cennet eski sayfalara bakarsan eğer.sabah girdim ve adet olduğumu yazdım sosyal sorumsuz dışında hiçbir kimse teselli bile etmedi.ben zaten böyle internet arkadaşlıklarına inanmıyorum.ama kimsenin bu konu başlığı altında desteğinide görmedim.ben yazdıktan sonra millet geldi muhabbet haha hihi yaptı müjdeli haber olunca sevinmek isteyen arkadaşlarım bana tek kelime yazmadılar.bende seni kırdıysam özür dilerim.bende buraya yazmıycam bidaha.kolay gelsn...
ben burda bırseylerı duzeltmeye calıstım sana yazdım ona yazdım herkes teker teker cıkıp gıdınce demekkı konusmak ıstemıyolar dedım pes etmek deıl kı bu ben pes etcek olsam bebegımı kaybettıgımde pes ederdm sadece benı yanls anlamaya programlanmıs gıbı herkes usutme geldı bende yazddıkklarımın yanls oldugunu ama asla dusuncemın o olmadıgını belırttım herkes bı anda gıttı pes ettıgım sadece kımsenın gercekten benı anlamaaya calısmadıgı kac zamandır konusuoruz burda tek bı sefer kımseye yanls bısı ne soledm ne yazdım kendıme kızgınlıgımı belırtınce konu nerelere cekıldı
cennet eski sayfalara bakarsan eğer.sabah girdim ve adet olduğumu yazdım sosyal sorumsuz dışında hiçbir kimse teselli bile etmedi.ben zaten böyle internet arkadaşlıklarına inanmıyorum.ama kimsenin bu konu başlığı altında desteğinide görmedim.ben yazdıktan sonra millet geldi muhabbet haha hihi yaptı müjdeli haber olunca sevinmek isteyen arkadaşlarım bana tek kelime yazmadılar.bende seni kırdıysam özür dilerim.bende buraya yazmıycam bidaha.kolay gelsn...
anam anam anammm ne olmuş böyle kız, işten izin alıp çıktım o arada yazamadım size, daha şimdi gördüm yazdıklarınızıve çok kızdım, aşk olsun beraber birşeylere başladık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve siz hemen gidiyorsunuz olmadı şimdi bu beni çok kırdınız, ben burdaki herkesi kardeşim gibi görüyorum ama demek ki siz beni hiç öyle görmemişsiniz
anam anam anammm ne olmuş böyle kız, işten izin alıp çıktım o arada yazamadım size, daha şimdi gördüm yazdıklarınızıve çok kızdım, aşk olsun beraber birşeylere başladık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve siz hemen gidiyorsunuz olmadı şimdi bu beni çok kırdınız, ben burdaki herkesi kardeşim gibi görüyorum ama demek ki siz beni hiç öyle görmemişsiniz
Ateşe geeeeel
kıss bacımm bu alttaki ni nasıl yapıyorsun kiii bizede ögretirmisinn
banada ögretinn bnde yapayımm bu ateş ölçme yi listesi nasıl oluyoo
kıss bacımm bu alttaki ni nasıl yapıyorsun kiii bizede ögretirmisinn
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-9292.html#post32483194
Bu topiğe gel ve ilk sayfayı harfiyen uygula
balım cicegim böcegimm cennetin canı sıkkındı olur böyle hangimiz adeti mizi görünce üzülüp delirmiyoz kideger bacımıza gelince oda adet oluyomuş adetin stresti olurr birbirimizi idare edelim hepimiz kader kardeşiyizz düzelir ve düzelcekte inş daha dua etcezzzzzzzzz delirtmeyinn kıslarrrrrr
neyi nasıl yapıyoruz anlamadım canım
Selam kızlar beni de ekleyin listeye
27 yaşımda, 16 aydır deniyorum maalesef..
Bat yakında belli olur sanırım çünkü 12 gündür gecikmem var bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim :2::2:
hg balım böregim çöregimmkıss gelmesin kırmızılar suss agzını hayr ac bakimmmm
hg aramıza beaarkadaşlar benide listenize ekleyin bat 3 kasımm kırmızılar gelmesinnnnnn
Hoşbuldum sağol canım
Valla umut olsaydı hayra açardim ama maalesef kan testi negatif bebek yok gelsin de yeni umutlara yelken acsam
hg aramıza beagelmesin biz sevmiyoz kırmızılarrrıı
adet olana kadar umudunu kesmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?