evet uyandimm
nasilsin sekerr
![]()
iyiyim canım çok uykum vaar , senin yerinde olsam şimdi uyurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet uyandimm
nasilsin sekerr
![]()
iyiyim canım çok uykum vaar , senin yerinde olsam şimdi uyurdum![]()
orada bi sed gordum sanki![]()
Bir sees duyduum , göremiyorum Ayşenur sen misin :130: :))
günaydın kızlar
moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum![]()
bnde 7 bucukta kalktim yineesimle kalkiyorum,sonra bidaha uyuyamiyorum
bende is hayatini ozledimm
![]()
çatlaklarrrrr günaydııııııııııııııınnnn
günaydın sabo anlıyorum seni bende geçende yazmıştım aynı sorunu geçici üzülme bikaç gün o modda dolaşırsın sora yoluna bakarsın işyerinden ya o kötü işte her an yanında muhabbeti yapılcak filan bizimde olacak inşallah
kız vallah sana imreniyorum büyük başarı yani, ben eşimi yolluyorum 06:45 sularıhooop yatağa saati 07:30 a kurup ama onda bile mızıkçılık yapıp takılıyorum 10 dakka daha yatakla vedalaşamıyorum
çok güzel bu alışkanlığın yaaa fazla uyumak iyi değil.
hemende yakalıyonuz haaa şöle 2 dk bakıp kaçsam hemen görürler anaaaam![]()
günaydın kızlar
moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum![]()
Günaydın bitanem , senin de gelecek civcivin, güzel şeyler düşün... Hayırsız olan her şeyi uzak tutsun Rabbim işin, eşin, paranın , evladın... tabii bunları hepimiz biliyoruz ama önemli olan böyle olumsuzluklar anında düşünmek :109: canım hepimiz için bir zamanı var ve o zamana yaklaştığımızı hiç unutmayalım :))
gunaydinn tatlimmnasilsinn
![]()
Şştt sana da Günaydın bebek![]()
fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin![]()
nasılsınız bakalımm, gece benden sonra kaynatmışsınız yine![]()
geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim![]()
günaydın kızlar herkes bomba gibi yine![]()
evet canım iyi kaynattık çay da içtik :)) sen nasılsın