demeeegöğüsler benimde öyle canım, ben bugünü çok ktü geçirdim. hep yattım, belim ve kasıklarım çok ağrıdı, regl ağrısı gibi...biraz evvelde wc de bir iki damla pembelik gördüm, sanırım kırmızılar gelecek, olmadı
hemen yazıyorum şekerimfolik ya suraya bana da menogon diye yazarmısın
işte sevdiğim üye profili.net.beni de alın aranızaa. tek tüp tıkalı.1. denemem. gonalf kullandım. 26.11.201 yani bugun aşılamam oduu
belki pembe akıntı bi işarettir
ettim bile be folik...belki pembe akıntı bi işarettir
sökülmeden demoralize etme kendini hemen
Anladim tutar insallah arkadasim ama piko oldugunu zannetmiyorum esin tahlil yaptirdimihiç gebelik oluşmadı ya sebep bulamayınca pco dedi galiba herşey çok yolundaydı ama maalesef aşılama tutmadı ama tekrar deniycez inş.
Tsk ederim cvbin icin kacinci gününde bel ve kasik agrilarin baslamisti.. ben 9. Günümdeyim geceden belli sanki adet olacakmisim gibi agri ve sinirliyim cokkcnm 2.asilamamdi tutan islem sirasinda doktor soledi yikadiktan sonra 7 milyon saglikli sperm enjekte ediyoruz dedi ordan biliyorum tuttugunuda kan testinden anladim.
10. Günde bendr aynı belirtileri yaşadım, akşam bikaç damls pembecik gördüm, bugünde kahve lekelerTsk ederim cvbin icin kacinci gününde bel ve kasik agrilarin baslamisti.. ben 9. Günümdeyim geceden belli sanki adet olacakmisim gibi agri ve sinirliyim cokk
inşallah implantasyon kanamasıdır umudu korumak lazım10. Günde bendr aynı belirtileri yaşadım, akşam bikaç damls pembecik gördüm, bugünde kahve lekeler
Bilmiyoruminşallah implantasyon kanamasıdır umudu korumak lazım
aynen bi sorayım bakalım tşk ederim cnm :)hoş geldin öncelikle, bende 21 kasımda oldum aşılamamı, bana da vermedi ne hap ne jel.. bunun zorunlu olmadığını sağlık merkezi, doktora ve hastaların durumuna göre değiştiğini okumuştum ama için rahat etmezse doktoruna sorabilirsin malum bu süreçte her şey stres sebebimiz olabiliyor... hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş..
Hayirli olsun canimm
heheh :))işte sevdiğim üye profili.net.ekledim cnm. hoşgeldin artık aramızdasın.
günaydın aşıcanlar
not: gonal-f kullanan arkadaşlar yarından itibaren tecrübelerinize ihtiyacım olacak
inşallah çoook güzel şeyler olacakdün gaz sancısından uyuyamadım nası bi ağrıydı o ya bugun de romatizmalı gibi bacaklarm sızlıo yahu dün 1 bgun 2 ne olcak bu halim
nnnnneeeeeeeeearkadaşlar sıkı durunhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
iyice belli olsun diye beta 6.88 di
sabah idrar testi yaptım 2 çizgide çıktı
biraz önce geldim aşılamanın 14.günü yani bugün beta 131.7
ikiz olma şansım yüksekmiş
cumartesi yeniden çagırdı
rabbim sizlerede nasip etsin
o kadar ailemiz ve biz heyecanlıydık ki
kanat takıp uçacagım
başardık
teşekkürler canım folikcimnnnnneeeeeeeee
aman Allahımmmhabere geellll
tebrik ederim cnm
Çok sevindim neşe:))))allah tamamına erdirsin oleyyyy:)arkadaşlar sıkı durunhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
iyice belli olsun diye beta 6.88 di
sabah idrar testi yaptım 2 çizgide çıktı
biraz önce geldim aşılamanın 14.günü yani bugün beta 131.7
ikiz olma şansım yüksekmiş
cumartesi yeniden çagırdı
rabbim sizlerede nasip etsin
o kadar ailemiz ve biz heyecanlıydık ki
kanat takıp uçacagım
başardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?