- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Canım bende 12.30 da oldum dün, tuvalete sıkışıktım birde, böyle bir gaz sancısı olamaz ya, tüm gece ağrıdı karnım...cidden ya ben dün öğlen 12 de oldum aşılamayı doktorum 45 dk yat sonra çıkıp gidebilirsin dedi
o çataldan kalkıp eve zor geldim :)
vallaha mı :) hadi bakalım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin :) bu ilk mi senin :) benim ilk aşılamam da :)Nesli senle aynı gün aşılanmışız:) hadi hayırlısı:)
:) çokkk aminnnnn :) listeye benide ekledin mi :)aminnn cnm amin.
evet cnm ekledim ve seni etiketledim ama bildirim dikkatinden kaçmış olabilir tabi. ilk sayfadan kontrol edebilirsin.:) çokkk aminnnnn :) listeye benide ekledin mi :)
İlk canım benimde:)vallaha mı :) hadi bakalım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin :) bu ilk mi senin :) benim ilk aşılamam da :)
Kaç yumurtan vardı?İlk canım benimde:)
canım ben menogon iğnesi kullandım onu da yaz istersen :)aminnn cnm amin.
Folikcim topiktekilerin sonuçlarınıda takip edebileceğimiz bir süyunda koysanmı acaba????evet cnm ekledim ve seni etiketledim ama bildirim dikkatinden kaçmış olabilir tabi. ilk sayfadan kontrol edebilirsin.
ben daha önce 3 tane düşük yaptım inşallah ikimizde aynı gün burda söyleriz mutlu haberimizi sen progestan kullanıyormusun ?İlk canım benimde:)
Ben hiç hamile kalamadım canım, kullanıyorum evet... İnşallah birlikte veririz güzel haberiben daha önce 3 tane düşük yaptım inşallah ikimizde aynı gün burda söyleriz mutlu haberimizi sen progestan kullanıyormusun ?
Folikcim telden girince son sütunu görememişim çok pardon cicimFolikcim topiktekilerin sonuçlarınıda takip edebileceğimiz bir süyunda koysanmı acaba????
4 tane seninKaç yumurtan vardı?
bana doktorum 10 gün boyunca kullan günde 2 tane dedi 20 tane kullanmış olucaksın dedi daha sonra ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet görmezsen müjdeli haberi alırız dedi :)Ben hiç hamile kalamadım canım, kullanıyorum evet... İnşallah birlikte veririz güzel haberi
5 tane:)4 tane senin
maşallah :)5 tane:)
sonuçları da yazıyor cnm anlamadım?Folikcim topiktekilerin sonuçlarınıda takip edebileceğimiz bir süyunda koysanmı acaba????
Bana da 15 gün kullan dediler sabah akşam, bu sabah aldım ilkini sersemletti biraz:) senbana doktorum 10 gün boyunca kullan günde 2 tane dedi 20 tane kullanmış olucaksın dedi daha sonra ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet görmezsen müjdeli haberi alırız dedi :)
maşallah hepimizemaşallah :)
Tamam bebişim tel ekranı küçük ya, kaydırınca gördümsonuçları da yazıyor cnm anlamadım?
Tamam bebişim tel ekranı küçük ya, kaydırınca gördümelcağzına sağlık, pozitif götmeyi nasip etsin allahım hepimizi olistede
mesajını yeni gördüm cnmcım ben de. inşallah pozitifler gelir. inşallah. moral olur bize de .Folikcim telden girince son sütunu görememişim çok pardon cicim
Bana da 15 gün kullan dediler sabah akşam, bu sabah aldım ilkini sersemletti biraz:) sen
maşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?