- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
Evet bizim de daha belli olmadı bekledikçe stres artıyorSizin yeriniz belli olduğuna göre uzun dönem er sanırım,kısa dönem ve yedek subay adaylarının yerleri 24 Ekim'de belli olacak
Evet bizim de daha belli olmadı bekledikçe stres artıyor
Şimdi de uzaktaysanız yine de daha kolay olur canım ya acemi birliğinden sonra zaten telefon problem olmuyor rahatça konuşabilirsiniz. Biz şimdiye kadar 1 hafta bile ayrı kalmadık nasıl olacak hiç bilmiyorum
Kütük doğu karadenizde canım akrabalarından bu tarafta yapan çok oldu o yüzden bi umut yakına düşer diye bekliyrouz
Hoş geldin canım Allah kavuştursun hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah bizim daha belli olmadı
Kısa dönem olacağı için 24ünde belli olacak canımHoşbuldukkk canımmm teşekkürlerr aminn inşallah cümlemizii
Sizin neden belli olmadı ki off Rabbim bize sabır versin.
Etimesgutta sevgilisi olan var mıdır aceba
Hoşbuldukkk canımmm teşekkürlerr aminn inşallah cümlemizii
Sizin neden belli olmadı ki off Rabbim bize sabır versin.
Etimesgutta sevgilisi olan var mıdır aceba
Kısa dönem olacağı için 24ünde belli olacak canım
Allah sabırlar versin hepimize.
Göz açıp kapayana kadar geçer de herkes kavuşur inşallah sevdiceğine..
Hhmm hadi hayırlısı olsun canım inşallah çabucak geçerrr
Aminnn aminnnn canımmm hemde canı gönüldennnn
Seninki nereye gidiyor pekim..
Of nasıl geçecek zaman hiç aklım ermiyorr
İnşallah tatlımHhmm hadi hayırlısı olsun canım inşallah çabucak geçerrr
Aminnn aminnnn canımmm hemde canı gönüldennnn
Seninki nereye gidiyor pekim..
Of nasıl geçecek zaman hiç aklım ermiyorr
Şafak tablosunu nasıl hazırlıyorsun canım bende hazırlamak istiyorum isim yazanlardan ama nasıl yapacağımı bilmiyorum24 Ekim'de açıklanacak,gün sayıyorduk şimdi saatleri saymaya başladım
Şafak tablosu falan yapıyorum kendi kendime günlük tutarım oyalanırım diyorum ama yok..Bunca ayı nasıl devireceğiz bilmiyorum,bir de destek olmak gerek kendimizi salmamamız lazım
İnşallah tatlım
Zaman geçecek geçmek zorunda sevdiklerimize kavuşmak için en büyük engellerden biri kalkacak önümüzden birazda bu taraftan bakalım
Şafak tablosunu nasıl hazırlıyorsun canım bende hazırlamak istiyorum isim yazanlardan ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
İnşallah tatlım
Zaman geçecek geçmek zorunda sevdiklerimize kavuşmak için en büyük engellerden biri kalkacak önümüzden birazda bu taraftan bakalım
Şafak tablosunu nasıl hazırlıyorsun canım bende hazırlamak istiyorum isim yazanlardan ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Daha vakit var diye çok üstünde durmamıştım ama yavaştan hazırlamaya başlamam lazım olmazsa bende düz yaparım isim yazmam önemli olan benim uğraşıp yapmam değil miBen internetten çok baktım ama içime sinen bulamadım istedim ki kendi emeğim olsun ben yapayım.Birkaç tane yaptım cetvelle kutucuklar çizdim falan,sevk tarihi belli olunca içleri dolacak.Sen istersen internetten bak isme göre ayarlamaya çalış vardır mutlaka çeşitleri..
Bir de çok şükür kısa çıkarsa 168 sayacağız,eskiden 540 kutucuk oluyordu,uzun dönemler de 365 sayıyor.Bizim sayı daha az olduğu için kutucuklar o kadar küçük olmuyor isime göre ayarlaması zor oluyor..
İnşallah sevdiklerimizi sağ salim gönderip düğün haberlerimizi de burada paylaşacağızAynen öyle canım bizim tek engelimiz şu an askerlik ayrı şehirlerdeyiz artık çok yorulduk kavuşmak için san atıyoruz resmen.
Allah herkesin gönlündekini yanında tutsun.
Çok zor oluyor gerçekten ama napalım bu da son engelimiz olucak inşallah..
Bende şafak tablosu istiyorumm bakayım hemennn :)
24 Ekim'de açıklanacak,gün sayıyorduk şimdi saatleri saymaya başladım
Şafak tablosu falan yapıyorum kendi kendime günlük tutarım oyalanırım diyorum ama yok..Bunca ayı nasıl devireceğiz bilmiyorum,bir de destek olmak gerek kendimizi salmamamız lazım
İnşallah sevdiklerimizi sağ salim gönderip düğün haberlerimizi de burada paylaşacağız
hemen gelsin o günler noluuuur
Ayyy ne büyük aksilik boşu boşuna 1 seneniz gitmiş gerçekten çok üzücü bişey.Kesinlikle canım katılıyorum sana
Biz bir sene bekledik bi de biliyor musun askerlik için evrakları karışmış 1 senemiz boşuna gitti..
Ve ben her celp döneminde artık kendime hakim olamıyordum. Ki ilk duyduğumda daha kötüydüm gerçekten çok fena birşey anlatılması bile zor. Şimdi de çıktı olur olmaz ne varsa bırakıyorum ağlıyorum. Belli etmek istemiyorum kimseye de
İnşallah bitecek şafak da canım.
Bende yapayım tablo
Daha vakit var diye çok üstünde durmamıştım ama yavaştan hazırlamaya başlamam lazım olmazsa bende düz yaparım isim yazmam önemli olan benim uğraşıp yapmam değil mi
Ya bu arada kısa dönem diyoruz ama uzun çıkar diye çoook korkuyorum
Ayyy ne büyük aksilik boşu boşuna 1 seneniz gitmiş gerçekten çok üzücü bişey.
Benimki ağladığımda çok kızıyo giderken haber vermycem görüceksin ne var ki böyle ağlıyosun diyo bende güçlü görünmeye çalışıyorum ama onun benden daha çok üzüldüğüne de eminim erkek ya işte belli etmek istemiyo
Kesinlikle canım katılıyorum sana
Biz bir sene bekledik bi de biliyor musun askerlik için evrakları karışmış 1 senemiz boşuna gitti..
Ve ben her celp döneminde artık kendime hakim olamıyordum. Ki ilk duyduğumda daha kötüydüm gerçekten çok fena birşey anlatılması bile zor. Şimdi de çıktı olur olmaz ne varsa bırakıyorum ağlıyorum. Belli etmek istemiyorum kimseye de
İnşallah bitecek şafak da canım.
Bende yapayım tablo
Off çok kötü
Destek olmak zorundayız insan içine atmaya neşeli görünmeye çalışıyor ama çok zor.Dişimizi sıkıp gün sayacağız ne yapalım.Ajanda verdi bana ben yokken hep yaz gelince okuyacağım dedi,Rabbim hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?