• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

orada bi sed gordum sanki:9::9:

Bir sees duyduum , göremiyorum Ayşenur sen misin :130: :))

günaydın kızlar :3:

moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum :17:

:9::9::9::9::9: çatlaklarrrrr günaydııııııııııııııınnnn
günaydın sabo anlıyorum seni bende geçende yazmıştım aynı sorunu geçici üzülme bikaç gün o modda dolaşırsın sora yoluna bakarsın işyerinden ya o kötü işte her an yanında muhabbeti yapılcak filan bizimde olacak inşallah

bnde 7 bucukta kalktim yine:1: esimle kalkiyorum,sonra bidaha uyuyamiyorum:10: bende is hayatini ozledimm:6:

kız vallah sana imreniyorum büyük başarı yani, ben eşimi yolluyorum 06:45 suları :9: hooop yatağa saati 07:30 a kurup ama onda bile mızıkçılık yapıp takılıyorum 10 dakka daha yatakla vedalaşamıyorum :9:
çok güzel bu alışkanlığın yaaa fazla uyumak iyi değil.

hemende yakalıyonuz haaa şöle 2 dk bakıp kaçsam hemen görürler anaaaam :17:

:9::9::9::9::9: çatlaklarrrrr günaydııııııııııııııınnnn
günaydın sabo anlıyorum seni bende geçende yazmıştım aynı sorunu geçici üzülme bikaç gün o modda dolaşırsın sora yoluna bakarsın işyerinden ya o kötü işte her an yanında muhabbeti yapılcak filan bizimde olacak inşallah

fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin:10:

kız vallah sana imreniyorum büyük başarı yani, ben eşimi yolluyorum 06:45 suları :9: hooop yatağa saati 07:30 a kurup ama onda bile mızıkçılık yapıp takılıyorum 10 dakka daha yatakla vedalaşamıyorum :9:
çok güzel bu alışkanlığın yaaa fazla uyumak iyi değil.

hemende yakalıyonuz haaa şöle 2 dk bakıp kaçsam hemen görürler anaaaam :17:

radarlar acik gozumuzden birsey kacmazz:1:
ya uni deyken boyle degildim. evlendikten sonra bu hale geldim. annemde boyledir. birazda ondan geliyor sanirim:10:

günaydın kızlar :3:

moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum :17:

Günaydın bitanem , senin de gelecek civcivin, güzel şeyler düşün... Hayırsız olan her şeyi uzak tutsun Rabbim işin, eşin, paranın , evladın... tabii bunları hepimiz biliyoruz ama önemli olan böyle olumsuzluklar anında düşünmek :109: canım hepimiz için bir zamanı var ve o zamana yaklaştığımızı hiç unutmayalım :))

Günaydın bitanem , senin de gelecek civcivin, güzel şeyler düşün... Hayırsız olan her şeyi uzak tutsun Rabbim işin, eşin, paranın , evladın... tabii bunları hepimiz biliyoruz ama önemli olan böyle olumsuzluklar anında düşünmek :109: canım hepimiz için bir zamanı var ve o zamana yaklaştığımızı hiç unutmayalım :))

evet sedd iste budurr:51: sed e bi alkis lutfenn:46:

geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim :14:

fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin:10:

kızzz suyumu hazırlıyodum anca geldimmm :1:
surelab aldım ben 20 li 2 de gebelik lab. var içinde
21,60 tl olandan bugün ver sipariş yarın gelir benim dün eve gidince bi karnı mağrıdı vede o şeffaf şeyyy
dedim tamam oluyo heralde ama test yaptım silik bile değildi.

geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim :14:

üzülme kuzu herşey biz insanlar için, iyi düşün iyi olsun bacı :34:

günaydın kızlar herkes bomba gibi yine:52:

sanada günaydın canımm :52:

Back
X