• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

spermlerin hareketini kolaylastiriyormus ve sperm dostuymus:1: ama biraz pahali iste:20:

olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki:5:

olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki:5:

heyyy ağlamak yok ağlamak yokkk, pozitif düşün kötüleri çağırma şimdi hayatına :52:

ooo ozaman hayatta gidemez azıcık bişey yiyince bile mayışıyo kız ilk başta göbeği taktı gitti şimdide kas olayına takmış benden önce sporcuydu zaten benle mahvoldu adam :9: ama vücut altyapısı var diye hemen toparladı geri :9:

çok güvenli site ayşom o site için rahat olsun. yarın gelir kesin.
bugün onu fındıklarla fıstıklarla besliyecemmm :9:
jeli boşver cano bu aylıkta bunlar yeter artık :9:

kızzz sosyal herkes öle diyo bana haa oğlun olcak senin diyolar işin güzel yanı bende heppp oğlan istiyommmm:32:
çok tosun olmasın kıııız :30:

tamam cnm yardimlarin icin cok sagol:16: ben ilk defa gitti gittiyordan birsey aldim o yuzden acemiyim biraz. birde netten kredi kartinla alisveris yapincada insan korkuyor yine:1: neyse yarin testlerim gelir insallah.:21:

bu arada kocani yollama oyle seylere tatlim, en azindan yum haftasinda gitmesin. enerjisini baska seylere yogunlastirmasin:1: o gunler bidaha gelmioo:20:

sed cim nette dolasirken jel falan buldum ama cok pahali geldi. gerci funda 40 liraya bulmus ama napsak bilemedim. bu ay ne var ne yok deniyoruzz:1:

canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)

sizin maçlar başladı tabii :)) :65: :65: :65: :65: :65: kazanana kupa hediye edezeyim :60:

canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)

sizin maçlar başladı tabii :)) :65: :65: :65: :65: :65: kazanana kupa hediye edezeyim :60:

bak yaaa nasılda gülüyoooo hain
bu arada benim yum. günüm hesaba göre 17 si pazarrrrr hani burcumun yorumundada çıktıydıııı dünde ne alakaysa 15 i cuma diyorum :9:

aaa uzulmek yok ama seker:29: istersen bi dene cnm. forumlarda baya baktimda. kullanan cok var. faydasini gorende olmus. sende bi arastir istersen:

Son düzenleme:
ooo ozaman hayatta gidemez azıcık bişey yiyince bile mayışıyo kız ilk başta göbeği taktı gitti şimdide kas olayına takmış benden önce sporcuydu zaten benle mahvoldu adam :9: ama vücut altyapısı var diye hemen toparladı geri :9:

kızzz sosyal herkes öle diyo bana haa oğlun olcak senin diyolar işin güzel yanı bende heppp oğlan istiyommmm:32:

peki fundam sagolasin sen isik oldun bana senin sayende aldim cok tesekkur ederim.:54:
ya esinin spor yapmasi cok guzel ama bu ara pek spor yapmasina gerek yokki:9: seninle yeterince spor yapar zaten:1::21:

hadi kizlarrr kupalar icin savasmaliyizzz:10: er yada gec zafer bizim olacakk:10: ilk hedefimiz yum yum gunleri:1::1:

bu arada fundoss benimde icime oglan dogduu,hadi hayirlisii:21:

ben bugün artık ağlamaklı bi modda gezerim biriyle kavga etmeden kapatsam bari günü

eşimde vardiyaya geçti gecede o da yok yanımda ailem zaten memlekette kendimi çok yalnız hissediyorum hepten bebişim olsaydı bana yoldaş olurdu:14:

Son düzenleme:
bak yaaa nasılda gülüyoooo hain
bu arada benim yum. günüm hesaba göre 17 si pazarrrrr hani burcumun yorumundada çıktıydıııı dünde ne alakaysa 15 i cuma diyorum :9:

:66: hadi hadi bekliyoruz oğluşunu, :1: oyy yerim seni :70:
canım senin 11. gün bugün, ben 8. günden gün aşırı devam ettim bugüne kadar...Yeni mi başlayacaksın ?

ben bugün artık ağlamaklı bi modda gezerim biriyle kavga etmeden kapatsam bari günü

eşimde vardiyaya geçti gecede o da yok yanımda ailem zaten memlekette kendimi çok yalnız hissediyorum hepten bebişim olsaydı bana yoldaş olurdu:14:

ama bak boyle kotuyu cagirirsan olmaz. bebegin gelecegi varsada gelmez. gulmeye caliss tatlimm:16: gune guzel bak sen. bu arada ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

Kızz, sabooroy şştt :99: yalnız değilsin, hadi git çabuk elini yüzünü yıka kendine gel, at o duygusallığı üzerinden...Kızıım bak giit ! Akşam da konuşuruz bol bol tatlım hadi güzel şeyler düşün :)) Çook güzel bir bebişin olacak Allahın izniyle

tostoson olsun kız yeriz o zaman onu çok çok ısırırız

ye sen beni neden dinlemiyorsun ama :20:

Kızz, sabooroy şştt :99: yalnız değilsin, hadi git çabuk elini yüzünü yıka kendine gel, at o duygusallığı üzerinden...Kızıım bak giit ! Akşam da konuşuruz bol bol tatlım hadi güzel şeyler düşün :)) Çook güzel bir bebişin olacak Allahın izniyle

tamam sed kizma sakin ol:18: artik sabooroy da bizim gibi umutlu bakacakk,guzel dusunecek:16: dimi saboroycumm:29:

:66: hadi hadi bekliyoruz oğluşunu, :1: oyy yerim seni :70:
canım senin 11. gün bugün, ben 8. günden gün aşırı devam ettim bugüne kadar...Yeni mi başlayacaksın ?

Yehuuuuuuu :32:

Yok kız aaa kaçırmışsın dün dedim ya cuma ve pazar faaldik :60:
bugünde olursa perş. cuma ctesi pazar full diyorum tabi bu benim fikrim hayata geçirmek biraz zor :9:

ama bak boyle kotuyu cagirirsan olmaz. bebegin gelecegi varsada gelmez. gulmeye caliss tatlimm:16: gune guzel bak sen. bu arada ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

2-2.5sene oldu canım bu süreçte 2 düşüğüm var ama hamile kalsamda o 9ay nasıl geçicek korkuyla bilmiyorum :18:

hamile kalamamak mı yoksa kalıp böyle kaybetmek mi zor bilemedim :43:

sabo vallah tam zopalıksın haaa sen böle karamsar oldun sürece hiçbişey yolunda gitmez
ben hergün şükrediyorum eşim ailem için ve sizz güzel dostlar içinnnn:9:
çal oyna bak keyfine bizimde canımızı sıkmaaa takılllll :20:

pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen bebeğim olmucak diye çok korkuyorum Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısıyla hayırlısıyla verir inş

Back
X