsam kendimide iş hayatımı evliliğimide çıkmaza sokarım eşimide üzerim oyüzden sende mantıklı ol biraz ve eşine sarıl bu üzüntünü ona yansıtma onuda kendinden uzaklaştırısın daha çok gençsin yeni evlisin olur bu kadar dert etme evliliğini yaşa tadını çıkar canım benim

bnde hep ole yapmya calışıorum ama işte nafile ben soledıklerımın yanlış gorunudugunu soledım tek skntım sabrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…