Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar, bugün bel ve kasık ağrısı ile uyandım, son iki gündür göğüslerimde çatlayacak gibiydi, sanırım regl olacağım, çok canım sıkıldı...
cnm umidini kaybetme ben hasta olcam die isler yaptim gezmelere gittim ama sonuc pozitif oldu bnmde goguslerim cok agriyodu uyaurken bile elim carpsa uykumdan uyaniyodum allah nasip etmistir inss:)

hadi hayırlısıyla inş..

merhaba kızlar, bugün bel ve kasık ağrısı ile uyandım, son iki gündür göğüslerimde çatlayacak gibiydi, sanırım regl olacağım, çok canım sıkıldı...

Teşekkürler kızlar, gonal-f kullanacakmisim, uygulamayı yrndan sonra tarif edecekmiş dr basliycakmisim 3. gün yapmaya.
Galadrielcim her duruma hazırlıkli ol cnm, her şey bizim için.

Allah Allah neye dayanarak koyduki ozaman bende wardi mesela reglim duzensizdi tuylenmw sorunum var reglilerim cok sancili ilginc bi sorsaydin arkadasim neye istinaden koymus teshisi acaba olmazsa baska dr gorun
hiç gebelik oluşmadı ya sebep bulamayınca pco dedi galiba herşey çok yolundaydı ama maalesef aşılama tutmadı ama tekrar deniycez inş.

Selam kizlar bendeki belirtileri yazayim dün 7. Günümdü öyle bir kasik agrisi vardiki anlatamam sanki sag kasigima igneler batiyordu bacaklarimi acamadan yürüdüm bugün biraz daha iyiyim yine sag tarafim agriyor bel agrisi ayaklarimda buz gibiydi isitamadim hala ayni soguk ve asiri stresliyimm her yerimi sivilce basti sanki adet olacak gibiyim hayirlisi artik bugün 8 . Günüm

bende koruyorum ne yalan söylüyüm, benim regl den 5 gün önce lekelenmelerim başlardı hep, şimdi wc ye gitmeye korkuyorum biliyomusun?gün yaklaştıkça panikliyorum
çok akıntım var benim ya beyaz renkte birde bugun eşim bana göğüs uçlarımın büyüdüğünü söyledi ben fark etmemiştim ama etrafı çok acıyor biliyomusun ? ya psikolojik olmasından çok korkuyorum

beni de alın aranızaa. tek tüp tıkalı.1. denemem. gonalf kullandım. 26.11.201 yani bugun aşılamam oduu

bu arada kızlar herlese aşılama sonrası ilaç vermiş dr ama bana vermedii

folik ya suraya bana da menogon diye yazarmısın

bu arada kızlar herlese aşılama sonrası ilaç vermiş dr ama bana vermedii
hoş geldin öncelikle, bende 21 kasımda oldum aşılamamı, bana da vermedi ne hap ne jel.. bunun zorunlu olmadığını sağlık merkezi, doktora ve hastaların durumuna göre değiştiğini okumuştum ama için rahat etmezse doktoruna sorabilirsin malum bu süreçte her şey stres sebebimiz olabiliyor... hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş..

göğüsler benimde öyle canım, ben bugünü çok ktü geçirdim. hep yattım, belim ve kasıklarım çok ağrıdı, regl ağrısı gibi...biraz evvelde wc de bir iki damla pembelik gördüm, sanırım kırmızılar gelecek, olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…