Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Evet tatlm ALLAHin iznyle donp gelrler ins tum askerlermz. Bni ardignda sesi tam kilsmsti cok cnm skldi sesi hic cikmyrdu cani skkn gbydi ama pek belli etmedi

evt tatlm hemen gecio zaman ALLAHin iznyle tum askerlermz bitirr gelr ins saglikli bi seklde. Bnmkibardgnda sesi tam kslmsti onunda cani skkn anlyrm knsmlrndan ama belli etmio.s

evt tatlm hemen gecio zaman ALLAHin iznyle tum askerlermz bitirr gelr ins saglikli bi seklde. Bnmkibardgnda sesi tam kslmsti onunda cani skkn anlyrm knsmlrndan ama belli etmio.s
Sesi kisikta olsa duyabilmissin en azindan bebegim:) benimki dun aramadi hic duymadim sesini merak icindeyim ama sabretmekten baska carem yok

Sesi kisikta olsa duyabilmissin en azindan bebegim:) benimki dun aramadi hic duymadim sesini merak icindeyim ama sabretmekten baska carem yok
Benide ilk iki gun aramadi kuzum 3.cu gun ardi merk etme arar ALLAHin iznyle karttan ardklri icn sira da olyor bekliyorlar baya

Benide ilk iki gun aramadi kuzum 3.cu gun ardi merk etme arar ALLAHin iznyle karttan ardklri icn sira da olyor bekliyorlar baya
Aradi bebegim aradiii dunyalar benim olduuu:) alt devre ust devre muhabeti varmis biraz sikintiliyms ama sesini duydum ya ayyy hamdolsun allahiiim:)

Aradi bebegim aradiii dunyalar benim olduuu:) alt devre ust devre muhabeti varmis biraz sikintiliyms ama sesini duydum ya ayyy hamdolsun allahiiim:)
Gözün aydin sekerim:) darisi hergun aramalrina ins. Usta birlgnde rahat ederler ALLAHin iznyle ins telde gecridilermi dunyalar bzm olur.d acemi brlgi tam kac ay suryr sordm bnmkne 65gun snrayms dagtm yaa cnm skldi kmsi 1ay yapio acemi brlgini ama

Bizim 45gunmus bitanem 28inde yemin toreni varmis.. Sizin neden okadar uzunmuski kuzucum yaa

Yok aslnda cokta uzak degil aileside gideck ya cnm ztn dagtma gelcek die gtmeyi dusnmyrm aslnda sen gidecnmi cnm
Allah izin verirse gidicem bebegim 1defa olucak bisi sonucta onu o sekilde gormek istiyorum:) nasip tabiiki ama imkanin varsa herhangi bi problem cikmiycaksa git bence tatlim:) sevdiginde cook mutlu olucaktir.. Ailesi baska sen bambaska dimi:)

Allah izin verirse gidicem bebegim 1defa olucak bisi sonucta onu o sekilde gormek istiyorum:) nasip tabiiki ama imkanin varsa herhangi bi problem cikmiycaksa git bence tatlim:) sevdiginde cook mutlu olucaktir.. Ailesi baska sen bambaska dimi:)
Haklsn cnm bnde adanadym iste yakn yani 5saatlk yol bsey degil dugusncm bakm tekte gtmeyi istmyrm aslnda bakarm artk ksmet:)

Adanada dediler gel diye cekongenm bn braz blmyrm naparm :)
Aaaa bide ne guzel cagirmislardaaa:):):) gunlunun diger yarisinin annesi seninde annendir, babasi seninde babandir:):):):) kendi ailende bisi demiceklerse bu firsati degerlendir git derim tatlim:):) tabiiki nasipse:):):)

Aaaa bide ne guzel cagirmislardaaa:):):) gunlunun diger yarisinin annesi seninde annendir, babasi seninde babandir:):):):) kendi ailende bisi demiceklerse bu firsati degerlendir git derim tatlim:):) tabiiki nasipse:):):)
Aynen talm ksmt olrsa ailm olcak ins ama insan baslrda ceknyr:) gtmyi bnd coknistyrm. Sen tekmi gdcn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…