Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende henüz böyle bişi olmadı ben ilk defa kullanmıyorum klomen tedavisi gördüğümde de kullandım cidden ilaç bittikten 10 gün sonra adet görüyosun..
evet ben de ilk klomen tedavimde 10 gün kullanmıştım tee geçen sene. sonra adet oldum

evet ben de ilk klomen tedavimde 10 gün kullanmıştım tee geçen sene. sonra adet oldum
Alla allaaa bunu bilmiyodum kızlar! Düşüğü önleyici etkisi var, eee ben bunu söylenen süre kullanırsam regl im beklenen süreden sonraolacak ozaman bi umut hamilemiuim diye düşünücem sevmedşm bu işi

Alla allaaa bunu bilmiyodum kızlar! Düşüğü önleyici etkisi var, eee ben bunu söylenen süre kullanırsam regl im beklenen süreden sonraolacak ozaman bi umut hamilemiuim diye düşünücem sevmedşm bu işi
ya düşük önleyici özelliği var zaten yok değil ki benim 3 kere düşüğüm oldu doktor ondan bana verdi bu ilacı

herkese merhaba... öncelikle Allah hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda hayırlısıyla.. bende klomen kullandım 20 kasım perşembe muhtemelen çatlatma iğnesi olup sonrasında aşılama yapılacak. paylaşımlarınız için teşekkürler, güzel haberlerle görüşmek üzere..

Anladım canım, koyu sarı bir akıntı olmuş şimdi wc den çıkınca fark ettim, bilemedim...
bende henüz bişi yok akıntı anlamında sadece ara ara kasığımda batma var ama şunu öğrendim araştırırken aşılmadan 4 gün sonra bebek oluştuysa rahime yerleşiyormuş :)

o ne ayol ateş almaya gelmiş gibi gel şöyle yamacımıza anlat hele sen kimsin, kimlerdensin? kaçıncı deneme, sorun var mı, devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun, hangi ilacı kullandın, hangi ildesin

Arkadslar bugun doktora gittim.yumurta catlamak uzere dedi adetin 14.gunu bugun.yarinda catlatma ignesi kolundan yaptir dedi.3 gun iliski dedi.catlamak uzereyse igne neden vrdi cozemedim.

Arkadslar bugun doktora gittim.yumurta catlamak uzere dedi adetin 14.gunu bugun.yarinda catlatma ignesi kolundan yaptir dedi.3 gun iliski dedi.catlamak uzereyse igne neden vrdi cozemedim.
doktora sormadınız mı? ben de bilemedim. devlete mi gidiyorsunuz?

o ne ayol ateş almaya gelmiş gibi gel şöyle yamacımıza anlat hele sen kimsin, kimlerdensin? kaçıncı deneme, sorun var mı, devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun, hangi ilacı kullandın, hangi ildesin
Ayy folik çok yaşa emi :)) çok güldüm yorumuna:) :) :)

canım o tedbir amaçlı çatlamayı kesinleştirmek içindir

sorma bizde öyle aşılamayı 3 kez denicez olmazsa direk tüpe dalıcaz :)

yemin ediyorum jinekolog olucam bu gidişle :)
Valla öle olduk ya, dr uma da anlatıyorum ben, oda bana izahatınınyapıyor, bi gün fena bozacak beni diyede korkuyorum:)

gece gece yarıldım gülmekten ya folik alemsin ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…