Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o ne ayol ateş almaya gelmiş gibi gel şöyle yamacımıza anlat hele sen kimsin, kimlerdensin? kaçıncı deneme, sorun var mı, devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun, hangi ilacı kullandın, hangi ildesin
:)) hemen anlatayım, 3 yıllık evliyim bursadayım, özele gidiyorum. 1 yıldır istiyoruz olmayınca klomene başladık, 5 cm miyomum var ama gebeliği engelleyen bi konumda değilmiş, rahim filmi de çekindim herhangi bi sorun çıkmadı. 2 kez klomen + çatlatma iğnesiyle ilişki denedik, bu kez aşılama yapılacak işte.. benim durum böyle şu an.. gelişme oldukça paylaşırım. iyi geceler herkese...

Kızlar mrb klomen le 3 tane yumurtam oldu pazartesi ovitrelle çatlama iğnesi oldum ben aşılama istedim ama Dr bu ay normal deneyelim dedi 3 gun ilişki verdi sonrasında progestan verdi umarım olur bu ay bu şekilde hamile kalmak çok mu zor tecrübesiz varsa paylaşır misiniz

Günaydın güzel anne adayları; nasılsınız? Ben bugün ılık bir duş alarak güne başladım:)

Tunaydin kizlar benim bugun asilama olali 13.günüm normalde asilama tutmadiginda 14.gun adet olunuyor degil mi

hoşgeldin zahirinci, ilk aşılaman yani kısmetse, inşallah son olur

hoşgeldin. gebelik kısmet işi. tıp gelebileceği son noktada, bizim yapamadığımızı bir tüpün içinde yapıyorlar. buna rağmen olmazsa olmuyor, ha olacağı varsa da üstüne ceket atılsa, korunsan bile gebe kalıyorsun dua şart.

merhaba ırmakumut hoşgeldin, ancak cvp yazabildim. ne yaptın, oldu sanırım aşılaman, nasıl geçti her şey yolunda mı?
Merhaba folik hosbuldum :) evet dün asılama yapıldı bıraz agrım var bol bol dua edıyorum beklemeye basladık inşallah tutmustur bızım hıc bir problemımız yok cünkü bir kere oldu 2 sendır de olmuyor nasıp ya Allahım hepimize 2015 te evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın :* ne olur banada dua edın

Kızlar ben yurtdısındayım ve turkıye dekı gıbı ıstedıgım zaman kantestı felan yaptıramıyorum gebelık oldumu dıye yanlız dün asılamam oldu ve doktorum dünya dakı tıp arastırmasına göre yanlıs bılınen ama sımdı dogrulugu kanıtlanmıs olan asılama sonra hanı doktorlar yarım saat yatırıyorya onun cok yanlıs oldugunu söyledı aslında yattıgın zaman rahım düzlesıyormus hemen ayaga kalktıgındada rahım kendını kapatıyormus ve en mantıklısı buymus ben hemen ayaga kalktım akıntıda olmadı eve gelınce dınlenmeye basladım tabıkı doktorunuzun tavsıyesıne göre hareket edın bunu yazmak ıstedım :) ben özel ve cocuk ısteme hastanesınde uzman doktorlar tarafından muayene edıldım ve tedavımde orda sürüyor bu bılgiyi paylaşmak ıstedım kucak dolusu umut ve sevgınız olsun :))

Iyi Akşamlar arkadaşlar daha yeni çıktım işyerimden Bir gün daha bitti az kaldı inşallah hayırlı haberler almaya güzel anne Adayları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…