Kasım 2013

bacım milett uçuyo biz yerimzde sayıyozz vlla bak ateş ölçmede derece yapıyolar yapmak istedim beceremedim benim oglan ii anlıyuoo onu cagırdım yapıyodu ilşki falan deyin ce cıkarttım yani yapamadımmm

kız bende yapıyorum, daha yeni başladım gerçi, sanada yaparız merak etme

Selam kızlar beni de ekleyin listeye
27 yaşımda, 16 aydır deniyorum maalesef..

Bat yakında belli olur sanırım çünkü 12 gündür gecikmem var bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim :2::2:

ekledim canım, hoş geldin bu arada doktora gittin mi neden adet olamadın?

arkadaşlar benide listenize ekleyin bat 3 kasımm kırmızılar gelmesinnnnnn

ekledim canım, hoşgeldin

Herkese iyi akşamlar diliyorum.. baya bi sayfalar ilerlemiş ve cennet ile Hatice nin konuşmaları üzdü.. sizleri tanımıyorum ama hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz ve aynı hayallerin peşinden koşuyoruz..

Yapmayın kızlar.. Sakin olun ve kendinizi dinleyin bir müddet.. kimseyi yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece sinirle söylenmiş sözler biraz anlayış gerekli..

Burası kızlar sizsiz olmaz yani..
Bende mesela dua için okuyabilirim ama bana biraz açıklamanız gerekecek dedim kimse beni kaale almamış.. biraz gücenmedim değil ama büyütmedim de.. biz burda pozitif bakarak günlerimizi sayacağız lütfen herkes yeniden bir araya gelsin..

Ben gündüzleri giremiyorum işlerimin yoğunluğundan ama akşamları mutlaka okumaya gayret ediyorum..

bu arada akşam haberlerini izlediniz mi bilmem ama erkeklerde baba olabilir başlığı altında havuç yemelerini söylediler :)))) doktor mu neyse o hanıma başka ne yiyeceklerini sıralarken kırmızı lahana, pancar dedi ( aklıma gelenler bunlar) spermlere iyi geliyormuş :) sosis, salam sucuktan da uzak dursunlar dedi..

Tabi hemen bizim adamın ilk yorumu : yarın havuç alalım :))

kalan duaları okudunuzmu

bacımm bazen yoğunluk oluyor kimin ne yazdığını göremeyebilirim yoksa cevap yazardım, herkesin bir derdi olduğu için buradayız, burda konuştuklarımızı nerede konuşabiliyoruz, birbirimize destek olup yolumuza devam edeceğiz inşallah

aynen öle canım.. bi arkadaş tam olarak dile getiremem belki ama anne ve babalarımızla yok bugün ilişki olacak yok kırmızılar geldi gibi şeyleri kaçımız konuşuyor der gibi çok bişiler yazmış..

Biz ortak dili konuştuğumuz için birbirimizi çok iyi anlarız..

damdan düşenin halinden damdan düşen anlar kuzum, biz damdan düşenler burdayız zaten

:))) dam üstünde un eler var birde :)) tabi konuyla alakası yok :)

Kasım ayıda geldi çattı.. benim kasıklarıma ara ara ağrı giriyor halaa ne bu çok merak ediyorum.

:))) dam üstünde un eler var birde :)) tabi konuyla alakası yok :)

Kasım ayıda geldi çattı.. benim kasıklarıma ara ara ağrı giriyor halaa ne bu çok merak ediyorum.

ya benim hep var biliyor musun, belirti aramak istemiyorum sonra üzülyorum yaaa

Bende aramak istemiyorum ama bi türlü elimde olmuyor.. hep bi acaba mı var içimde.. ben sizler gibi tecrübeli değilim.. daha 3. ayımız ama aklımdan hiç çıkmıyor (

Bende aramak istemiyorum ama bi türlü elimde olmuyor.. hep bi acaba mı var içimde.. ben sizler gibi tecrübeli değilim.. daha 3. ayımız ama aklımdan hiç çıkmıyor (

kızzzz benimde aklımdan çıkmıyor ama üzülmemekte istediğim için çok takılmıyorum yani

Takmaya takmıyorum.. Hayırlısı diyorum çünkü ama yolda sokakta bi hamile görünce bebiş görünced de imreniyorum işte

Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin herkese inşallah.. ( Amiiiinnnn)

amiinnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız bende yapıyorum, daha yeni başladım gerçi, sanada yaparız merak etme

ekledim canım, hoş geldin bu arada doktora gittin mi neden adet olamadın?

Gittim ne kist var ne bebek. Ben Eylülün başında histereskopi ile rahim içindeki poliplerimi aldırmıştım
Ondan olabilir dedi doktor. Bir süre bekleyip adet olmazsam söktürücü verecek bakalım inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…