korkuyoruz napıcanMerakımız fazla canım:)))
tatlı uykular canım :)Valla öle:) kızçeler ben yatıyorum, haydin iyi geceler, öpenzi
:)) hemen anlatayım, 3 yıllık evliyim bursadayım, özele gidiyorum. 1 yıldır istiyoruz olmayınca klomene başladık, 5 cm miyomum var ama gebeliği engelleyen bi konumda değilmiş, rahim filmi de çekindim herhangi bi sorun çıkmadı. 2 kez klomen + çatlatma iğnesiyle ilişki denedik, bu kez aşılama yapılacak işte.. benim durum böyle şu an.. gelişme oldukça paylaşırım. iyi geceler herkese...o ne ayol ateş almaya gelmiş gibigel şöyle yamacımıza anlat hele sen kimsin, kimlerdensin? kaçıncı deneme, sorun var mı, devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun, hangi ilacı kullandın, hangi ildesin
canım o tedbir amaçlı çatlamayı kesinleştirmek içindir
hoşgeldin zahirinci, ilk aşılaman yani kısmetse, inşallah son olur:)) hemen anlatayım, 3 yıllık evliyim bursadayım, özele gidiyorum. 1 yıldır istiyoruz olmayınca klomene başladık, 5 cm miyomum var ama gebeliği engelleyen bi konumda değilmiş, rahim filmi de çekindim herhangi bi sorun çıkmadı. 2 kez klomen + çatlatma iğnesiyle ilişki denedik, bu kez aşılama yapılacak işte.. benim durum böyle şu an.. gelişme oldukça paylaşırım. iyi geceler herkese...
hoşgeldin. gebelik kısmet işi. tıp gelebileceği son noktada, bizim yapamadığımızı bir tüpün içinde yapıyorlar. buna rağmen olmazsa olmuyor, ha olacağı varsa da üstüne ceket atılsa, korunsan bile gebe kalıyorsunKızlar mrb klomen le 3 tane yumurtam oldu pazartesi ovitrelle çatlama iğnesi oldum ben aşılama istedim ama Dr bu ay normal deneyelim dedi 3 gun ilişki verdi sonrasında progestan verdi umarım olur bu ay bu şekilde hamile kalmak çok mu zor tecrübesiz varsa paylaşır misiniz
günaydın! ben deeeGünaydın güzel anne adayları; nasılsınız? Ben bugün ılık bir duş alarak güne başladım:)
bir aksilik olmazsa 14-15. gün evet.Tunaydin kizlar benim bugun asilama olali 13.günüm normalde asilama tutmadiginda 14.gun adet olunuyor degil mi
O yuzdrn doktor 16.gun test yaptir dedibir aksilik olmazsa 14-15. gün evet.
hmm evet adet olmazsan ümit var demek, anladım.O yuzdrn doktor 16.gun test yaptir dedi
Inşallah hayirlisi olurhmm evet adet olmazsan ümit var demek, anladım.
heyecanlı mısın yıldız :) nasıl geçiyor günler?
Merhaba folik hosbuldum :) evet dün asılama yapıldı bıraz agrım var bol bol dua edıyorum beklemeye basladık inşallah tutmustur bızım hıc bir problemımız yok cünkü bir kere oldu 2 sendır de olmuyor nasıp ya Allahım hepimize 2015 te evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın :* ne olur banada dua edınmerhaba ırmakumut hoşgeldin, ancak cvp yazabildim. ne yaptın, oldu sanırım aşılaman, nasıl geçti her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?