Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Benim iki arkadasimin sevgiliside serinyolda yapti ankaraya dustu ikiside canim :)

merhaba canım, Rabbim hayırlısıyla gidip sağ salim bitirmeyi nasip etsin inşallah, kuzenimin eşi hataya jandarma olarak gitti şimdi tekirdağ merkezde jandarma, orada biraz zorluk cekmis ama usta birliğinde çok rahat diyor kuzenim

Ankara/Mamak hakkında bilgisi olan var mı kızlaaar ?

Benim iki arkadasimin sevgiliside serinyolda yapti ankaraya dustu ikiside canim :)

Ay keske ya super olur:)

Âmin canım coook sagol.. Insallah rahat bir yere düşer

Peki kızlar görüşme imkanı hakkında bi bilginiz var mı veya sorabilirmisiniz?? Cok mutlu olurum gercekten .. Yani tlfn internet vs veya ne sıklıkta

ay içim bi garip oldu bu topiği görünce 1 sene önce kasım 2013 konusunu ben açmıştım vay be üstünden 1 sene geçmiş.
darısı başınıza kızlar inanın zaman su gibi geçiyor hatta geriye dönüp baktığınızda o kadar güzel anılar kalıyor ki Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. asker yolu beklemek apayrı birşey o özlemi iliklerine kadar hissetmek ve sevdiğinin kıymetini 1000 kez daha fazla anlamak...
benim sözlüm acemilik Kastamonu ustalık Artvin/Hopa'da yapmıştı. sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.

Acemilikte telefon kesinlikle yasakmış,ancak kartla ankesörlü telefondan arayabilirler.Usta birliğinde ise komutana bağlıymış.Donanım haber forumunda konusu var isterseniz ordan okuyabilirsiniz hemen hemen her şey hakkında yorum var..

Anladım canım,aynen hakkımızda hayırlısı olsun. Sizin de iyi bir yer olue inşallah. Ben de duha erkek arkadaşımla 4.5 yıldır beraberiz. Sen neredensin ?
Edirnedenim ben canım
Allah kavuştursun kızlaaarr
Çok sağol canım
Ayy keşke bizimde Edirne keşana çıksa yarım saatlik mesafe her çarşı izninde birlikte oluruz ne güzel

Hepimizin ilişkisinde 4.yılı sanırım
Mızmızlık yok inşallah burada birbirimize destek olacağız kolayca atlatacağız bu dönemi

Evet galiba hepimiz uzun ilişki yarenleriyiz :) uzun dönem gidicek çok yok galiba yaaa

ben de erzurum canım,öğrenciyim. sizin de bir an önce açıklansa da az da olsa rahatlasanız.
Evet canım ya zaman yaklaştıkça stresimiz de artıyor. En azından acemi birliğini öğrensek usta birliği için de az çok fikrimiz olacak rahatlayacağız yada daha çok üzüleceğiz
Evet galiba hepimiz uzun ilişki yarenleriyiz :) uzun dönem gidicek çok yok galiba yaaa
Uzun ilişkilerimizin evlilik günlerini de görürüz inşallah
Uzun dönem askerlik çıkarsa çok üzülürüm zaten 1 yılı aşkın zmndır nişanlıyız askerden geldiği gibi düğün düşünüyoruz uzun dönem çıkarsa düğünümüz 2016 yazına kalır üffff açıklansa da rahatlasak

Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah,askerlerimizi bize bağışlasın :) bir an önce gidip gelsinler..

:)
Cok cok teşekkür ederim canım bakacağım oraya da :)

Hepimizin ilişkisinde 4.yılı sanırım

Mızmızlık yok inşallah burada birbirimize destek olacağız kolayca atlatacağız bu dönemi

Rabbim daim etsin insallah ne guzel
Ayrıca eveeet iyi ki varsınız insan aynı heyecanı aynı duaları paylaştığı arkadaşları olunca rahatlıyor sanırım

Ayrıca itirafta bulunmalıyım ki ben zaten hayat arkadaşıma surekli hasretim Almanya'da Yaşadığım icin ama ya ulaşım sorunu cok sukur olmamıştı hic.. En cok onun tedirginliği var sanırım :)

Rica ederim ne demek :) biz de 5,5 yıldır beraberiz artık geldiği gibi düğün planlıyoruz hazırlıklara başladık.Kendimi salmak istemiyorum destek olmak lazım,döndüğü günü düşünüp avunmaya çalışıyorum ben de

:) ben uc kere gttim yanina en son gecen cumartsi gttim bnde istanbulda oturuyorum:) edrnde oturuyosa cok zor tatlm ama insallah yakinina gelir:)

Herkese selammm

Benim sevgilim de Kasım da asker
Ankara/Etimesgut çıktı sizin nerelerdee

Sizin yeriniz belli olduğuna göre uzun dönem er sanırım,kısa dönem ve yedek subay adaylarının yerleri 24 Ekim'de belli olacak

Şimdi de uzaktaysanız yine de daha kolay olur canım ya acemi birliğinden sonra zaten telefon problem olmuyor rahatça konuşabilirsiniz. Biz şimdiye kadar 1 hafta bile ayrı kalmadık nasıl olacak hiç bilmiyorum
:) ben uc kere gttim yanina en son gecen cumartsi gttim bnde istanbulda oturuyorum:) edrnde oturuyosa cok zor tatlm ama insallah yakinina gelir:)
Kütük doğu karadenizde canım akrabalarından bu tarafta yapan çok oldu o yüzden bi umut yakına düşer diye bekliyrouz

Herkese selammm

Benim sevgilim de Kasım da asker
Ankara/Etimesgut çıktı sizin nerelerdee
Hoş geldin canım Allah kavuştursun hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah bizim daha belli olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…