Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Aminn aminnn inşallahhhh canım Rabbim sesimizi duysun
Nerelisin canım nerde oturuyorsun?
Bundan sonra burdayım tanıyayım hepinizi
İlk mesajlarda da anlatmıştım tatlım edirnedenim 24 yaşındayım çalışıyorum 1 yıldır nişanlıyım 4 yıldır da birlikteyiz nişanlımla ramazan öncesi düğün düşünüyoruz inşallah
Evet bundan sonra birbirimize yoldaş olacağız tanışmak lazım

Moral olur ne güzel düşünmüşsün.Yazmak rahatlatır gelince okuyacak diye sana da iyi gelir.
Ordaki psikoloji çok farklıdır,emir altındasın koğuşlarda yatıyosun her şeyden uzakta ağır bir sorumluluk duygusu.
O yüzden yaptığın gibi motive etmek lazım,ama telefonu kapatınca gel de tut kendini

Ne güzel sevgiline destek oluyorsun ne kadar üzülsekte onları üzmemek için belli etmememiz lazım ama bu çok güç oluyor
Benimde aklımda bikaç şey var burda birbimizden fikir alır bol bol sürpriz yaparız askerlerimize

Aynen canım yoldaş olduk artık Maşallah canım Allan nazardan saklasın
Bende 22 oldum 2 yıldır çalışıyorum bizim de 4 yıl olacak
İnşallah o zamana olur canım düğününüz biz de burdan dökeriz kurtlarımızı senin içinn

Evet moral açısından iyi olur canım. Bambaşka birşey şu askerlik cidden.
Biz farklı şehirlerdeyiz telefonla görüşüyoruz sürekli şimdi o da gidicek Allahım off
Acemi benim canımı sıkan 2,5 ay diyor bide
Usta birliği nereye çıkacak o ayrı bir üzüntü..
2,5 ay boyunca yapışık gezicem telefonla artık

Aynen canım napalım morallerini yüksek tutmamız lazım.Benim ki bi de biraz duygusal ben ağlarsam o da ordan ağlar
Gittiyi yere kadar olduğu kadar tutmaya çalışıyorum kendimi.
Evet aklımda birkaç plan var zaten yaptığımda sizinle de paylaşıcam canım

Ağzın bal yesin inşallah hepimizin düğün gününü burada kutlamak nasip olur
Sen nerdensin canım yakın mıyız

İnsan keşke gitmese de telefonda konuşmaya razıyım diyo dimi bir de usta birliği yerini beklemek çok kötü
Acemi birliği bitse ustada telefon kullanmaya izin veren çok yer varmış,biraz rahat ederiz belki

İnsan keşke gitmese de telefonda konuşmaya razıyım diyo dimi bir de usta birliği yerini beklemek çok kötü
Acemi birliği bitse ustada telefon kullanmaya izin veren çok yer varmış,biraz rahat ederiz belki
Evet ya kesinlikle 6 ay boyunca hiç görmesen bile sadece aynı şehirde olduğunu bilmek yada askerde değil de evinde güvende olduğunu bilmek yeter insana
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Offf hep evde olsa da 6 ay görmesem keşke

Hep kısa dönem diye konuşuyoduk ben de bunu hazırladım,inşallah öyle olur
Kızlar cetvelle yaptım ben bunu hem zaman geçti hem benim emeğim sonuçta,bir de mantar panoya astım sadece sayıyı görmek için yapmıştım. Bi tane daha var onda günlerle yazıcam ama sevk tarihi belli olunca.
Belki aklınızda fikir oluşur dedim..

Eklentiler

• 10656271_1527724094126432_10614244_n.webp
    29 KB · Görüntüleme: 86
mrbb kizlar:) Allah kavuştursun. .
bnde askerimi 94/3 gönderdim vay be kasim geliyo zamn geciyo mu ne:)

Off çokmuş Allah yardımcın olsun sağ salim kavuştursun inşallah..
Telefonda ne kadar konuşabiliyosunuz sorun oluyor mu

geçmiyor malesef üstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..

geçmiyor malesef üstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..

Offf senin de çok zor herkesin korktuğu başına gelmiş
Alışmak zaten mümkün değil insan sevdiğinin yokluğuna alışabilir mi hiç..

Off çokmuş Allah yardımcın olsun sağ salim kavuştursun inşallah..
Telefonda ne kadar konuşabiliyosunuz sorun oluyor mu
canim acemilikte ilk 1 ay ankesorluden konuştuk günde bir iki defa ariyodu daha sonra tel soktu içeri iyidik sıkıntımız yoktu. simdi tunceli asker toplanma merkezinde daha karakoluna gitmedi..gideceği yerde tel yasakmis kesinlikle ama bakalım

Ustada da yasak olması çok kötü Allah sabırlar versin sağ salim kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…