- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
ben spinal le sezaryan oldum 2 ayaklandik dikislri tabiki aciyo ama sezaryan olunca inan hicbirsey anlamiyosum ben anestesi uzmaniyla konusuyodum beni lafa tuttu bi baktim bebegi esime verdiler zor lu surec sonrasi insallah cok kolay dogum olur
canım merhaba az kalmış meleğinle kavuşmana .Ben 36+3 te suyumun gelmesi ile hastaneye gittim ama suyum ile beraber şiddetli kanamam vardı doktor biraz bekleyelim normal olabilir dedi çünkü suyumun gelmesi ile sancılarımın dakikada 1 e düşmesi arasında 2 saat gibi bir süre vardı hastaneye gittim ve kanama devam etti ama açıklıkta bir ilerleme yok böylece5 saat doğum sancısını en üst seviyede (dakikada 1 ve her sancı yaklaşık 40 sn. sürüyordu)çektikten sonra doktor açılmada ilerleme yok kanama devam ediyo sezeryana alcaz dedi ben başladım ağlamaya bunca saat ççektiğim sancılar boşa geçti diye anestezi uzmanı yanıma geldi ve salya sümük halimi görünce senin pskolojin bu durumda lokal anesteziyi kaldırmaz dedi ve beni genel anestezi ile sezeryan yaptılar uyandığımda bebeğimi hemen kollarıma verdiler gözlerşm açıktı ama narkozun etkisinden bebeğimi flu görüyordum gçzlerim açılana kadar sadece kokladım onu sonra o melek suratını gördüm ve inan göğsümde birşeyler oldu ve sütüm geldi hemen allah a şükür .Sana tavsiyem sakındikişlerim acıyor diyip yatma sürekli kalk meleğinide kucağına al ve koridorda yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk ayaklanıyorsun ben hep yürüdüm artık doktorum birazda yat dedi:) ama eve geldiğimizde sanl-ki hiç ameliyat olmamış gibi kalan ütülerimi yaptım geceden kalan bi kaç tabak vardı onları yıkadım ertesi günüde eşimle evimizi sildik süpürdük :)Siz simdi bebislerinizle ilgilenmekten buraya da bakmazsiniz dimi
Oyle dogurdum demekle olmaaaz,nasil dogurdunuz,nasil gecti dogum,sezeryan mi normal mi,normalse ne kadar surdu,sezeryansa genel mi lokal mi,dikisler ne durumda,sutunuz hemen geldi mi,ayaga ne zaman kalkabildiniz,bebisleriniz nasil... Anladik bebisleriniz her saniye ilgi bekliyor ama biz de burada buyuk bir heyecan ve korku icindeyiz,yani kendi adima ben cok korkiyorum. 23 kasim da sezeryan dogumum var... :)
Hepinize hayirli ugurlu olsun bebekleriniz. Allah size bagislasin hayirli saglikli mutlu basarili bireyler olsunlar
Darisi bize insallah
Aynı akşam kaldırdılar beni 2-3 adım o sırada altımdaki gazlı bezden bi kan boşaldı yer kan içinde çarşafımı temizleyip yatırdılar tekrar ertesi gün de yürüttüler benim kan değerim 7 olunca baş dönmem var mı diye sordular sondayı çıkarttıkları için tuvalete götürdüler dönerken başım döndü
Canım biz de ilk başta cok uğraştık meme ucunu elimle sıkıp ağzına koymaya çalışıyorduk birkaç gün sürdüKizlar bebegim memeyi alamiyor bu yuzden ckk agliyor varmi bizim gibi olan ne yapoyorsunuz bide uyandiramiyorum 1 saat ugrasiyorum
Aynen canim ya yapmadigim sey kalmiyor yuzunu opmek istemiyordum ama emzirme hemsiresi mutlaka op agzini burnunu yuzunu her yerini op sevdigini anlasin dedi emzirmeden knce yapiyorum ayak topuklarino sikiyorum burnunu sikiyorum altini aciyorum yok 1 hafta oldu artik cok yoruldum memeyi aliyor aslinda tam alamiyor sanirim bj iki cekiyo birakiyo agliyo bu neden olabilkrkiCanım biz de ilk başta cok uğraştık meme ucunu elimle sıkıp ağzına koymaya çalışıyorduk birkaç gün sürdü
Uyuma işine gelince mutlaka uyandır biz topuklarını yanaklarını sıkıyoruz altını acıyorum, ıslak Pamuk'la yüzünü siliyorum bir saat uğraşıyorum bende ama mutlaka uyandırıyorum
Sarılık olmasın diye sürekli emzirmek gerekiyor biz de korkumuzdan canını acıttık sırf uyansın diyeAynen canim ya yapmadigim sey kalmiyor yuzunu opmek istemiyordum ama emzirme hemsiresi mutlaka op agzini burnunu yuzunu her yerini op sevdigini anlasin dedi emzirmeden knce yapiyorum ayak topuklarino sikiyorum burnunu sikiyorum altini aciyorum yok 1 hafta oldu artik cok yoruldum memeyi aliyor aslinda tam alamiyor sanirim bj iki cekiyo birakiyo agliyo bu neden olabilkrki
Sanirim meme ucuda kucuk geliyor alamiyor tam alamadihi icinde bagriyor kaucuk ucka denedim emdi ama bu seferde ben rahat edemedim sanki yavrumla aramizda duvar varSarılık olmasın diye sürekli emzirmek gerekiyor biz de korkumuzdan canını acıttık sırf uyansın diye
Cok minik daha bilmiyor emmeyi
Bizim hemşire biberon emzigıni ağzına veriyordu tam onu çekmeye başlayınca çıkarıp ağzına memeyi sokuyorduk onu bi dene canım
Kıyamam Canım benim aramızda duvar var diye düşünme sakın yılma sürekli dene. Azıcık emse de vazgeçme gittikçe düzene girecektirKac kilo dogdu senin kacinci haftada
Masallah Allah bagislasin benimki 38 6 da dogdu 2720 dogduKıyamam Canım benim aramızda duvar var diye düşünme sakın yılma sürekli dene. Azıcık emse de vazgeçme gittikçe düzene girecektir
Bizim 40. Hafta 3500 dogdu şu an 9 günlük olduk
Amin canım hepimizinkini.. Gece uykuları Nasıl biz gece hiç uyumuyoruzMasallah Allah bagislasin benimki 38 6 da dogdu 2720 dogdu
Ben de çok ağrı çekiyorum. Ağlıyorum artık. Hareketlerim kısıtlı. Doğrulamıyorum yürüyemiyorum uzanamıyorum. Eşim olmasa halim perişan. Üstüne bi de bağırıp çağırıyorum. Göğüslerim yara oldu üç gündür sütüm yeni geldi. Psikolojim bozuldu. Bu ağrılar ne zaman hafifleyecekSpinal sezeryan lar kaç güne kanamanın geçiyo ve acılar hafifliğo??
Benimle hastane ye yatanlar çıktı. Ben haaala yurucem. .Ağrı eşiğine tukuriim mm
Gunduz nasilsak gecede oyleyiz uyandiriyorum yarim yamalak ki doydugunu hic sanmiyorum emiyor sonra baygin gibi oluyo koyuyorum yataga basliyor aglamaya uyumasi uzun suruyor napicami bilemiyorumAmin canım hepimizinkini.. Gece uykuları Nasıl biz gece hiç uyumuyoruz
Canım ne kadar oldu dogum yapalı bilmiyorum ama ben 8. Gün normal yürümeye başladım ben de ağladım acıdan hep iki büklümdümBen de çok ağrı çekiyorum. Ağlıyorum artık. Hareketlerim kısıtlı. Doğrulamıyorum yürüyemiyorum uzanamıyorum. Eşim olmasa halim perişan. Üstüne bi de bağırıp çağırıyorum. Göğüslerim yara oldu üç gündür sütüm yeni geldi. Psikolojim bozuldu. Bu ağrılar ne zaman hafifleyecek
SelamlarSiz simdi bebislerinizle ilgilenmekten buraya da bakmazsiniz dimi
Oyle dogurdum demekle olmaaaz,nasil dogurdunuz,nasil gecti dogum,sezeryan mi normal mi,normalse ne kadar surdu,sezeryansa genel mi lokal mi,dikisler ne durumda,sutunuz hemen geldi mi,ayaga ne zaman kalkabildiniz,bebisleriniz nasil... Anladik bebisleriniz her saniye ilgi bekliyor ama biz de burada buyuk bir heyecan ve korku icindeyiz,yani kendi adima ben cok korkiyorum. 23 kasim da sezeryan dogumum var... :)
Hepinize hayirli ugurlu olsun bebekleriniz. Allah size bagislasin hayirli saglikli mutlu basarili bireyler olsunlar
Darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?