- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bacım milett uçuyo biz yerimzde sayıyozz vlla bak ateş ölçmede derece yapıyolar yapmak istedim beceremedim benim oglan ii anlıyuoo onu cagırdım yapıyodu ilşki falan deyin ce cıkarttım yani yapamadımmm
Selam kızlar beni de ekleyin listeye
27 yaşımda, 16 aydır deniyorum maalesef..
Bat yakında belli olur sanırım çünkü 12 gündür gecikmem var bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim :2::2:
arkadaşlar benide listenize ekleyin bat 3 kasımm kırmızılar gelmesinnnnnn
kızzzzzzzzzzzzzzzz seni bekliyorum buradaaaaaaaaaaa
Canom benim KAD 5 oldu onu da düzeltir mısın.
Kuzum bide geçmişi okuyamadım dua mı okuyorsunuz regl bitince bende okuyayim
kalan duaları okudunuzmu
Herkese iyi akşamlar diliyorum.. baya bi sayfalar ilerlemiş ve cennet ile Hatice nin konuşmaları üzdü.. sizleri tanımıyorum ama hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz ve aynı hayallerin peşinden koşuyoruz..
Yapmayın kızlar.. Sakin olun ve kendinizi dinleyin bir müddet.. kimseyi yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece sinirle söylenmiş sözler biraz anlayış gerekli..
Burası kızlar sizsiz olmaz yani..
Bende mesela dua için okuyabilirim ama bana biraz açıklamanız gerekecek dedim kimse beni kaale almamış.. biraz gücenmedim değil ama büyütmedim de.. biz burda pozitif bakarak günlerimizi sayacağız lütfen herkes yeniden bir araya gelsin..
Ben gündüzleri giremiyorum işlerimin yoğunluğundan ama akşamları mutlaka okumaya gayret ediyorum..
bu arada akşam haberlerini izlediniz mi bilmem ama erkeklerde baba olabilir başlığı altında havuç yemelerini söylediler :)))) doktor mu neyse o hanıma başka ne yiyeceklerini sıralarken kırmızı lahana, pancar dedi ( aklıma gelenler bunlar) spermlere iyi geliyormuş :) sosis, salam sucuktan da uzak dursunlar dedi..
Tabi hemen bizim adamın ilk yorumu : yarın havuç alalım :))
kalan duaları okudunuzmu
aynen öle canım.. bi arkadaş tam olarak dile getiremem belki ama anne ve babalarımızla yok bugün ilişki olacak yok kırmızılar geldi gibi şeyleri kaçımız konuşuyor der gibi çok bişiler yazmış..
Biz ortak dili konuştuğumuz için birbirimizi çok iyi anlarız..
:))) dam üstünde un eler var birde :)) tabi konuyla alakası yok :)
Kasım ayıda geldi çattı.. benim kasıklarıma ara ara ağrı giriyor halaa ne bu çok merak ediyorum.
Bende aramak istemiyorum ama bi türlü elimde olmuyor.. hep bi acaba mı var içimde.. ben sizler gibi tecrübeli değilim.. daha 3. ayımız ama aklımdan hiç çıkmıyor(
amiinnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTakmaya takmıyorum.. Hayırlısı diyorum çünkü ama yolda sokakta bi hamile görünce bebiş görünced de imreniyorum işte
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin herkese inşallah.. ( Amiiiinnnn)
kız bende yapıyorum, daha yeni başladım gerçi, sanada yaparız merak etme
ekledim canım, hoş geldin bu arada doktora gittin mi neden adet olamadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?