Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Evet bizim de daha belli olmadı bekledikçe stres artıyor

Evet öyle yedek subaya hayır dedik ama hiçbir şeyin garantisi yok ki,diğer yandan 2.gruba kalma korkusu var her şey üst üste geliyor

Nereye düşecekleri belli olsa kafamızda şekillense en azından her kafadan bir ses çıkıyor.Çok zor zamanlar

Hoşbuldukkk canımmm teşekkürlerr aminn inşallah cümlemizii
Sizin neden belli olmadı ki off Rabbim bize sabır versin.

Etimesgutta sevgilisi olan var mıdır aceba

Kısa dönem olacağı için 24ünde belli olacak canım

Hhmm hadi hayırlısı olsun canım inşallah çabucak geçerrr
Allah sabırlar versin hepimize.
Göz açıp kapayana kadar geçer de herkes kavuşur inşallah sevdiceğine..

Aminnn aminnnn canımmm hemde canı gönüldennnn
Seninki nereye gidiyor pekim..
Of nasıl geçecek zaman hiç aklım ermiyorr

24 Ekim'de açıklanacak,gün sayıyorduk şimdi saatleri saymaya başladım
Şafak tablosu falan yapıyorum kendi kendime günlük tutarım oyalanırım diyorum ama yok..Bunca ayı nasıl devireceğiz bilmiyorum,bir de destek olmak gerek kendimizi salmamamız lazım

İnşallah tatlım
Zaman geçecek geçmek zorunda sevdiklerimize kavuşmak için en büyük engellerden biri kalkacak önümüzden birazda bu taraftan bakalım
Şafak tablosunu nasıl hazırlıyorsun canım bende hazırlamak istiyorum isim yazanlardan ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Ben internetten çok baktım ama içime sinen bulamadım istedim ki kendi emeğim olsun ben yapayım.Birkaç tane yaptım cetvelle kutucuklar çizdim falan,sevk tarihi belli olunca içleri dolacak.Sen istersen internetten bak isme göre ayarlamaya çalış vardır mutlaka çeşitleri..

Bir de çok şükür kısa çıkarsa 168 sayacağız,eskiden 540 kutucuk oluyordu,uzun dönemler de 365 sayıyor.Bizim sayı daha az olduğu için kutucuklar o kadar küçük olmuyor isime göre ayarlaması zor oluyor..

Aynen öyle canım bizim tek engelimiz şu an askerlik ayrı şehirlerdeyiz artık çok yorulduk kavuşmak için san atıyoruz resmen.
Allah herkesin gönlündekini yanında tutsun.
Çok zor oluyor gerçekten ama napalım bu da son engelimiz olucak inşallah..

Bende şafak tablosu istiyorumm bakayım hemennn :)

Daha vakit var diye çok üstünde durmamıştım ama yavaştan hazırlamaya başlamam lazım olmazsa bende düz yaparım isim yazmam önemli olan benim uğraşıp yapmam değil mi
Ya bu arada kısa dönem diyoruz ama uzun çıkar diye çoook korkuyorum

İnşallah sevdiklerimizi sağ salim gönderip düğün haberlerimizi de burada paylaşacağız
hemen gelsin o günler noluuuur

Kesinlikle canım katılıyorum sana
Biz bir sene bekledik bi de biliyor musun askerlik için evrakları karışmış 1 senemiz boşuna gitti..
Ve ben her celp döneminde artık kendime hakim olamıyordum. Ki ilk duyduğumda daha kötüydüm gerçekten çok fena birşey anlatılması bile zor. Şimdi de çıktı olur olmaz ne varsa bırakıyorum ağlıyorum. Belli etmek istemiyorum kimseye de
İnşallah bitecek şafak da canım.
Bende yapayım tablo

İnşallah sevdiklerimizi sağ salim gönderip düğün haberlerimizi de burada paylaşacağız
hemen gelsin o günler noluuuur

Aminn aminnn inşallahhhh canım Rabbim sesimizi duysun
Nerelisin canım nerde oturuyorsun?
Bundan sonra burdayım tanıyayım hepinizi

Ayyy ne büyük aksilik boşu boşuna 1 seneniz gitmiş gerçekten çok üzücü bişey.
Benimki ağladığımda çok kızıyo giderken haber vermycem görüceksin ne var ki böyle ağlıyosun diyo bende güçlü görünmeye çalışıyorum ama onun benden daha çok üzüldüğüne de eminim erkek ya işte belli etmek istemiyo

En büyük korkum Bu sabah saat 6da koğuş kalk diye uyandım saçma sapan rüyalar görmeye başladım kurup kurup duruyorum.27-31 Ekim'de ilk yedek subay grubu 10-14 Kasım'da ikinci yedek subay grubu gidecek.
İnşallah Kasım başında giden kısa dönemlerden olur,yoksa düşünemiyorum bile
Eğer istersen sana yaptığım tablonun resmini atabilirim yardımcı olur aklında fikir oluşur,uğraşırsan zaman geçer hem..

Aynen canım senden daha çok üzülüyordur inan.
Sakın öyle birşey yapmasın yaa
Güçlü olmamız lazım cidden. Erkekler belli etmiyor ama çok etkileniyor.
Sen nerelisin canım nerde oturuyorsun?

Off çok kötü
Destek olmak zorundayız insan içine atmaya neşeli görünmeye çalışıyor ama çok zor.Dişimizi sıkıp gün sayacağız ne yapalım.Ajanda verdi bana ben yokken hep yaz gelince okuyacağım dedi,Rabbim hepimize sabır versin

Gerçekten çok fenaydı ya.. Şimdi telefonda bile konuşurken en ufak durgunluğunda içim gidiyor.
Ve hep herşeyin en kötüsünü düşünüyor bende sürekli iyi olucak ben eminim korkma burdayım bekliyorum seni diyorum telefon kapanınca bende hop ne varsa sular seller
Aminn canım aminnn. Bende yeni alıcam gittikten sonra her gün yazıcam. Acemi birlğinde de bi kaç süpriz yapmak istiyorum onun için de uğraşıyorum artık

Askerlikte mantık aranmaz derler,şimdiden yoruyor insanı.Nereye gidecekler kısa mı uzun mu hepsi son ana kadar sır.Alışmak için hiç zaman yok.
Aradığımda ağlarsan çok kızarım sıkıntı da çeksem söylemem sana diyor,kara kara düşünüyorum nasıl güleyim ki o uzaktayken,gideceği günü düşündükçe daha kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…