- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
İlk mesajlarda da anlatmıştım tatlım edirnedenim 24 yaşındayım çalışıyorum 1 yıldır nişanlıyım 4 yıldır da birlikteyiz nişanlımla ramazan öncesi düğün düşünüyoruz inşallahAminn aminnn inşallahhhh canım Rabbim sesimizi duysun
Nerelisin canım nerde oturuyorsun?
Bundan sonra burdayım tanıyayım hepinizi
Gerçekten çok fenaydı ya.. Şimdi telefonda bile konuşurken en ufak durgunluğunda içim gidiyor.
Ve hep herşeyin en kötüsünü düşünüyor bende sürekli iyi olucak ben eminim korkma burdayım bekliyorum seni diyorum telefon kapanınca bende hop ne varsa sular seller
Aminn canım aminnn. Bende yeni alıcam gittikten sonra her gün yazıcam. Acemi birlğinde de bi kaç süpriz yapmak istiyorum onun için de uğraşıyorum artık
Ne güzel sevgiline destek oluyorsun ne kadar üzülsekte onları üzmemek için belli etmememiz lazım ama bu çok güç oluyorGerçekten çok fenaydı ya.. Şimdi telefonda bile konuşurken en ufak durgunluğunda içim gidiyor.
Ve hep herşeyin en kötüsünü düşünüyor bende sürekli iyi olucak ben eminim korkma burdayım bekliyorum seni diyorum telefon kapanınca bende hop ne varsa sular seller
Aminn canım aminnn. Bende yeni alıcam gittikten sonra her gün yazıcam. Acemi birlğinde de bi kaç süpriz yapmak istiyorum onun için de uğraşıyorum artık
İlk mesajlarda da anlatmıştım tatlım edirnedenim 24 yaşındayım çalışıyorum 1 yıldır nişanlıyım 4 yıldır da birlikteyiz nişanlımla ramazan öncesi düğün düşünüyoruz inşallah
Evet bundan sonra birbirimize yoldaş olacağız tanışmak lazım
Moral olur ne güzel düşünmüşsün.Yazmak rahatlatır gelince okuyacak diye sana da iyi gelir.
Ordaki psikoloji çok farklıdır,emir altındasın koğuşlarda yatıyosun her şeyden uzakta ağır bir sorumluluk duygusu.
O yüzden yaptığın gibi motive etmek lazım,ama telefonu kapatınca gel de tut kendini
Ne güzel sevgiline destek oluyorsun ne kadar üzülsekte onları üzmemek için belli etmememiz lazım ama bu çok güç oluyor
Benimde aklımda bikaç şey var burda birbimizden fikir alır bol bol sürpriz yaparız askerlerimize
Ağzın bal yesin inşallah hepimizin düğün gününü burada kutlamak nasip olurAynen canım yoldaş olduk artıkMaşallah canım Allan nazardan saklasın
Bende 22 oldum 2 yıldır çalışıyorum bizim de 4 yıl olacak
İnşallah o zamana olur canım düğününüz biz de burdan dökeriz kurtlarımızı senin içinn
Evet moral açısından iyi olur canım. Bambaşka birşey şu askerlik cidden.
Biz farklı şehirlerdeyiz telefonla görüşüyoruz sürekli şimdi o da gidicek Allahım off
Acemi benim canımı sıkan 2,5 ay diyor bide
Usta birliği nereye çıkacak o ayrı bir üzüntü..
2,5 ay boyunca yapışık gezicem telefonla artık
Evet ya kesinlikle 6 ay boyunca hiç görmesen bile sadece aynı şehirde olduğunu bilmek yada askerde değil de evinde güvende olduğunu bilmek yeter insanaİnsan keşke gitmese de telefonda konuşmaya razıyım diyo dimibir de usta birliği yerini beklemek çok kötü
Acemi birliği bitse ustada telefon kullanmaya izin veren çok yer varmış,biraz rahat ederiz belki
Evet ya kesinlikle 6 ay boyunca hiç görmesen bile sadece aynı şehirde olduğunu bilmek yada askerde değil de evinde güvende olduğunu bilmek yeter insana
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
mrbb kizlar:) Allah kavuştursun. .
bnde askerimi 94/3 gönderdim vay be kasim geliyo zamn geciyo mu ne:)
canim bnmde geçmiyor valla daha safak 298Aminn..Biz de zaman su gibi geçti diyebilecek miyiz acaba
geçmiyor malesefüstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..
canim acemilikte ilk 1 ay ankesorluden konuştuk günde bir iki defa ariyodu daha sonra tel soktu içeri iyidik sıkıntımız yoktu. simdi tunceli asker toplanma merkezinde daha karakoluna gitmedi..gideceği yerde tel yasakmis kesinlikle ama bakalımOff çokmuşAllah yardımcın olsun sağ salim kavuştursun inşallah..
Telefonda ne kadar konuşabiliyosunuz sorun oluyor mu
sende bndensingeçmiyor malesefüstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..
canim acemilikte ilk 1 ay ankesorluden konuştuk günde bir iki defa ariyodu daha sonra tel soktu içeri iyidik sıkıntımız yoktu. simdi tunceli asker toplanma merkezinde daha karakoluna gitmedi..gideceği yerde tel yasakmis kesinlikle ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?