• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

öyle söyleme canım senin de şansın yüksek...hap kullanan çoğu kişide oluyor, senin muhtemelen o yüzden :) ben çok karışık duygular içerisindeyim :))

evet canım yaa doktorda öle sölemişti hap kullandın uzun süre 1 yılı bulur yani 6 aydan önce olmaz demişti ...
nasıl karışık ne gibi duygular canım söle paylaş içinde kalmasın :9: kız yoksa bu defa dolu geçti diye hergün çokmu olumlu bakıyosun içinden öle olacakmış gibi geçiyosa olur valla zaten istemekle güzel hayal etmekle oluyomuş. karamsar bakarsan olmuyomuş.:39:

evet canım yaa doktorda öle sölemişti hap kullandın uzun süre 1 yılı bulur yani 6 aydan önce olmaz demişti ...
nasıl karışık ne gibi duygular canım söle paylaş içinde kalmasın :9: kız yoksa bu defa dolu geçti diye hergün çokmu olumlu bakıyosun içinden öle olacakmış gibi geçiyosa olur valla zaten istemekle güzel hayal etmekle oluyomuş. karamsar bakarsan olmuyomuş.:39:

cnm oyle dusunme lutfen..karamsar olmak yok.. bu is nasip isi. bak annemin bi komsusu hapla korunuyormus.hapi sadece 1 gun icmeye unutmus ve o ay hamile kalmis. olacagi varmis iste.. Rabbim nasip edince her sekilde oluyor.:34:

evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canm :1: kendimi bir anlayabilsem anlatacağım da :1: bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olduğu gibi oluyor işte :))) :77: Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım

sagolun kizlarr:1: sizde bat gunune kadar birakmayin sakin:1:

:93: inşallah canım :93:

Son düzenleme:
evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canm :1: kendimi bir anlayabilsem anlatacağım da :1: bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olağan şeyler oluyor :77: Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım

Ben herşeye ağlar oldum neolacak benim bu halim :43:

evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canm :1: kendimi bir anlayabilsem anlatacağım da :1: bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olduğu gibi oluyor işte :))) :77: Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım

halsizlikte varsa yum gunudur . bu gunler senin icin altin degerinde. aman bos gecme:1:

kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş

kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş

Eşin ne işle meşgul evet onlara ilgi gösterelim :54:

evet cnm haklisin. en ideali 2 gunde bir zaten cnm.

esim ozel bi sirkette yonetici cnm. bu ay hep mesai kalacak:43:

yok canım 3ay korundum sonra 6geçtikten sonra hamile kaldım

anladım canım sağol

Sosyalcim beni güncellermisin yaşımda değişti batımda :) 29 yaşındayım bat 6 aralık

ekledim kuzum

Güzel bir buluşma canım malatya olmasaydı gelirdik :))

Bizde burda buluşma ayarlarız bebişkom yeterki göbişler dolsunnnnn :32:

istanbulda olanlar bence buluşsunlar

Back
X