eğer içini rahatlatacaksa ben bir şey söyleyeyim ben 5 seneden sonra olmuşum, kardeşimde benden 5 sene sonra oldu, umudunu yitirme canım , Rabbimin vermeye gönlü varsa verir , herkesin bir imtihanı var bu dünyada...
bence daha dikkatli olmalıyız.
sabırsız oldugum ıcın sabrımla imtihan edılıyorumm
cennete biraz zaman verelim, bi sakinleşsin, 14 ay beklemek kolay değil kızlar
cennet bebişim ben seni yargılamıyorum, haddimede değil zaten, az biraz sakinleş olur mu kuzum sonra sakin kafayla tekrar konuşuruz, dualarımdasın canım benim
bence daha dikkatli olmalıyız.
sende yanlıs anlama benı yazdıklarımı tekrar tekrar okudm bende senın gıbı dusunurdum ama dedıgım gıbı asla ole bı nıyetle yazılms seyler deıl
Allah razı olsun canm kac aydır yasadıkalrım gercekten psıkolojımı bozdu bız bırbımızı anlamazsak kım anlarkı zaten ben ısyankar bırı deılım bırkere daha soyleyım dusunmek ısteyen nasıl dusunurse dusunsun benm rabbıme guvenım sonsuzzzz tek kızgınlıgım kendıme beceremıyorm olmuo tükenıorm bıtıyorm kımse anlamıo kımseyle konusamıorm ymın ederm aglaya aglaya yazıorm bu yazdıklarımı tek derdım kendımle kımseyle bı alıp veremedıgım hıc bıseyı sorguladıgım yok
haklısın üzülüyosun ama pişman olcan daha çok üzülcen şeyler söyleme benim isyanım Allaha değil kendime beceremiyorum diyosun olması senin elinde değilki Allah istemedikten sonra nasıl becerebilceksin
kızlar bırdaha gırmeyecegım buraya tek ıstegım basladıgımz duayı tmaamlayın okuduklarımda helalı hos olsun hoscakalın ...
beceremıyorum dedıgım sabırlı olmayı hep yanlıs anlasılmalar ben kımımkı bı sudan bır can yapayım demek ıstedıgım o degıl
ne kadar çabuk pes ediyorsun sen??? Sadece çocuk istiyorsun öyle mi?? Ben evlendiğim gün adet oldum 90 gün bitmedi.kistim olduğunu öğrendim.martta ameliyat oldum aşılama oldum histeroskopi oldum.hala olmuyor param yok bu ay tüp bebk yaptırcam.oda tutarmı meçhul..sen bunların birini yaşadın mı??? Ve benden çok uğraşanlar var birini yaşadın mı ?? Sana hiç yakıştıramıyorum gerçekten..
kızgınlıkla yazdığın için belkide yanlış anlıyoruz bizde dediklerini kusura bakma Allahım inşallah bu üzüntüleri unutturucak bi bebek veriri hayırlısıyla
ne kadar çabuk pes ediyorsun sen??? Sadece çocuk istiyorsun öyle mi?? Ben evlendiğim gün adet oldum 90 gün bitmedi.kistim olduğunu öğrendim.martta ameliyat oldum aşılama oldum histeroskopi oldum.hala olmuyor param yok bu ay tüp bebk yaptırcam.oda tutarmı meçhul..sen bunların birini yaşadın mı??? Ve benden çok uğraşanlar var birini yaşadın mı ?? Sana hiç yakıştıramıyorum gerçekten..
ben burda bırseylerı duzeltmeye calıstım sana yazdım ona yazdım herkes teker teker cıkıp gıdınce demekkı konusmak ıstemıyolar dedım pes etmek deıl kı bu ben pes etcek olsam bebegımı kaybettıgımde pes ederdm sadece benı yanls anlamaya programlanmıs gıbı herkes usutme geldı bende yazddıkklarımın yanls oldugunu ama asla dusuncemın o olmadıgını belırttım herkes bı anda gıttı pes ettıgım sadece kımsenın gercekten benı anlamaaya calısmadıgı kac zamandır konusuoruz burda tek bı sefer kımseye yanls bısı ne soledm ne yazdım kendıme kızgınlıgımı belırtınce konu nerelere cekıldı
Kızlar sakin olun sabırlı olun birbirinizi üzmeyin. Cennetcan senin yazdıkların anlık sinirlisin üzgünsün içinden geldiği gibi yazmışsın ama yaşına veriyom ben bak ben 30 yaşımı bitiriyom 1 ay sonra 31 imde anne olacağım bile meçhul ama ne yapayım bu şekilde davranırsam kendimide iş hayatımı evliliğimide çıkmaza sokarım eşimide üzerim oyüzden sende mantıklı ol biraz ve eşine sarıl bu üzüntünü ona yansıtma onuda kendinden uzaklaştırısın daha çok gençsin yeni evlisin olur bu kadar dert etme evliliğini yaşa tadını çıkar canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?