Kasım 2013

ben kırılmadım sna bende senı kırdıysam özür dılerm kusura bakma ayrıyetten yazdıgınıda gercekten gormedım

şiiittttt kıslarrr noluyozz ben biyere gitmedimm elk gitti dedim tam da zamanın da gitti seni hep andık duada ettik cennet gecmişi okursan görürsünde duamızdaydın hep hatibulut bacımm senin yazı adet oldugunu görmedim sabah dua telaşım vardı özür dilerim kısslar lütfenn az sakinn yaşınız olur inş sıkmayın canınzı siz böyle yapıyonuz ben napıyım peki neyim var onu dahi bilmiyom esimdemi sorun bende bilmiyom şükür ki testleriniz iyi kötü çıkmamış yaşınızda genç herkezin derdi kendinee yapmayın ALLAH aşkınaa gelin yine birlik olalım sevinçimizi üzüntümüzü paylaşalım beraber gülüp beraber aglıyalım ben burda bi sorun derdi olanı okuyunca sanki dilim tutuluyo sizleri seviyorum ballarımm hepimizn ortak istegi eli ayagı düzgün hayırlı evlat biz dertlerimzi bildiklerimizi paylşmazsak kimle paylaşacaz ki kocamızlamı nerdeee bizleri anlamıyolarki annemizlemi utanıyoz sıkılıyoz biz bu gecemi mik mik yapcaz yoksa yarın mı diyemiyoz ki babamızlamı akıntım var bu gün yum yum günümü yokk hayırr bacılarımm bizi ancak biz anlarızz toplanın yine dertleşelim paylaşalımm lütfennn GİTMEYİNNNNNNNNNN k.bakmayın uzun oldu biraz

anam anam anammm ne olmuş böyle kız, işten izin alıp çıktım o arada yazamadım size, daha şimdi gördüm yazdıklarınızı ve çok kızdım, aşk olsun beraber birşeylere başladık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve siz hemen gidiyorsunuz olmadı şimdi bu beni çok kırdınız, ben burdaki herkesi kardeşim gibi görüyorum ama demek ki siz beni hiç öyle görmemişsiniz

Ateşe geeeeel

balım cicegim böcegimm cennetin canı sıkkındı olur böyle hangimiz adeti mizi görünce üzülüp delirmiyoz ki deger bacımıza gelince oda adet oluyomuş adetin stresti olurr birbirimizi idare edelim hepimiz kader kardeşiyizz düzelir ve düzelcekte inş daha dua etcezzzzzzzzz delirtmeyinn kıslarrrrrr

inşallah düzelir yoksa çok üzüleceğim, hatice ve cennet hadi sizde gelin bizi çok bekletmeyin ama

Selam kızlar beni de ekleyin listeye
27 yaşımda, 16 aydır deniyorum maalesef..
Bat yakında belli olur sanırım çünkü 12 gündür gecikmem var bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim :2::2:

Selam kızlar beni de ekleyin listeye
27 yaşımda, 16 aydır deniyorum maalesef..
Bat yakında belli olur sanırım çünkü 12 gündür gecikmem var bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim :2::2:

hg balım böregim çöregimm kıss gelmesin kırmızılar suss agzını hayr ac bakimmmm

arkadaşlar benide listenize ekleyin bat 3 kasımm kırmızılar gelmesinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…