Ben önce emziriyorum canım emmezse veya emdiği halde göğsümde çok sütkalmışsa sağıyorum eğer emmediyse hemen bineronla veriyorum kalanı dolaba koyuyorum diğer emmede süt yetmezse dolaptakini veriyorum ama genelde yetiyo oluşan süt zaten benimki memeden az az emiyo anca sağınca 70 80 cc içiyo tam doyuyo 2 3 saat acıkmıyo o zmnBende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu goguste
Az once sagdim 20 cc cikti ..digerini de emzirdikteb sonra sagayimBen önce emziriyorum canım emmezse veya emdiği halde göğsümde çok sütkalmışsa sağıyorum eğer emmediyse hemen bineronla veriyorum kalanı dolaba koyuyorum diğer emmede süt yetmezse dolaptakini veriyorum ama genelde yetiyo oluşan süt zaten benimki memeden az az emiyo anca sağınca 70 80 cc içiyo tam doyuyo 2 3 saat acıkmıyo o zmn
Canım bazen banyodan sonra ağrım oluyo seninki kaç gün oldu biz yarın 1 aylık olcaz zamanla azalıyor ağrıAynen benim için de sezeryan. Bir ay oldu. Hala karnım çok ağrıyor. İçerden kesik gibi. Bi de geceleri içimde gerilemeye beraber patlama oluyor sanki en az 5 _6 kez uyanıyorum bu patlama gibi hissiyle. Bu nedir sizce kızlar?
Ben kuyruklu yıldız i yerim tatlım benim nasıl güzel di maşallahEmzik veriyorum alıyo ama uyumak için değil cenesini oyaliyo bazen çok sinirleniyo. Alışkanlık boyutunda değil henüz. Mira kuyruklu yıldız demek
Bende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu goguste
Canm doktorum bana bi ara mama veriyosan 3 saat bekle demisti mama daha gec sindiriliyomus anne sutu 2 saate gidiyomus mideden[QUOTE="GCA, post: 43958431, member:
Maşallah cnm. Anne sütü ile mananin doyuruculugu aynı mı acaba. Benim kızıma yapmıştı Bi kere öyle. Sen ne zaman Sağım yapıyorsun peki
Canım bazen banyodan sonra ağrım oluyo seninki kaç gün oldu biz yarın 1 aylık olcaz zamanla azalıyor ağrı
Canm doktorum bana bi ara mama veriyosan 3 saat bekle demisti mama daha gec sindiriliyomus anne sutu 2 saate gidiyomus mideden
Ama solede bise var en iyi doyan bebekte 2 saatmis o yoksa 1 saattede acikirmis
Firsat bulabilsek hemen ama nerdeeeKızlar ya bi de bu kilo işi ne olcak nasıl zayıflıcaz doğumdan 8 kilo kaldı hamile kaldığımda da 5 kilo fazlam vardı ne zmn spora başlayabiliriz ki
Ben kuyruklu yıldız i yerim tatlım benim nasıl güzel di maşallahben senin kıza göz koydum haberin olsun
Canım benmkininde sisligi var daha dikiş in altı üstü sis kirkin çıknca kontrol gel dedi Ertuğrul kontrole götürdüğü müzde bende gitcem kontrol eCnm benimde banyodan sonra ve egilince fln agriyo. Bide daha dikiş ipleri duruyo onlar ne olacak ne zman gidecek acaba. Seninki duruyo mu. 40 çıkınca kontrole gel demişti doktor o zamana geçer mi acaba.
Tsk ederiz teyzesi görüşelim canım çok isterim bendeSaol teyzesii sizin delikanlı da pek yakışıklı maşallah. Biz görüşelim ya biraz daha toparlanalim da
Ben su anlik sadece emziriyorumSen sadece emziriyo musun cnm mama veriyosan kaç cc. Benim kafam çok karışıyor bu bebek ne kadarla doyacak diye
Kızlar ya bi de bu kilo işi ne olcak nasıl zayıflıcaz doğumdan 8 kilo kaldı hamile kaldığımda da 5 kilo fazlam vardı ne zmn spora başlayabiliriz ki
Ben su anlik sadece emziriyorum
1 hafta once doktorla bi mama konusmamiz olmustu yani bebek 3 haftalikken 60 cc mama ver demisti seninki kac gunluk
Allah anali babali buyutsun canm bi kere o silikon uclardan kurtulmaya calis onla yeteri kadar ememezselamlar herkese..iki haftalık bebeğim var sezeryanla doğum oldu sütüm 8. günde geldi ama pompayla sağıyorum uçları yok bebeğim çekemiyor slikon uçla deniyorum ona da gücü yetmiyor sütüm çok az..çok üzülüyorum çok çaresizim ..mama yedirmek zorunda kalıyorum sizin nasıl anneler süt olması için neler yememiz gerekir..bir de bebeğim çok tüylü doğdu sırtında .alnında,kulaklarında tüyler var dökülür mü bu tüyler..
Benim de iki gün sonra bir ay olacak canım. Acil şifalar dilerim.Canım bazen banyodan sonra ağrım oluyo seninki kaç gün oldu biz yarın 1 aylık olcaz zamanla azalıyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?