Kasim 2015 dogum yapan anneler

Bende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu goguste
Ben önce emziriyorum canım emmezse veya emdiği halde göğsümde çok sütkalmışsa sağıyorum eğer emmediyse hemen bineronla veriyorum kalanı dolaba koyuyorum diğer emmede süt yetmezse dolaptakini veriyorum ama genelde yetiyo oluşan süt zaten benimki memeden az az emiyo anca sağınca 70 80 cc içiyo tam doyuyo 2 3 saat acıkmıyo o zmn

Az once sagdim 20 cc cikti ..digerini de emzirdikteb sonra sagayim

Gaz cikarttircam fosur fosur uyuyor yatircam kalkcak yarim saate kivranarak hey Allahim

Bu gaz suruplari uyku mu yapiyor ki

Canım bazen banyodan sonra ağrım oluyo seninki kaç gün oldu biz yarın 1 aylık olcaz zamanla azalıyor ağrı

Emzik veriyorum alıyo ama uyumak için değil cenesini oyaliyo bazen çok sinirleniyo. Alışkanlık boyutunda değil henüz. Mira kuyruklu yıldız demek
Ben kuyruklu yıldız i yerim tatlım benim nasıl güzel di maşallah ben senin kıza göz koydum haberin olsun

Reactions: GCA
Bende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu goguste

Onu doyuracak kadar tam dolmuyo ama sagdigimi veriyorum. Bugün sabah tekini emdi uyudu ben sagdim 20 çıktı. Sonra uyandı diğerini verdim. Emdi geri sagdim 30 çıktı. Şimdi 50 var. Uyaninca emip doymasa bile elimde var onu vercem. Benim makinam elektrikli lansinoh ağrı fln yapmıyo çok şükür sagarken

[QUOTE="GCA, post: 43958431, member:

Maşallah cnm. Anne sütü ile mananin doyuruculugu aynı mı acaba. Benim kızıma yapmıştı Bi kere öyle. Sen ne zaman Sağım yapıyorsun peki
Canm doktorum bana bi ara mama veriyosan 3 saat bekle demisti mama daha gec sindiriliyomus anne sutu 2 saate gidiyomus mideden
Ama solede bise var en iyi doyan bebekte 2 saatmis o yoksa 1 saattede acikirmis[/QUOTE]

Sen sadece emziriyo musun cnm mama veriyosan kaç cc. Benim kafam çok karışıyor bu bebek ne kadarla doyacak diye

Canım bazen banyodan sonra ağrım oluyo seninki kaç gün oldu biz yarın 1 aylık olcaz zamanla azalıyor ağrı

Cnm benimde banyodan sonra ve egilince fln agriyo. Bide daha dikiş ipleri duruyo onlar ne olacak ne zman gidecek acaba. Seninki duruyo mu. 40 çıkınca kontrole gel demişti doktor o zamana geçer mi acaba.

Canm doktorum bana bi ara mama veriyosan 3 saat bekle demisti mama daha gec sindiriliyomus anne sutu 2 saate gidiyomus mideden
Ama solede bise var en iyi doyan bebekte 2 saatmis o yoksa 1 saattede acikirmis

Sen sadece emziriyo musun cnm mama veriyosan kaç cc. Benim kafam çok karışıyor bu bebek ne kadarla doyacak diye[/QUOTE]
Ben su anlik sadece emziriyorum
1 hafta once doktorla bi mama konusmamiz olmustu yani bebek 3 haftalikken 60 cc mama ver demisti seninki kac gunluk

Kızlar ya bi de bu kilo işi ne olcak nasıl zayıflıcaz doğumdan 8 kilo kaldı hamile kaldığımda da 5 kilo fazlam vardı ne zmn spora başlayabiliriz ki

Ben kuyruklu yıldız i yerim tatlım benim nasıl güzel di maşallah ben senin kıza göz koydum haberin olsun

Saol teyzesii sizin delikanlı da pek yakışıklı maşallah. Biz görüşelim ya biraz daha toparlanalim da

Cnm benimde banyodan sonra ve egilince fln agriyo. Bide daha dikiş ipleri duruyo onlar ne olacak ne zman gidecek acaba. Seninki duruyo mu. 40 çıkınca kontrole gel demişti doktor o zamana geçer mi acaba.
Canım benmkininde sisligi var daha dikiş in altı üstü sis kirkin çıknca kontrol gel dedi Ertuğrul kontrole götürdüğü müzde bende gitcem kontrol e

selamlar herkese..iki haftalık bebeğim var sezeryanla doğum oldu sütüm 8. günde geldi ama pompayla sağıyorum uçları yok bebeğim çekemiyor slikon uçla deniyorum ona da gücü yetmiyor sütüm çok az..çok üzülüyorum çok çaresizim ..mama yedirmek zorunda kalıyorum sizin nasıl anneler süt olması için neler yememiz gerekir..bir de bebeğim çok tüylü doğdu sırtında .alnında,kulaklarında tüyler var dökülür mü bu tüyler..

Sen sadece emziriyo musun cnm mama veriyosan kaç cc. Benim kafam çok karışıyor bu bebek ne kadarla doyacak diye
1 hafta once doktorla bi mama konusmamiz olmustu yani bebek 3 haftalikken 60 cc mama ver demisti seninki kac gunluk[/QUOTE]

29 cnm o zaman şimdi 80 fln mi yemeli acaba

Kızlar ya bi de bu kilo işi ne olcak nasıl zayıflıcaz doğumdan 8 kilo kaldı hamile kaldığımda da 5 kilo fazlam vardı ne zmn spora başlayabiliriz ki

Aynen cnm bende 6 kilo var ama zaten 6 kilo fazla vardı hamilelikten önce. Toplam da 12 kilom var. Bilmiyorum nasil olacak. Diyet zaten olmaz spor da suan imkansız gibi

1 hafta once doktorla bi mama konusmamiz olmustu yani bebek 3 haftalikken 60 cc mama ver demisti seninki kac gunluk

29 cnm o zaman şimdi 80 fln mi yemeli acaba[/QUOTE]
Mama kutularin disindada yaziyor ne kadar yemesi geektigi bak bi sen ona bi 90 yap zaten doyunca istemez

Allah anali babali buyutsun canm bi kere o silikon uclardan kurtulmaya calis onla yeteri kadar ememez
Sutunu sagdigin pompaayla ucunu cikar ver agzina ole ole alistir bizde baslarda silikon ucla emdik meme basi olmadigi icin sonra alistik simdi normal emiyir eme eme basi cikiyo zaten
Mama ole kotu bise degil bol bol ye uykuna dikkat et gelir sutun merak etme
Benim bebekte 1 aylik tugler bizdede var kafasjnda bi top sac var dokulmedi henuz bende bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…