bana da öyle olmuştı ben 3 kez düşük yaptım 3 ündede doktorlar almamız gerek dedi ve paldır küldür ben ne hissediyorum ne kadar kahrolmuşum umurlarında bile değildi cellat gibilerdi ve bende en sonunda doktorumu değiştirdim.. şükürler olsun şimdi çok memnunum..neslli ne güzel iste canim benim bol bol dinlen istirahat et benim doktorum ilk 2 gün yat sonra kosuyabile gidersin dedi yani doktor böyle diyince dinlenmem gerek konusunda kimseye söz geciremiyorsun...burda doktorlar bir garip ya düsük yaptiginda bile kilini kipirdatmazlar düsecekse yapacak birsey yok diyorlar o yüzden cok sanssizim
benim şuan aşılama yaptıralı 9. gün olduSenin kacinci gunun oldu
teşhis pco ilaç gonal-fkızlar kızlar
tabloya yeni bir başlık ekledim. teşhis kısmı. şikayetiniz nedir yani. bilinen bir sorun var mı? lütfen bana yazın, o sütunu da tamamlayalım. bu bilginin önemli olduğunu düşündüm. sizce nasıl ?
Dsyanabilecekmisin ? Varmı belirti bu arada? Nasıl gidiyor?bende saşıyı beklicem ilaç bittikten sonra 3-4 gün beklicem :)
Çıkarmı diyosun folik? Bu arada eklediğin kısım iyi olmuş canım, bizimde sperm hareketsizliğicnm 12. gün kan bize cevabı söyler. dayanamıcak olursan en erken 12. gün yani
hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz seni...varmı vücutta herhangi bir sinyal? benim bugün göğüslerim iyice ağrılı ve şişiyi akşamlar arkadaşlar
benimde bugün aşılamanın 12. günü
perşembe test günüm
inşallah hayırlı haberlerle gelirimde
şu tabloda artık pozitif görmeye ihtiyacımız var
allahım hepimizi sıra sıra pozitifleştirir inşallah
Cıkar cıkar ayy bende heyecanlandimmm yapta ögreneliim insallah ikizler yoldadirÇıkarmı diyosun folik? Bu arada eklediğin kısım iyi olmuş canım, bizimde sperm hareketsizliği
Canim ilk olarak tebrik ediyorum Allah bebeginizi size bagislasin insallahhaynrn ole cnm kasiklarim agriyodu tabi hemde cok hastalancakmisim gibi cnm bnm ilk asilamam 68 milyondu yikandiktan sonra tutan asilama 7 milyondu yikandiktan sonra allahim yeterki ol desin ins sendende guzel haberler aliriz:)
cnm 2.asilamamdi tutan islem sirasinda doktor soledi yikadiktan sonra 7 milyon saglikli sperm enjekte ediyoruz dedi ordan biliyorum tuttugunuda kan testinden anladim.Canim ilk olarak tebrik ediyorum Allah bebeginizi size bagislasin insallahh
Hani yazmissiniz ya tutan 7 milyondu diye onu nasil anladiniz tuttugunu yada saglamlarimi 7 milyon du anlayamadim kusura bakma merak ettim
ayy inşallah:)))cmtsi yaptırıcamCıkar cıkar ayy bende heyecanlandimmm yapta ögreneliim insallah ikizler yoldadir
bizimde yıkamadan sonra 10 milyon yüzde 95 hareketli sperm kalmıştı, inşallah bizimkide tutar:)cnm 2.asilamamdi tutan islem sirasinda doktor soledi yikadiktan sonra 7 milyon saglikli sperm enjekte ediyoruz dedi ordan biliyorum tuttugunuda kan testinden anladim.
ya cnm hic sayiya bakmiyomus rabbim nasip ettikten sonra oluyo bn ilk asilaamam 67 milyonda yuzde 98 ileri hareketliydi tutmadi ama bu 7 milyonda yuzde 100 hareketliydi tuttu alalhim tez zamanda nasip etsin insss :)bizimde yıkamadan sonra 10 milyon yüzde 95 hareketli sperm kalmıştı, inşallah bizimkide tutar:)
Bence çıkar yaptirbenim şuan aşılama yaptıralı 9. gün oldu
Doğru söylüyorsun canım, kısmet bu işler...herşeyin bir zamanı varya cnm hic sayiya bakmiyomus rabbim nasip ettikten sonra oluyo bn ilk asilaamam 67 milyonda yuzde 98 ileri hareketliydi tutmadi ama bu 7 milyonda yuzde 100 hareketliydi tuttu alalhim tez zamanda nasip etsin insss :)
gögüs ucunda belirginleşme ve koyulaşmahadi bakalım, heyecanla bekliyoruz seni...varmı vücutta herhangi bir sinyal? benim bugün göğüslerim iyice ağrılı ve şiş
Başka hiçbişey yok canım bende ya, sadece göğüslerim çok şiddetli ağrıyogögüs ucunda belirginleşme ve koyulaşma
son günlerde ara ara kasıklarımda cızılama
2 gündür bel agrısı var
perşembe belli olur
dananın kuyruğunu perşembe günü koparacam
sendeki başka belirti varmı
dayanmaya calışıcam zaten yoksa hastalanıcam gelicek kırmızılar :) bakalım belirti göğüslerim de ağrı var ama ilaçtan olabilir diye düşünüyorum pprogestan kullanıyorum ama ne olur bilmiyorum :) ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin diorum :)Dsyanabilecekmisin ? Varmı belirti bu arada? Nasıl gidiyor?
biraz daha bekliyim ya haftaya salı gününe kadar en azından doktorum da öyle dedi perşembe günü son alıcam ilacı sabah cuma-p.tesi ye hastalanmazsam salı günü giderim doktora :)Bence çıkar yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?