Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
demeee

cnm 2.asilamamdi tutan islem sirasinda doktor soledi yikadiktan sonra 7 milyon saglikli sperm enjekte ediyoruz dedi ordan biliyorum tuttugunuda kan testinden anladim.
Tsk ederim cvbin icin kacinci gününde bel ve kasik agrilarin baslamisti.. ben 9. Günümdeyim geceden belli sanki adet olacakmisim gibi agri ve sinirliyim cokk

günaydın aşıcanlar
not: gonal-f kullanan arkadaşlar yarından itibaren tecrübelerinize ihtiyacım olacak

Tsk ederim cvbin icin kacinci gününde bel ve kasik agrilarin baslamisti.. ben 9. Günümdeyim geceden belli sanki adet olacakmisim gibi agri ve sinirliyim cokk
10. Günde bendr aynı belirtileri yaşadım, akşam bikaç damls pembecik gördüm, bugünde kahve lekeler

aynen bi sorayım bakalım tşk ederim cnm :)
Hayirli olsun canimm

çok saol :*

işte sevdiğim üye profili.net. ekledim cnm. hoşgeldin artık aramızdasın.
heheh :))
günaydın aşıcanlar
not: gonal-f kullanan arkadaşlar yarından itibaren tecrübelerinize ihtiyacım olacak

her daim yanıtlarım bende 8 gun o iğnelerden oldum :)

dün gaz sancısından uyuyamadım nası bi ağrıydı o ya bugun de romatizmalı gibi bacaklarm sızlıo yahu dün 1 bgun 2 ne olcak bu halim

arkadaşlar sıkı durun hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
iyice belli olsun diye beta 6.88 di
sabah idrar testi yaptım 2 çizgide çıktı
biraz önce geldim aşılamanın 14.günü yani bugün beta 131.7
ikiz olma şansım yüksekmiş
cumartesi yeniden çagırdı
rabbim sizlerede nasip etsin
o kadar ailemiz ve biz heyecanlıydık ki
kanat takıp uçacagım
başardık

nnnnneeeeeeeee
aman Allahımmm habere geellll

tebrik ederim cnm

Çok sevindim neşe:))))allah tamamına erdirsin oleyyyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…